Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   My Mk5 Black Coupe. (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/323993-my-mk5-black-coupe.html)

iulianr26 02-08-12 22:55

Re: My Mk5 Black Coupe.

Gata ne apucam de treaba . Am inmatriculat masina B 112 WOB si a primit si rotile originale de GTI. Revin cu poze . Urmeaza difuzorul de r32 ,evacuare pe mijloc r32, bara vw jetta daca e mai convenabila la pret si vopsita grila centrala negru lucios chrome don't like....

clausthaler 20-10-12 09:26

Quote:

Originally Posted by iulianr26 (Post 5070627)
Salut la toata lumea!!!! Vreau sa-mi prezint si eu bolidul meu . Mk5 1.4 2005 .
Avand in vedere ca toate masinile care le-am avut nu au scapat nemodificate sigur golful va avea o soarta similara. Foarte important pt inceput e sa ai viziunea cum vrei sa arate la sfarsit. Atasez o poza cum vreau sa arate la final.
PLANURI-
1-Am luat jante pe 18 baracauda care se vor polisha si vor avea interiorul galben daca digera sotia respectiva culoare.... cele de pe masina sunt de vanzare sunt pe 16 bridgestone anvelope etc....
2-Bara fata jetta gti care o gasesc la pret ok...
3-Fusta spate si evacuare R32
4-Faruri lupa si stopuri R32.
5-Praguri

iuliane,ti-ai luat masina cu motor de bicicleta??)))oricum sa o stapanesti sanatos!!!oricum este peste dacia aia verde care ai avut-o ...NFS :))

iulianr26 20-10-12 12:04

Quote:

Originally Posted by clausthaler (Post 5216040)
iuliane,ti-ai luat masina cu motor de bicicleta??)))oricum sa o stapanesti sanatos!!!oricum este peste dacia aia verde care ai avut-o ...NFS :))

Merci. Roata e rotunda , am decis un timp sa nu mai cotizez la petrom asa mult cum faceam cu seatul. Imi revin eu.

Azi sper sa termin de incastrat un stop de passat(led) in unul de golf5. Revin cu poze.

connectorxp 20-10-12 15:36

A fost un soc pentru mine cand am auzit vestea, partea buna e ca te-ai ales cu o maisna mai noua si mai simpla dpdv. mecanic si o idee mai economica.

Am mers cu motorul ala, personal nu-l recomand decat in situatii de buget restrans sau nevoi reduse de putere, in rest avem 1.6 sau 2.0 FSI + TSI-urile. La ala aveam consum de 12-13 in Bucuresti cu clima pe auto si mers in cel mai crunt trafic posibil.

Baga si tu o poza cu interiorul, ca m-ai facut curios, exteriorul arata bine si negru este o culoare rara in marea de Golfuri argintii si albe :twisted: sau eventual ne vedem la biserica sa o vad live :shock:

iulianr26 20-10-12 15:43

Nu am interes de an fabricatie e din acelas an cu seatul. E ceva temporar nu a fost alegerea mea. Oricum mai am bara spate de luat si revin cu poze. Merge bine 1.4 75cp nu e un motor de figuri. Am reusit si am facut si deschiderea automata a portbagajului din cheie respectiv ridicarea lui. revin cu poze cand e gata asamblata evacuarea facuta etc.

connectorxp 20-10-12 15:45

Astept pozele cu ea.

Totusi nu ai pus detalii privind nivelul de echipare si optionalele, mai sunt curiosi de acest aspect.

iulianr26 20-10-12 15:52

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by connectorxp (Post 5216373)
Astept pozele cu ea.

Totusi nu ai pus detalii privind nivelul de echipare si optionalele, mai sunt curiosi de acest aspect.

E un site de modificari aici nu autovit. Am pus poze cu ea cum am luat-o si vei vedea la final cum arata . Climatic,geamuri electrice,oglizi electrice,10airbaguri,jante aliaj bbs gti,esp...etc. Totul la incredibilul pret de 4500euro. Eu zic ca e mai mult decat ok... Masina cu mare potential de modif..

connectorxp 20-10-12 15:57

Nu contest faptul ca este site de modificari auto, dar orice jurnal are si un scurt intro privind masina si detaliile tehnice specifice.

