Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Tuning personalizat, sau restilizare dupa bunul plac (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/325836-tuning-personalizat-restilizare-bunul-plac.html)

gsdesigncenter 08-10-12 07:35

Re: Tuning personalizat, sau restilizare dupa bunul plac

Sigur ca as circula cu o masina desenata de mine. :-) imi plac masinile vechi...si cred ca schimbandu-le un pic forma devin mai actuale...mai interesante, respingand banala forma pe care toata lumea o cunoaste, fiind apreciata atat de iubitorii masinilor clasice....si castigand adepti si din grupul celor mai "moderni".

Cat despre asemanarea cu Leepu...o iau ca un compliment, imi place tipul...cam exagerat pentru gustul meu...dar incearca sa scoata niste masini din banalitate...nefiindu-i teama sa experimenteze.

Multumesc pentru pareri. Astept in continuare impresiile voastre.

silviun95 08-10-12 18:56

Eu doar te-am sfatuit sa mergi pe un tuning mai "decent", sunt prea exagerate bodykiturile facute de tine, si strica aspectul masinii, daca vrei sa incepi o afacere cu tema asta, ar fi bine sa te documentezi in legatura cu stilurile de tuning folosite la ora actuala, sau macar sa inveti sa folosesti mai bine photoshopul sau ce utilizezi tu pentru modificat.

Masinile modificate de Leepu nu sunt deloc pe gustul meu, ar trebui sa se duca pe la chinezi, l-ar aprecia mai mult, zic eu :d
Numai bine!

gsdesigncenter 09-10-12 11:02

Bodykit-urile postate de mine sunt doar skite, si nu reprezinta un stil sau o tendinta...sunt simple skite a ceea ce imi place mie:-). Ceea ce intentionez eu sa fac, ca si afacere, se bazeaza in principal pe cerintele clientului, rolul meu fiind numai de a oferi consultanta (bineinteles daca clientul doreste sa asculte un punct de vedere), si de a realiza skite ale masinii iar clientul va alege.
Despre photoshop (asta folosesc) ce sa zic....:-) nu sunt incepator si nici avansat, dar nici nu folosesc foarte multe functii deoarece la o skita ma bazez mai mult pe "mana", nefiind (consider eu) necesar utilizarea altor functii avansate. Cand va fi nevoie de realizarea unor desene mai realiste, atunci voi folosit poate programul la capacitatea lui adevarata.
Am in vedere, de fapt am inceput deja, de a ma documenta asupra tendintelor si stilurilor de tuning folosite mai ales in Europa. Romania sincer nu stiu unde sa o clasific....neavand o imagine foarte mare a ceea exista ca tendinta. Cred ca intr-o foarte mare masura depinde de om...ce intelege el prin tuning. Am vazut si masini frumoase, cu kit-uri no-name, dar si masini cu kit-uri ale unor firme "europene" care nu mi-au placut, care parca erau aruncate pe masina, fara nici o legatura cu forma.

gsdesigncenter 09-10-12 11:07

Pentru a continua cu ceea ce vreau sa fac eu, va rog sa postati poze cu autoturismele voastre sau imi spuneti ce masina v-ar interesa, (partea cu pozele nu are prea mare importanta, le pot lua eu de pe net). Ceea ce este important sa imi ziceti cum ati vrea sa arate, ce accesorii sa atasam, proiectoare, oglinzi de forme diferite..etc.si apoi vom modifica skitele pana ajungem la un numitor comun, si cred ca e imposibil sa nu avem un rezultat frumos si pe placul tuturor.:-)

Multumesc anticipat si astept propunerile voastre.

RoBerT_04 10-10-12 19:44

salut . uite una sper sa ai ceva super in minte. ca pe net am gasit doar 1 kit pentru ea si nu prea ma incanta :| . :>:> daca poti fai mai multe sa vad si eu cam ce ar iesi . ms mult si bafta cu ceea ce faci tu http://uploadimage.ro/images/7023782...5080_thumb.jpg
http://uploadimage.ro/images/3347516...3438_thumb.jpg
http://uploadimage.ro/images/8269126...6251_thumb.jpg

gsdesigncenter 11-10-12 09:07

In week-end o rezolv. Am cateva idei in minte. Vrei ceva mai soft, clean, sau ceva sa se potriveasca cu unghiurile masinii?

RoBerT_04 11-10-12 13:53

Quote:

Originally Posted by gsdesigncenter (Post 5205247)
In week-end o rezolv. Am cateva idei in minte. Vrei ceva mai soft, clean, sau ceva sa se potriveasca cu unghiurile masinii?

arata-mi tot ce poti :) ceva o idee nu am . sincer nu prea o vad cum ii sta bine. Totu e la imaginatia ta . ms

gsdesigncenter 14-10-12 21:16

Salut, ceva ce am reusit duminica seara....e prea scurt week-end-ul. Nu m-am putut decide, cu sau fara logo:-)

gsdesigncenter 14-10-12 21:20

2 Attachment(s)
Acum cu pozele atasate. Am uitat sa le atasez prima oara:-) Astepta parerea ta. Nu am reusit sa vad imaginile trimise de tine...dar din ce imi aduc aminte era un megane 2 estate. Asa ca am luat de pe net o poza...si e rosie (a ta parca era albastra...sper sa nu te superi:-))

