![]() |
1 Attachment(s)
eu cand am vazut poza asta ... era sa pic de pe scaun.
|
2 Attachment(s)
ai ma chiar asa de rau poate sa fie :lol: :lol:
super tare , pe asta nu o stiam ce ziceti de pozele astea ? |
1 Attachment(s)
Andreea Marin, Andreea Esca si Mihaela Radulescu ajung in Rai. Sfântu Petru le spune ca se pot plimba pe oriunde, numai sa nu calce pe norisorul negru. Andreea Marin nu asculta, iar Sfantu Petru ii aduce un barbat mic, chel, gras si bubos si o marita cu el. La fel se intampla si cu Mihaela Radulescu.
Andreea Esca asculta, iar Sfântu Petru I-l aduce pe Leonardo di Caprio si-I spune acestuia: - Vezi ce-ai patit, mai Leonardo, daca nu m-ai ascultat si ai calcat pe norisorul negru? |
3 Attachment(s)
ehehehe :lol:
|
bai astea-s trucaje
nu se poate sa arate cineva in halul asta |
1 Attachment(s)
esti sigur :lol:
|
mi-e mila de ei, sincer, vai de steaua lor...
|
1 Attachment(s)
dacia nici in programe de grafica nu arata bine sa mor io ce mai cine poseda dacia berlina sa`i dea foc
|
bai esti nebun ? ce legatura are harbul asta de dacie cu topicul asta ??/
oameni buni ... offf.nu mai zic nik ! |
Re:
Quote:
fiderzen superba poza :lol: :lol: mai ai ? am ras la pozele astea de era sa cad de pe scaun . super calumea . daca si dacia aia se incadreaza in topicul asta eu ma fac popa . |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
da da, intr-adevar, superba...tiganeala aia :lol: :lol:
|
as
no comment
|
4 Attachment(s)
No comment
|
ce oameni....isi bat joc de masini :!: :evil:
|
cielo ala l-am vazut live ... deci e de neimaginat. e oribila si e f ridicata pt o masina \"tunata\". da ce sa-i faci ... taranu tot taran ... :P
|
si-a luat ala cu cielo jante :shock: :shock: :shock: ?
ca avea capace vopsite in culoarea mashini :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: oricum e oribila zici ca e mashina neshlefuita la spate...asa dreapta... doamne cred ca proprietaru a avut o copilarie sbuciumata... si ptr solentza aia : I BELIVE I CAN FLY :lol: :lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
da orlando..ai dreptate...avea niste capace.. :lol:
|
HEEEEELLLLLLLOOOOOO
aici sunt poze cu diverse vedete, cum ar fi andreea esca :lol: :lol: imbracate ca la piata, sau cu accesorii de tuning specifice, cum ar fi cerceii si lantisoarele tip talanga :twisted: . asteptam cu interes poze de acelasi tip, kiar ar fi indicat sa mai agatati cateva si voi. off-topic: de ce ai acoperit numarul la solentza, omului nu-i e rusine sa mearga cu ea asa pe strada, d c crezi ca s-ar feri sa o posteze pe net? |
Ca tot ati postat masini, mi-am amintit de o super tampenie. In Bucuresti, pe Bratianu (aproape de Universitate) am vazut odata o dacie Sport cu un eleron care ajungea cu vreo 10cm mai inalt ecat plafonul. Arata super misto (la figurat :D). Nu am putut sa o pozez ca era in trecere. Poate ati mai vazut-o si altii.
|
am observat ca se poarta eleroane pana la cer...
asta e pe post de supert de rufe sa stii :wink: pui nishte kilotzi ceva mergi cu viteza melcului turbat(cu care merge dacia sport) si se usuca mai repede budigaii... :lol: |
Sau pui o teava pe post de eleron, iar la viteza, cand trece aeru prin ea, incepe sa suiere de zici ca e fanafara militara :D (era pe undeva pe la album)
|
Re: Diverse kitch \"tuning\"-uri
Quote:
|
Re: Diverse kitch \"tuning\"-uri
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tare faza cu bradu niste zaruri sau vreo 2 cd-uri ii mai trebuia :lol:
|
4 Attachment(s)
some .. din ce am mai gasit prin poze
|
2 Attachment(s)
next
|
ai de capu meu =)) aia galbena ii de milioane=))
|
Re:
Quote:
http://terror.theterror.ro/drive2 |
renaultul galben,,,, meritat toti banii :twisted: :twisted:
|
hehehehheeh
3 Attachment(s)
super profesional vinils...made by ......
|
dacia e de manelar
chiar ca kitch :D |
4 Attachment(s)
DIrect manelar :lol:
Cateva de pe la Ploiesti :wink: |
hummerul e belea , nu am mai vazut asa ceva pana acum
trebuie sa fi chiar idiot sa faci asa ceva :x :lol: :lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
si asta.
|
Asta putem spune ca e nava :lol:
|
|
vaaai de mine.. la banii aia nici nu stiu cu ce sa incep k as putea sa-mi iau.. ma doare fix in pix k e aia unicat.. tot dacie e HUOOOO, la munca baa :evil:
|
2 Attachment(s)
:roll:
|
Re:
Quote:
nu am vazut-o inca.nu ma pot abtine,tremura degetele pe taste.de ris. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:22. |
- Copyright 2026 4Tuning