Styling-ul este fain la masina din poza, dar e "data" cu burta prea de pamant pentru drumurile noastre.

GL91ANB 20-10-12 16:03

Sa o stapanesti sanatos si asteptam poze mai recente !

iulianr26 20-10-12 16:03

Quote:

Originally Posted by connectorxp (Post 5216389)
Nu contest faptul ca este site de modificari auto, dar orice jurnal are si un scurt intro privind masina si detaliile tehnice specifice.

Styling-ul este fain la masina din poza, dar e "data" cu burta prea de pamant pentru drumurile noastre.

E air ride se poate ridica si 40cm.

https://www.youtube.com/watch?v=L3plKcQrP0g

iulianr26 20-10-12 16:11

Quote:

Originally Posted by GL91ANB (Post 5216393)
Sa o stapanesti sanatos si asteptam poze mai recente !

Merci!!! Postam postam!!!

iulianr26 10-11-12 17:03

5 Attachment(s)
Am reusit in sfarsit sa fac un stop cu leduri pt mk5 dintr-un stop de passat. Satisfactia e mare dar mai am inca unu de facut... dupa care incep si la cele pe haion. A ajuns si bara spate de R32 mai am grile fata decat cele de la proiectoare si praguri si postez poze :). Rotile de gti 17 sunt de vanzare pt cine e interesat. Rezultatul final cu stopurile vreau sa fie ceva de genu'

https://www.youtube.com/watch?v=jXUvfeH_WZg

Am nevoie de smd-uri cu 2 faze ca vreau si frana nu doar pozitii pe stopurile de pe haion.

connectorxp 10-11-12 17:17

Ai incercat la ei? Eu am LED-uri Nichia pe stopuri si sunt foarte bune, la mine sunt pe o singura faza, alimentarea fiind facuta de un circuit electronic care le reduce puterea si se comporta ca un bec cu doua faze :D

Un invertor de genul iti poate asigura functia de dimmer pentru lumina de pozitie si sa dea voltaj maxim cand apesi frana. Posibil si cu alimentare PWM sa functioneze, dar am dubii.

iulianr26 17-11-12 20:28

4 Attachment(s)
Gata si spatele de r32. Luni vine suspensia si am pus si tablele de iarna. Sper pe miercuri sa fac un upgrade la alte jante 8j/9j

iulianr26 19-11-12 11:03

A ajuns si suspensia:) Acum sa o montez.... In cursul zilei de azi sper sa cumpar si al doilea stop de passat sa montez stopurile de pe aripa in prima faza. si dupa aceea sa le fac si pe cele de pe haion

iulianr26 26-11-12 20:39

5 Attachment(s)
Azi nu am stat degeaba . Am luat la un super pret faruri adaptive bixenon active cornering care incerc sa le introduc in farurile de golf5. Si am dat rotlie de gti si am luat rh zw-1 mult dorite. 9j spate si 8.5 fata. Revin cu poze cand termin farurile daca le dau de cap:)

Daca are cineva cu imprumut 2 amortizoare fata de golf 4 indiferent de stare imi trebuie pt sa duc la garantie o suspensie si le vreau imprumut 3-4 zile. Merci!

connectorxp 26-11-12 21:14

Chiar ma faci curios cu masinuta ta, sunt curios ce iese.

Din farurile noi vrei sa pastrezi si sistemul HID sau le convertesti la becuri conventionale si sa folosesti doar lentila?

nonic 26-11-12 21:49

Super tare!
Nici nu am asteptam sa nu iasa ceva frumos din 5-ul asta :D.
Imi plac foarte mult jantele, o sa fie super cu suspensia... lasata pe burtica!

Acu' farurile daca reusesti sa le transplantezi o sa iasa ceva foarte interesant, eu iti recomand sa pastrezi tot sistemul din farurile cu lupe ca sa pastezi si ''calitatea'' luminii.

Succes!

iulianr26 27-11-12 08:31

Quote:

Originally Posted by connectorxp (Post 5263689)
Chiar ma faci curios cu masinuta ta, sunt curios ce iese.

