![]() |
Re: about a ford capri by?
foarte frumos ford-ul.bafta cu el in continuare!!!l-am vazut intr-o zii pe la moldova in bdj:-P
|
Quote:
|
Foarte frumoasa masina :) Multa bafta cu proiectul in continuare :)
|
mijto masina....bine ca iti place sa faci ceva...totul are un inceput...dupa e pasiune...;)
bafta in continuare cu proiectul...deja imi faci pofta si mie....astept sa vina vara sa ma bag si eu la a mea ca da rugina pe spate:))....mult noroc;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
daaa....ideea mea...am 5jante pe 15''et -20 8j..:D..sper sa placa...oricum mie imi plac..ideea este urmatoarea...2 jante vin ingustate...sa fie pe fata mai subtiri....fara buza..iar pe spate...dupa cum se vede,cea fara centru l-am scos, va fi mutat centrul mai in spate..undeva gen 10j..cat imi permite.. se baga la cald sau la presa..apoi pe standul de echilibrat roti de centreaza si se fixeaza..:D.apoi polish....planse si se monteaza.....dupa montare se pregatesc"umflaturile"..:D....evacuari...si mai si....cum pare inceputul?...app..proj nou la culoare>:))asta o sa ramana surpriza finala...ide/pareri?
|
foarte frumos!!! ma bucur sa vad un batranel readus la viata :D bafta in continuare ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
interesante jantele.o sa arata grav!!.bafta!:D
|
Foarte frumos. Bafta in continuare !
|
Quote:
|
Quote:
|
gata te-ai bagat pe treaba....eu inca nu am curaj....foarte frig de stat cu mainile pe fiare reci....mai am rabdare un pik si ma bag si eu....nu stii care vrea niste scaune sport?....bafta....;)
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
maine am sa fac si restul pozelolr si o sa le postez de la munca cu celelalte piese...si culoarea cealalta nu stiu care sa fie(bloc, chiuloase)..:D?pareri?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:37. |
- Copyright 2026 4Tuning