![]() |
Re: NFS: World
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
12 Attachment(s)
Salut! Joaca cineva pe CHICANE-US? Numele meu este MADRACER1234.
Aici sunt masinile mele...unele cam urate, dar cu unele ma mandresc (in special cu Focusul "Achievement edition")... |
7 Attachment(s)
Am schimbat paintjoburile la BMW E30, Lexus LFA, BMW M3 GTS si la Toyota Supra care e.... De asemenea 3 bijuterii au intrat in garajul meu. 2 Porsche, un GT3 4.0 si un GT2, si Lambo-ul Miura Concept. Pe langa astea daca se pune, si jaful ala de Gallardo de la rent. Am de gand sa mai achizitionez boost pentru sloturi, dar nu o sa il mai dau pe masini pentru ca, cu E30-ul am luat teapa, el s-a ieftinit la 1800 speedboost, eu l-am cumparat iar a 2-a saptamana s-a bagat pe bani din joc :)) .
|
2 Attachment(s)
I'm back....
|
Dragostea mea... De inceput e buna,zic eu
file:///C:/Users/Adelina/Documents/Need%20for%20Speed%20World/Screenshots/nfsw002.jpg |
E ziua lor si nu ne dau nimic zgarciomagii. Doar niste amarate de event-uri la care participa sute-mii de playeri. Ma las de jocu' asta...devine foarte naspa!
|
Ai dreptate , nici eu nu am mai intrat . Cel mai naspa nfs ever , deabea astept sa joc rivals , si in 2014 apare the crew .
|
NFS: World Cont
Vreau si eu un cont de nfs world cu masinile :Nissan skyline gtr R34 nismo Z-TUNE si Toyota MR2 Dau la schimb un cont cu 17 masini si lvl 60.
Pentru mai multe detali add [email protected] |
Re: NFS: World Cont
Foloseste un car changer...:oops:
Quote:
|
Scz ca dau necro, mai este careva care joaca?
Am cont de lvl 60, cu 34 de masini, care vrea sa bage o cursa dati-mi whisper: MYKEWASSABY. Joc pe Apex US |
10 Attachment(s)
Meh, scuze de necro, mai joaca cineva? :rolleyes2
|
Mai joc eu, da m-am mutat pe Chicane (joc pe EU). Mai am inca contul de Apex dar n-am mai intrat pe el de multa vreme.
Daca ai cont de Chicane, da-mi un whisper: BADPIGG3H |
2 Attachment(s)
M-am apucat si eu de jocul asta acum cateva zile
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
- Copyright 2026 4Tuning