Din farurile noi vrei sa pastrezi si sistemul HID sau le convertesti la becuri conventionale si sa folosesti doar lentila?

Nu vreau lupa si sa folosec halogen iti dai seama....

iulianr26 27-11-12 08:32

Quote:

Originally Posted by nonic (Post 5263747)
Super tare!
Nici nu am asteptam sa nu iasa ceva frumos din 5-ul asta :D.
Imi plac foarte mult jantele, o sa fie super cu suspensia... lasata pe burtica!

Acu' farurile daca reusesti sa le transplantezi o sa iasa ceva foarte interesant, eu iti recomand sa pastrezi tot sistemul din farurile cu lupe ca sa pastezi si ''calitatea'' luminii.

Succes!

Merci Nonic . Toate firele sunt negre:( Trebuiesc identificate :(

nonic 27-11-12 09:22

:) nu e nicio problema daca sunt toate negre, urmareste in primul rand firul de masa care este comun pentru pozitie, faza scurta/lunga... dupa ce ai identificat masa este usor sa vezi celelalte fire cu ce corespund.

O poza cu suspensia montata?

ObeLix 27-11-12 09:35

te-ai miscat foarte repede si foarte bine pana acuma ,
- mai ales stopurile
- farurile or sa iasa o nebunie ;)
- R32 Look foarte bine !!
- Jantele or sa vina de minune ... doar ca ar merge altceva ... ( ceva mercedes modulare ? te-ai gandit ? )

iulianr26 27-11-12 09:55

Quote:

Originally Posted by nonic (Post 5264068)
:) nu e nicio problema daca sunt toate negre, urmareste in primul rand firul de masa care este comun pentru pozitie, faza scurta/lunga... dupa ce ai identificat masa este usor sa vezi celelalte fire cu ce corespund.

O poza cu suspensia montata?

Niste timp daca am ar fi ok... Rotile le-a luat soferul ca eu nu am avut timp...
O montez eu :)

iulianr26 27-11-12 09:59

Quote:

Originally Posted by ObeLix (Post 5264079)
te-ai miscat foarte repede si foarte bine pana acuma ,
- mai ales stopurile
- farurile or sa iasa o nebunie ;)
- R32 Look foarte bine !!
- Jantele or sa vina de minune ... doar ca ar merge altceva ... ( ceva mercedes modulare ? te-ai gandit ? )

Merci1
Deocamdata e 1.4.... Merg rh-urile sunt aproape cat replicile de gti la kg.
Am de munca... Jantele vor avea interiorul rosu inchis cum e banda de gti de la grila si la fel vor fi si capacle de la oglizi care intentionez sa le scimb cu unele de golf 6 ofera un aspect mai agresiv.

ObeLix 27-11-12 10:50

dap jantele vor da bine in culoarea aia ;) ... poate pe viitor daca va primi un upgrade vor fi si jante mai mari ;) oricum rh-urile sunt frumoase ;)

iulianr26 27-11-12 11:45

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ObeLix (Post 5264195)
dap jantele vor da bine in culoarea aia ;) ... poate pe viitor daca va primi un upgrade vor fi si jante mai mari ;) oricum rh-urile sunt frumoase ;)

Sa dai replici de gti si sa pun diferenta 1 mil sa iau asa ceva e mare lucru:P.
Astept primavara si niste praguri probabil de e90 sa le modif... Vedem am gasit cu 4 mil negociabil 2 praguri. Ca de gti nu te poti atinge...

iulianr26 27-11-12 19:02

1 Attachment(s)
Model de praguri am gasit dar sa vad daca se pot reproduce din fibra... Continua si linia fustei spate de r32

ObeLix 28-11-12 08:39

si cu jante de mercedes ;))) :D

iulianr26 28-11-12 10:10

1 Attachment(s)
Gata si stopul mic. Mai am de pus de leduri.

iulianr26 28-11-12 21:53

1 Attachment(s)
Promitator... Am dat de firele pentru faza lunga:P Mai am o gramada de identificat....

nonic 28-11-12 22:11

:D Cu rabdare le identifici pe toate!