RoBerT_04 15-10-12 08:00

Quote:

Originally Posted by gsdesigncenter (Post 5209343)
Acum cu pozele atasate. Am uitat sa le atasez prima oara:-) Astepta parerea ta. Nu am reusit sa vad imaginile trimise de tine...dar din ce imi aduc aminte era un megane 2 estate. Asa ca am luat de pe net o poza...si e rosie (a ta parca era albastra...sper sa nu te superi:-))

nu ma sperii chiar deloc. dar era Megane 2 Negru :D modelul no-facelift. :P sunt super dar daca poti face megane 2 no face lift negru si fata si spatele . Ms mult

gsdesigncenter 18-10-12 18:19

Rog noii vizitatori ai forumului, daca vor, sa completeze acest kestionar. Ma va ajuta foarte mult in ceea ce vreau sa intreprind.

Multumesc anticipat tuturor.:-)

http://www.kestionare.ro/k/k.aspx?k=4454

In week-en rezolv si cu Megane-ul....In timpul saptamanii cam greu cu timpul.:???:

RoBerT_04 19-10-12 20:20

Quote:

Originally Posted by gsdesigncenter (Post 5214173)
Rog noii vizitatori ai forumului, daca vor, sa completeze acest kestionar. Ma va ajuta foarte mult in ceea ce vreau sa intreprind.

Multumesc anticipat tuturor.:-)

In week-en rezolv si cu Megane-ul....In timpul saptamanii cam greu cu timpul.:???:

ok ms mult :) am rezolvat si eu cu chestionaru :P vezi cum il faci din mai multe unghiuri :>:> apropo il faci pe calculator cu tableta de grafica?

gsdesigncenter 22-10-12 07:40

Salut. Nu am reusit in week-end sa lucrez (probleme personale). O sa-mi fac timp intr-o seara sa le fac.

Da, folosesc o tableta grafica si photoshop.:-)

gsdesigncenter 23-10-12 19:03

1 Attachment(s)
Salut, am gasit in sfarsit timp sa fac megane-ul negru:-). cat despre partea din spate...am tot stat si m-am gandit...si inca nu m-am decis...ori o prelungire discreta...cu 2 evacuari ori un nou spoiler...tu ce ai prefera?

ecsTazy 24-10-12 15:29

3 Attachment(s)
uite aici cateva poze

RoBerT_04 25-10-12 10:06

misto a iesit. dar o rezolutie mai mare daca ai putea si putin mai clar ai fi super. cat despre spate daca poti fai mai multe schite sa vedem cum iesi .poate si din lateral ar fi misto. ms de poza din fata e super misto!

andutzu_com 26-10-12 20:05

1 Attachment(s)
Salut, e interesant ce faci tu si sunt interesat . Mai exact bara spate la acest seat , nu vreau ceva extravagant ...dar de efect, simplu !

Autowelt shop&service 27-10-12 15:06

salut , un nr de tel sau un id de mess se poate? as avea m'ai multe de facut si de vorbit......

gsdesigncenter 29-10-12 09:28

Salut, Am avut un week-end plin...dar am de gand sa recuperez pana miercuri :-) si sa realizez schitele cerute de voi.

andutzu_com 29-10-12 11:46

Multumim si asteptam !

gsdesigncenter 29-10-12 20:01

1 Attachment(s)
Salut, postez partea din spate pentru megane...nu am foarte mult timp liber...e mai mult o schita...dar va puteti da seama care e ideea:-) o sa postez si pentru passat si seat ceva.:-)

ecsTazy 30-10-12 13:50

asteptam :D lucrezi foarte frumos

TZN 85 BUB 31-10-12 13:58

1 Attachment(s)
Salut,

de cand ai inceput sa lucrezi, si sa postezi lucrari e din ce in ce mai bine. Cum au zis si alti useri modificarile sunt bune, dar trebuie ceva realizabil si tot odata "folositor" . Degeaba ii bagi roti de 20" la logan si il pui cu rezervorul pe pamant... numai e functional .

Pun si eu o poza cu matizul, poate ai vreo ideea!

succes,

andutzu_com 31-10-12 14:50

Quote:

Originally Posted by ecsTazy (Post 5228245)
asteptam :D lucrezi foarte frumos

asteptam,asteptam :D

gsdesigncenter 31-10-12 21:41

1 Attachment(s)
Salut, scuze de intarzierea cu care postez...da...s-a dus windowsul....:x. l-am rezolvat...si am reusit sa fac partea din fata a passat-ului (in ordinea in care au fost postate:-)). maine seatul si matizul:-) si apoi partea laterala si poate spatele pentru passat.

