Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Suceava (https://forum.4tuning.ro/91-suceava.html)
-   -   about a ford capri by? (https://forum.4tuning.ro/91-suceava/324693-about-ford-capri-by.html)

romas mihai 17-01-13 19:43

Re: about a ford capri by?

foarte frumos ford-ul.bafta cu el in continuare!!!l-am vazut intr-o zii pe la moldova in bdj:-P

willie 17-01-13 21:03

Quote:

Originally Posted by romas mihai (Post 5323252)
foarte frumos ford-ul.bafta cu el in continuare!!!l-am vazut intr-o zii pe la moldova in bdj:-P

mc..mc,,,inca mai este treaba la el..astept sa dea caldura sa continui....:d...

silviu.o 19-01-13 12:50

Foarte frumoasa masina :) Multa bafta cu proiectul in continuare :)

danydaniel19 21-01-13 17:31

mijto masina....bine ca iti place sa faci ceva...totul are un inceput...dupa e pasiune...;)
bafta in continuare cu proiectul...deja imi faci pofta si mie....astept sa vina vara sa ma bag si eu la a mea ca da rugina pe spate:))....mult noroc;)

willie 21-01-13 19:06

Quote:

Originally Posted by danydaniel19 (Post 5328227)
mijto masina....bine ca iti place sa faci ceva...totul are un inceput...dupa e pasiune...;)
bafta in continuare cu proiectul...deja imi faci pofta si mie....astept sa vina vara sa ma bag si eu la a mea ca da rugina pe spate:))....mult noroc;)

mc numai eu stiu cat am muncit sa construesc fiecare bucatica din masina asta:)...si nu iti mai spun ca i-am facut botu de 3 ori..:D...pana sa ma hotarasc cum ramane...

miler21 22-01-13 15:51

Quote:

Originally Posted by willie (Post 5328382)
mc numai eu stiu cat am muncit sa construesc fiecare bucatica din masina asta:)...si nu iti mai spun ca i-am facut botu de 3 ori..:D...pana sa ma hotarasc cum ramane...

Eu stiu :D tot respectul din partea mea 8)

willie 22-01-13 19:25

Quote:

Originally Posted by miler21 (Post 5329436)
Eu stiu :D tot respectul din partea mea 8)

mc, mc..si inca nu este acesta finalul, in primavara jantele interioru, as face cv cu bratele..amortizoare..sa vedem dar oricum jantele si interiorul(hand made ori gtv):D prima data

willie 21-03-13 21:47

8 Attachment(s)
daaa....ideea mea...am 5jante pe 15''et -20 8j..:D..sper sa placa...oricum mie imi plac..ideea este urmatoarea...2 jante vin ingustate...sa fie pe fata mai subtiri....fara buza..iar pe spate...dupa cum se vede,cea fara centru l-am scos, va fi mutat centrul mai in spate..undeva gen 10j..cat imi permite.. se baga la cald sau la presa..apoi pe standul de echilibrat roti de centreaza si se fixeaza..:D.apoi polish....planse si se monteaza.....dupa montare se pregatesc"umflaturile"..:D....evacuari...si mai si....cum pare inceputul?...app..proj nou la culoare>:))asta o sa ramana surpriza finala...ide/pareri?

adytzu983 22-03-13 21:42

foarte frumos!!! ma bucur sa vad un batranel readus la viata :D bafta in continuare ;)

willie 22-03-13 21:47

Quote:

Originally Posted by adytzu983 (Post 5410660)
foarte frumos!!! ma bucur sa vad un batranel readus la viata :D bafta in continuare ;)

mc..mc...e in lucru "batranelul"...inca mii ciuda ca nu am mai multe maini..dar merge si cu 2'a:D....nimeni nu mai posteaza nici un proiect?

KAmikazee2005 22-03-13 22:58

Quote:

Originally Posted by willie (Post 5410666)
mc..mc...e in lucru "batranelul"...inca mii ciuda ca nu am mai multe maini..dar merge si cu 2'a:D....nimeni nu mai posteaza nici un proiect?

daca ar trece iarna asta odata poate ar posta si lumea proiectele :))

romas mihai 23-03-13 07:15

interesante jantele.o sa arata grav!!.bafta!:D

miler21 23-03-13 11:53

Foarte frumos. Bafta in continuare !

willie 23-03-13 16:07

Quote:

Originally Posted by miler21 (Post 5411105)
Foarte frumos. Bafta in continuare !

mc miller...pana me' iar incep proeitele..:))poate anul asta prinde batranelul o sedinta foto...:D...dar nu acu cat e in lucru...

willie 23-03-13 16:10

Quote:

Originally Posted by romas mihai (Post 5410867)
interesante jantele.o sa arata grav!!.bafta!:D

mc mc..app anunt pt cei ce urmaresc-..caut un radio din ala vechi, daca se poate sa fie ala cu ata la butoanele de volum si cautare posturi radio, sau daca aveti altcv....aratati..faceti un pret..mc

danydaniel19 25-03-13 16:52

gata te-ai bagat pe treaba....eu inca nu am curaj....foarte frig de stat cu mainile pe fiare reci....mai am rabdare un pik si ma bag si eu....nu stii care vrea niste scaune sport?....bafta....;)

miler21 26-03-13 15:30

Quote:

Originally Posted by danydaniel19 (Post 5414085)
nu stii care vrea niste scaune sport?

lasa-mi un pm cu detalii (poze, pret) !

willie 04-04-13 21:43

6 Attachment(s)
maine am sa fac si restul pozelolr si o sa le postez de la munca cu celelalte piese...si culoarea cealalta nu stiu care sa fie(bloc, chiuloase)..:D?pareri?

All times are GMT +2. The time now is 00:37.

- Copyright 2026 4Tuning