Spor la treaba!

iulianr26 28-11-12 22:15

Fac cum ai zis pastrez farul doar ii adaptez sticla de golf5 . La tine ce kit folosesti? hid aftermarket ce bec ai pe lupe? si la cati k. Greu ca nu am calculator si modul de cornering leveling nici balast nici bec...

spaga 29-11-12 08:37

Stopurile au iesit foarte bine.Continua tot asa...

nonic 29-11-12 09:59

Becurile pentru lupele mele erau D1s dar nici eu nu aveam droserele asa ca am pus becuri D2s cu 4300K ( au acelasi soclu) cu cablu adaptor la droserele aftermarket, de cornering nu stiu ce sa iti spun dar eu nu ii vad o foarte mare utilitate.
Calitatea becurilor conteaza foarte mult, iti recomand osram sau philips de 4300K ca sa vezi indiferent de vremea de afara.

iulianr26 29-11-12 12:45

Ai idee de pret la becuri adaptoare si drosere ... La mine imi trebuie si can bus...

nonic 29-11-12 17:05

Ai numarul meu de telefon... de ce nu il folosesti? :D

westsideracer 29-11-12 19:25

Urmaresc de ceva timp evolutia proiectului aici si chiar imi place mult ce vad! spor la treaba in continuare si sa iasa cum iti doresti tu! abia astept sa vad noi progrese8)

ag22tur 30-11-12 16:17

Pragurile de GTI sunt 420 lei amandoua, sunt plug and play. Si ti le vopsesti tu :D
E foarte mica diferenta (aproape insesizabila) la forma fata de cele de R32, deci vei avea r32-look complet.

BTW, stopurile sunt criminale, valeo led home made. Daca poti sa-mi dai si mie pe pm asa estimativ cam la ce costuri s-a ridicat transformarea lor, ti-as fii recunoscator.

Felicitari si pentru jante.

In rest, bafta multa. Ideei bune si bun gust ai, bani si timp sa fie. Numai bine!

iulianr26 30-11-12 19:20

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5267321)
Urmaresc de ceva timp evolutia proiectului aici si chiar imi place mult ce vad! spor la treaba in continuare si sa iasa cum iti doresti tu! abia astept sa vad noi progrese8)

Merci sper sa nu dezamagesc:P..... Comand capacele de roti de PORSCHE si demontez buza de la o janta fac rosu inchis interiorul cum am banda de la bara fata de gti si vad eu... cum ies:P. Am de treaba.

iulianr26 30-11-12 19:32

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ag22tur (Post 5268316)
Pragurile de GTI sunt 420 lei amandoua, sunt plug and play. Si ti le vopsesti tu :D
E foarte mica diferenta (aproape insesizabila) la forma fata de cele de R32, deci vei avea r32-look complet.

BTW, stopurile sunt criminale, valeo led home made. Daca poti sa-mi dai si mie pe pm asa estimativ cam la ce costuri s-a ridicat transformarea lor, ti-as fii recunoscator.

Felicitari si pentru jante.

In rest, bafta multa. Ideei bune si bun gust ai, bani si timp sa fie. Numai bine!

Vad eu cu pragurile cum fac... Rotile le-am luat cu distantieri si prezoane si fara cauciucuri ca am de la Magnex265 2 buc aproape noi maragoni zeta lineea pt spate dau super!!! pe 9j. Stopurile sunt destul de greu de realizat dar nu imposibil. Costurile sunt urmatoarele. 1 spray vopsea negru lucios 30 ron. 1 stop passat luat din targ 90 ron unu de golf plus cel de pe haion 30 ron spart(am avut noroc) Mai am nevoie de inca un stop passat si la dezmembrari sub 150 ron nu il lasa. si un stop de mers inapoi de pe haion de passat golf plus jeta ce niemresc si cer 70 ron/140ron si nici macar nu are un led in el stopul de haion. Mai ai nevoie de led rosu cu lupa sa faci quad ca la nissan skilyne. Si 10 rezistente 100ohm 15w sa pacalesti masina ca un led nu are consum de bec. Total aprox 300ron.

All times are GMT +2. The time now is 03:20.

- Copyright 2026 4Tuning