Revin cu rugamintea pentru cei ce n-au completat kestionarul sa o faca. (bineinteles daca vor:-P)

B997NDL 31-10-12 23:20

cine pune ceva frumos si simplu pt un Logan ph2 ? Va rog ! ajutati-ma cu ceva inspiratie.:-)

gsdesigncenter 01-11-12 06:47

Quote:

Originally Posted by B997NDL (Post 5230348)
cine pune ceva frumos si simplu pt un Logan ph2 ? Va rog ! ajutati-ma cu ceva inspiratie.:-)

Salut. O sa facem si Loganul, in primul rand zi-mi cum ai vrea sa arate, ceva simplu, sau un pic mai "extravagant"?:-)

Manson 01-11-12 07:54

Quote:

Originally Posted by TZN 85 BUB (Post 5229608)
Salut,

de cand ai inceput sa lucrezi, si sa postezi lucrari e din ce in ce mai bine. Cum au zis si alti useri modificarile sunt bune, dar trebuie ceva realizabil si tot odata "folositor" . Degeaba ii bagi roti de 20" la logan si il pui cu rezervorul pe pamant... numai e functional .

Pun si eu o poza cu matizul, poate ai vreo ideea!

succes,

uite ce zic eu pentru matiz ceva facut de mine
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1282141222

B997NDL 01-11-12 11:28

Quote:

Originally Posted by gsdesigncenter (Post 5230444)
Salut. O sa facem si Loganul, in primul rand zi-mi cum ai vrea sa arate, ceva simplu, sau un pic mai "extravagant"?:-)

ceva simplu. nu prea merge WRC pe logan, sau spoilere pe spate cand el are tractiune fata ( daca se poate numi tractiune :lol::lol:). multumesc mult pentru ajutor. :)

B997NDL 01-11-12 12:52

3 Attachment(s)
Apropo, are "minunata" culoare blu navy (recte bleumarin):lol:
si deocamdata as pastra-o asa, pentru ca n-am bani pentru o schimbare de culoare. :) pun si o poza daca ajuta... adica trei =))

andutzu_com 01-11-12 17:33

deja ''maine '' e '' azi'' :)

gsdesigncenter 01-11-12 19:35

1 Attachment(s)
Salut, a venit si randul seat-ului:-). Sper sa va placa:-)

RoBerT_04 02-11-12 07:26

super misto spatele . ms mult

andutzu_com 02-11-12 08:18

da... imi place cu exceptia prizei de pe margine in rest imi place. cum am putea face de acum inainte? se poate realiza o astfel de bara ? din ce material si care ar fi costurile ?

andutzu_com 02-11-12 08:35

1 Attachment(s)
ceva in genul...

gsdesigncenter 02-11-12 09:00

Deocamdata sunt la faza de "verificare a pietei":-). Scopul este de a vedea care ar fi cererea pentru o astfel de idee...vreau sa fie un business in care totul sa fie controlat (calitate, seriozitate, orintarea spre client, diverse optiuni de plata...etc) mai pe scurt o afacere in adevaratul sens...nu vreau sa fiu unul care face "tuning" pe genunchi....in spatele blocului. :-)
De aceea am si kestionarul respectiv, de asta am deschis forumul, sa vad daca ideea "prinde", si daca totul merge bine, si prin kestionar si acest forum voi avea un rezultat favorabil, care sa justifice investitia si continuitatea afacerii, scopul este ca din primavara sa "trec la treaba".

Este posibila realizarea tuturor kit-urilor propuse, deoarece atunci cand le desenez anticipez si posibilitatea fabricarii acestuia, (gradul de dificultate in realizarea matritei, posibilitatea de demulare....si alte aspecte tehnice:-)). Cat despre pret nu pot formula unul acum....acesta va fi stabilit un urma rezutatelor la kestionar, unde exista o intrebare asupra acestui aspect, si bineinteles in urma analizei costurilor:-)

andutzu_com 02-11-12 11:22

ok,atunci intrebarea mea este : Ce este diferit in ceea ce faci tu fata de cei care fac deja de mult acest lucru? adica sunt multi (si aici pe 4tuning) care se ocupa cu asa ceva...omul vine cu masina si ii spune'' vreau sa elimin bandoul '' sau ''vreau difuzor la bara spate'' etc ...Mie mi se pare cam acelasi lucru doar ca tu in plus faci o schita....si de pret nu stiu ce sa zic...

andutzu_com 02-11-12 12:18

app. deschide si aici topic-ul cu ideea ta ! va fi mult mai vizionat !

https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom.html

https://forum.4tuning.ro/468-tuning-exterior.html

gsdesigncenter 06-11-12 12:21

Salut, Scopul meu este de a realiza kit-uri...nu diverse reparatii si reamenajari.:-) Strict kit-uri exterioare pentru inceput....ma gandesc si la extindere asupra interiorului...cu aceeasi idee de a avea un rezultat personalizat. Stiu ca exista firme si persoane care fac aproximativ acelasi lucru, nu am zis niciodata ca sunt singurul care a venit cu aceasta idee...si sunt pregatit pentru concurenta. Diferenta o va face calitatea, designul si pretul, deci decizia este in totalitate a clientului.

andutzu_com 06-11-12 12:47

ok :) fa ceva diferit fata de altii si succes !

All times are GMT +2. The time now is 08:16.

- Copyright 2026 4Tuning