![]() |
Re: golf 3 cabrio karmann
ii sta bine rau cu botu de vento...referitor la jante buna alegere o sa dea foarte bine pe masina:shock:
Bafta!! |
cu ocazia asta treci si la 5 prezoane banuiesc!
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
dupa o zi de munca rotile de spate sunt cam gata..urmeaza sa le montez cauciucurile
|
1 Attachment(s)
cam asa vin pe spate..urmeaza sa le montez si pe fata si dupaia sa o mai cobor putin ca s-a cam ridicat
|
Nu sunt cam inalte anvelopele pe spate? Sunt 100% ca nu poti merge cu ea indiferent cat de tare e suspensia pentru ca iti freaca la denivelari.
|
Quote:
|
nu va puneti voi cu lauredoifast :>
|
flanse de la 4x100 la 5x100 :D
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Frumoase jantele..sa le invarti cu grija pe drumurile patriei.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Ar merge umpic mai jos, frumos camber.ul ! bafta in continuare ai o masina de invidiat!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
azi mi-am mai facut putin chef de ea...am pus rotile pe fata..am schimbat bucsile la brat..
|
Spal.o si fa.i niste poze, merita!
|
Quote:
|
Quote:
|
sa bagi in curte masina de acum incolo ! :))))
|
Foarte frumoasa ! :) insa o sa ai probleme cu buzele de la jante . ( le-ai facut oglinda insa trebuie sa le faci asa odata la o luna) Am avut si eu Borbet T 8j-9j , le polisam dupa o sapt erau varza sau dupa o ploaie.A trebuit sa dau un strat de lac !
Bafta in continuare si multi KM ! |
Quote:
Quote:
|
foarte frumoasa masina
|
Foarte bine dau T'urile pe ea;) sa le invarti cu placere!
|
superba masina pacat ca este pe ,,somalia'ma ia groaza cand vad unu prin trafic cu nr de-astea.....an rest bafta multa la modificari si spor la bani sa o poti face cum visezi,,,,,:Dviva vw
|
De ce nu i dai in judecata fara sa platesti taxa? CAstigi si iti iei numere de romania fara sa le mai platesti nimic!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
si legat de itp (nu e cazul tau) te bucura faptul ca trec itp.ul toate cazanele si epavele de le zboara rotile si mor oameni nevinovati din cauza lor? |
Quote:
sau li se scoala guvernantilor sa puna vreo taxa de poluare sau impozit si platesti pe an cat nu face toata masina.... |
Geo,are dreptate Laur.nu conteaza unde e inmatriculata masina,important este sa fie actele pe bune.
am avut si eu pt BG,ducandu-ma personal acolo si facut totul pe firma asa cum trebuie. crede-ma ca la fel mergeam cu aia cum merg si cu asta cu nr de Ro. |
1 Attachment(s)
.....
|
Suspensia e fixa 60/40?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
.....
|
Quote:
Mah laure da nu ne spui si noua ce volan ai??? Sau cum ai dobandit grila aia fata si volanu??? Nu vrei neste faruri, Hella ca e plin forumu de ele Sau poate neste Brock-uri B1 de 9J toate 4 polisate cu pasta din Alemanija??? Da mi beep. Te pup! Hai bafta cu "farashu". :)) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
am luat si un vento..ca masina de zi cu zi..sa nu mai stresez golfu toata ziua...
azi i-am schimbat bucsile la punte si un rulment pe fata...am spalat-o ca era imputita in ultimul hal..masina stand de aproape un an...urmeaza zilele astea aripile de fata schimbate..bara de spate si hayonu...asigurare si itp..si gpl |
2 Attachment(s)
ieri mi-am mai facut chef sa mai mesteresc la vento..i-am facut proba cu noile aripi sa vad cum se aseaza...azi sper sa le vopsesc..o poza cu colectia mea de grile :))
la golf am comandat pedale de tt si alte semnalizari din bara...astept sa vina din germania |
2 Attachment(s)
.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:58. |
- Copyright 2026 4Tuning