![]() |
TEKIN- BINE AI VENIT IN CLUB :!: :D :D
|
Welcome 8)
|
bine v-am gasit :lol: :lol: :lol:
|
Vreau sa vad poze cu masina ta, TEKIN :)
|
Bine ai venit !! Tekin ... poze cu masina nu ai ????
|
4 Attachment(s)
sigur am
|
|
Tekin ,bine ca ai pus poze... ca poate astea il satisfac pe mutzu :D :D :D
|
Criss, nu pozele fac jocul :)
Filmele fac jocul.. :) Oricum banuiesc ca rupe masina .. dar pana nu vad, nu cred :wink: :shrug_no: criss adauga-ma si tu la messenger |
Tekin that's a sweet ride, da si tu niste date despre ea, nu si puterea aia trebuie lasata sa afle lumea la linia de start.
Spune si tu in mare ce modificari ai facut. |
acum 2 luni si ceva am cumparat masina. si afara de muzica nu am facut nimica. am cumparat gata facut tuning. dar, urmeaza sa pun.. eleron,gentii,stopuri despre putere:2.3i 4ws cai.....???? nu va spun :lol: dar tine capul cu rachetele... ati inteles ceva nu ??? poate nu am scris bine nu sunt roman ci turc 8) aveti si un membru strain
|
INTALNIRE
Duminica 23.01.2005 ora 20:00 va avea loc o noua intalnire AfterDark Arad in fatza primariei. :D :D :D
|
Welcome to the club!!!(la propriu)
Superba masinutza ta, sa o stapanesti sanatos!!! |
Tekin jantele astea cu cat le vinzi :flower:
|
yey ! vin shi eu :) mi-am facut mashina :D azi am fost la padure shi m-am shi intors de vreo trei ori pe carosabil intr-o curba....avetzi grija ca e noroi pe jos shi alunecatzi la viteza mare :D
maine seara nush daca vom putea face vreo cursa...pt ca va fi umed...dar incercam... btw am mai vb cu un tip care are o calibra...shi-a pus faruri de 406...mashina nu e gata...dar arata superb ! am sa vb cu el sa vina shi el maine seara. |
xxdadixx cat dai ??? :wink:
|
In cate prezoane sunt? :shock: :shock: Si ce scrie pe ele cu rosu?
|
Nu stiu! Asa informativ, zi ultimul pret. Banuiesc ca sunt pe 4 prezoane si de 16 daca nu ma insel. TSW Mai are cineva in HD pe o 626.
|
da 4 prezoane pe 16 tsw zi-mi un pret sincer nu am o idee cu cat sa le vand
|
Dadi, nu-i da mai mult de 200 E :lol:
8) |
Tekin, jantele alea nu se potrivesc si la Cielo??? Ca si Cielo tot in 4 prezoane sunt!!!
Daca se potrivesc si nu le ia Dadi poate aranjam ceva!!! :D |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Poate ca nu o sa se potriveasca dar la asta s-a potrivit :shock: Tekin eu zic sa te gandesti si sa-mi zici sa stiu ce invarteli sa fac :lol: sa mai fac rost de bani :)
|
Dadi daca nu sunt bune pt tine sa imi zici si mie PLS!!!
|
Re: INTALNIRE
Quote:
intalnirea a avut loc,au fost prezenti Calin, Cipri, Tekin,cu prietenii lor, si noul membru AfterDark, Ema,caruia ii urez Bun Venit in club. :D |
Bine ai venit in club Ema (e baiat asa ca nu va ganditi la prosti) :lol: :lol:
|
yep...welcome....shi cat de curand ne luam la o liniutza sa vedem ce stie 2.5 TD ala :D
|
Bun venit Ema! :wink:
|
salutare AfterDark Racing si bine v-am gasit :wink:
sper sa ne intelegem super si la intalnirile viitoare sa ne strangem cat mai multi ! o zi buna tuturor :D |
puneti ma odata filmuletzele de azi....morghen tekin.......!! :shock: :shock: :D
|
Ce filmuletze de azi??? Detalii, detalii, detalii!!!!
|
eu vs tekin :))
|
Vrem sa aflam cine a castigan sa facem clasamentu.
Blanaaaaaaaaaaaaaa. 8) |
inainte sa vedeti filmu o sa va spun cine a castigat, AR99BEAMWE adica racheta. :lol: calin vezi ca o sa punem doar 2 filme ok ?? ca restu nu a iesit bine
|
Eram sigur... puteam sa jur ..
V-am zic ca racheta rupe tot .. :dance: Miss u Calin :drunk: |
mutzu ok bucure te .... :lol: eu zic sa nu te bucuri prea mult nu o sa dureze prea mult 8) :D
|
Si filmul cand il vedem???
Apropo, filmele punetile la sectiunea \"Poze si Filme din partea AfterDark\" nu aici!!! |
VREM FILMUL
|
e la tekin cd-ul cu filmuletzele shi omu nu are net...maine...
|
eu nu pot sa pun filmele. acuma trimit pe criss sa pune pe net oke ???
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:24. |
- Copyright 2026 4Tuning