Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   MERCEDES CL 65 AMG VS. BMW M6 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/3268-mercedes-cl-65-amg-vs-bmw-m6.html)

ozzy 04-02-05 11:06

\"La începutul anilor ’80, BMW a decis sa îşi arate competenţa în cea mai înaltă categorie de curse motorizate. În aprilie 1980, BMW şi-a anunţat oficial intenţia de a concura în cadrul curselor de Formula 1. Dintr-un motor cu 4 cilindri, cu doar 1,5 litri şi bazat pe un bloc de motor de producţie în serie, echipa de specialişti, condusă de “vrăjitorul motoarelor” Paul Rosche, a conceput în doar câţiva ani o unitate de putere pentru Formula 1 care oferea o incredibila putere de 1.200 CP. Acest lucru a fost posibil datorita celor 16 valve şi o turbina care pentru prima data în Formula 1, era controlata electronic. \" --- si asta nu o spun eu ci istoria bmw -ului...daca nu ma credeti puteti sa sunati la BMW-Motorsport sa ii intrebati :evil: :evil: :evil:

ckr_gl 11-07-05 03:41

stie toata lumea ca bmw e mai rapid si mai sportiv ca mercedes,insa daca nici cu 612 cai cl-ul nu o sa bata pe traseu(ca la drag stim ca totusi 612 cai vs 507 ...) m 6-le atunci eu am sa fac o statuie bmw-ului..

aleks 11-07-05 14:42

nu pregati nici cimentul nici cofrajul ca s-ar putea sa faci statuia in forma de stea :wink: :lol:

UNLORD 12-07-05 00:04

la voi sportivitatea se refera la acceleratiile pe linie dreapta? im mintea voastra nu existe si viraje? desi sunt inechitabile la putere, bmw e net superior pe circuit cat si pe asfalt! io pun pariu ca ajung mai repede cu un m6 pana la munte decat cu un 65 amg! deci fara discutie, si de data asta bmw este mai sportiv!

teddy 12-07-05 00:12

BMW, simply more of a driver's car!

ckr_gl 12-07-05 08:35

zice bine UNLORD,la viraje bmw sta mult mai bine,doar la drag are sanse cl-ul

aleks 12-07-05 11:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"UNLORD\"
la voi sportivitatea se refera la acceleratiile pe linie dreapta? im mintea voastra nu existe si viraje? desi sunt inechitabile la putere, bmw e net superior pe circuit cat si pe asfalt! io pun pariu ca ajung mai repede cu un m6 pana la munte decat cu un 65 amg! deci fara discutie, si de data asta bmw este mai sportiv!

s-ar putea sa te inseli si sa ajungi dupa ce soferul amg-ului tocmai si-a terminat instalarea la hotel :lol: :lol:

WRC-rulez 12-07-05 19:57

m6 m6 m6 ... doar fiindca e un model mai special ...

nikkon_kde 12-07-05 23:01

cred ca diferenta reala se vede doar pe circuit....oricum am votat M6

HolySoul 13-07-05 04:30

poate or sa scoata Cl 75 :) sa vad atunci cum sta treaba
Nici un BMW nu o rezistat asa multi ani cu un model sa fie pe primu loc din considerente sportive cum o stat mertz

+ confort si spatiu interior mercedes

Bmw-ul arata mai bine din spate dar din fata nu prea si e diferenta de atatia ani intre modele .
oricum 90% din cei de pe forum nu avem bani de masinile astea ne dam si noi cu parerea :D

l.8ters 13-07-05 23:53

Si eu subscriu la ideea ca AMG-ul va castiga pe linie dreapta, cuplul monstru pe care-l poseda ii da acest avantaj, sa nu uitam...o masina turbo poseda un cuplu pe o plaja mai larga de turatii si mult mai de jos, iar cuplul da masura acceleratiei. Pe circuit lucrurile se pot schimba, avand in vedere comportamentul legendar al modelelor produse de BMW.

Regards

hapag 19-07-05 12:02

BMW pentru ca e BMW zici BMW e BMW fara comentarii. daca shi V10 aspirat avea 2 turbine atunci peste 700CP si cl65 inghitea fum. Oricum pe cricuit inghite de la M6

nikkon_kde 19-07-05 23:26

mai oameni buni nu e nici unul printre voi care sa fie mai avut si sa aiba una din cele 2 masini? ca am organiza o cursa .Yo am vazut si am mers (putin ce-i drept) cu un 55 amg si sa stiti ca nu e asa cum il lauda toti...da ok e super puternic dar nu chiar atat pe cat se spune.cred ca un M6 poate sa-l bata. :pistoles:

kire 20-07-05 00:55

http://www.dancewithshadows.com/auto...f-the-year.asp

andreitentean 27-07-05 10:26

65AMG.
eu am avut norocul de a merge cu un 65 amg, un sl. este incredibil. eu nu am simtit nimic mercedez in el.
este un supererou imbracat intr-un costum scump.
are o forta incredibila dar si un randament maxim.
pana in trecerea de pietoni de dupa alveola avea 250 km/h, iar pana in semaforul din victoriei s-a oprit fara,subliniez fara, probleme. impresionant.

EvLSant0S 27-07-05 12:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"WRC-rulez\"
m6 m6 m6 ... doar fiindca e un model mai special ...

atzi inteles ?!
ASA SA ARGUMENTATI DE ACUM INCOLO !!
offf :roll:
65 amg ...
ptr sunet , ptr frumusete , ptr ca e mercedes

CataNOS 27-07-05 12:15

65 amg, pt k s-a muncit la motor inca din 1997 si nu s-a lasat nici un aspect la voia intamplarii. E pur si simplu fenomenal.

Oricum comparatia m6 / 65 amg nu are nici o relevanta. Mai degraba m6 / sl 65 amg. CL e mai degraba in clasa seriei 7.

Bafta

All times are GMT +2. The time now is 00:50.

- Copyright 2026 4Tuning