![]() |
Re: My Mk5 Black Coupe.
Gata ne apucam de treaba . Am inmatriculat masina B 112 WOB si a primit si rotile originale de GTI. Revin cu poze . Urmeaza difuzorul de r32 ,evacuare pe mijloc r32, bara vw jetta daca e mai convenabila la pret si vopsita grila centrala negru lucios chrome don't like....
|
Quote:
|
Quote:
Azi sper sa termin de incastrat un stop de passat(led) in unul de golf5. Revin cu poze. |
A fost un soc pentru mine cand am auzit vestea, partea buna e ca te-ai ales cu o maisna mai noua si mai simpla dpdv. mecanic si o idee mai economica.
Am mers cu motorul ala, personal nu-l recomand decat in situatii de buget restrans sau nevoi reduse de putere, in rest avem 1.6 sau 2.0 FSI + TSI-urile. La ala aveam consum de 12-13 in Bucuresti cu clima pe auto si mers in cel mai crunt trafic posibil. Baga si tu o poza cu interiorul, ca m-ai facut curios, exteriorul arata bine si negru este o culoare rara in marea de Golfuri argintii si albe :twisted: sau eventual ne vedem la biserica sa o vad live :shock: |
Nu am interes de an fabricatie e din acelas an cu seatul. E ceva temporar nu a fost alegerea mea. Oricum mai am bara spate de luat si revin cu poze. Merge bine 1.4 75cp nu e un motor de figuri. Am reusit si am facut si deschiderea automata a portbagajului din cheie respectiv ridicarea lui. revin cu poze cand e gata asamblata evacuarea facuta etc.
|
Astept pozele cu ea.
Totusi nu ai pus detalii privind nivelul de echipare si optionalele, mai sunt curiosi de acest aspect. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Nu contest faptul ca este site de modificari auto, dar orice jurnal are si un scurt intro privind masina si detaliile tehnice specifice.
Styling-ul este fain la masina din poza, dar e "data" cu burta prea de pamant pentru drumurile noastre. |
Sa o stapanesti sanatos si asteptam poze mai recente !
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=L3plKcQrP0g |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Am reusit in sfarsit sa fac un stop cu leduri pt mk5 dintr-un stop de passat. Satisfactia e mare dar mai am inca unu de facut... dupa care incep si la cele pe haion. A ajuns si bara spate de R32 mai am grile fata decat cele de la proiectoare si praguri si postez poze :). Rotile de gti 17 sunt de vanzare pt cine e interesat. Rezultatul final cu stopurile vreau sa fie ceva de genu'
https://www.youtube.com/watch?v=jXUvfeH_WZg Am nevoie de smd-uri cu 2 faze ca vreau si frana nu doar pozitii pe stopurile de pe haion. |
Ai incercat la ei? Eu am LED-uri Nichia pe stopuri si sunt foarte bune, la mine sunt pe o singura faza, alimentarea fiind facuta de un circuit electronic care le reduce puterea si se comporta ca un bec cu doua faze :D
Un invertor de genul iti poate asigura functia de dimmer pentru lumina de pozitie si sa dea voltaj maxim cand apesi frana. Posibil si cu alimentare PWM sa functioneze, dar am dubii. |
4 Attachment(s)
Gata si spatele de r32. Luni vine suspensia si am pus si tablele de iarna. Sper pe miercuri sa fac un upgrade la alte jante 8j/9j
|
A ajuns si suspensia:) Acum sa o montez.... In cursul zilei de azi sper sa cumpar si al doilea stop de passat sa montez stopurile de pe aripa in prima faza. si dupa aceea sa le fac si pe cele de pe haion
|
5 Attachment(s)
Azi nu am stat degeaba . Am luat la un super pret faruri adaptive bixenon active cornering care incerc sa le introduc in farurile de golf5. Si am dat rotlie de gti si am luat rh zw-1 mult dorite. 9j spate si 8.5 fata. Revin cu poze cand termin farurile daca le dau de cap:)
Daca are cineva cu imprumut 2 amortizoare fata de golf 4 indiferent de stare imi trebuie pt sa duc la garantie o suspensie si le vreau imprumut 3-4 zile. Merci! |
Chiar ma faci curios cu masinuta ta, sunt curios ce iese.
Din farurile noi vrei sa pastrezi si sistemul HID sau le convertesti la becuri conventionale si sa folosesti doar lentila? |
Super tare!
Nici nu am asteptam sa nu iasa ceva frumos din 5-ul asta :D. Imi plac foarte mult jantele, o sa fie super cu suspensia... lasata pe burtica! Acu' farurile daca reusesti sa le transplantezi o sa iasa ceva foarte interesant, eu iti recomand sa pastrezi tot sistemul din farurile cu lupe ca sa pastezi si ''calitatea'' luminii. Succes! |
Quote:
|
Quote:
|
:) nu e nicio problema daca sunt toate negre, urmareste in primul rand firul de masa care este comun pentru pozitie, faza scurta/lunga... dupa ce ai identificat masa este usor sa vezi celelalte fire cu ce corespund.
O poza cu suspensia montata? |
te-ai miscat foarte repede si foarte bine pana acuma ,
- mai ales stopurile - farurile or sa iasa o nebunie ;) - R32 Look foarte bine !! - Jantele or sa vina de minune ... doar ca ar merge altceva ... ( ceva mercedes modulare ? te-ai gandit ? ) |
Quote:
O montez eu :) |
Quote:
Deocamdata e 1.4.... Merg rh-urile sunt aproape cat replicile de gti la kg. Am de munca... Jantele vor avea interiorul rosu inchis cum e banda de gti de la grila si la fel vor fi si capacle de la oglizi care intentionez sa le scimb cu unele de golf 6 ofera un aspect mai agresiv. |
dap jantele vor da bine in culoarea aia ;) ... poate pe viitor daca va primi un upgrade vor fi si jante mai mari ;) oricum rh-urile sunt frumoase ;)
|
1 Attachment(s)
Quote:
Astept primavara si niste praguri probabil de e90 sa le modif... Vedem am gasit cu 4 mil negociabil 2 praguri. Ca de gti nu te poti atinge... |
1 Attachment(s)
Model de praguri am gasit dar sa vad daca se pot reproduce din fibra... Continua si linia fustei spate de r32
|
si cu jante de mercedes ;))) :D
|
1 Attachment(s)
Gata si stopul mic. Mai am de pus de leduri.
|
1 Attachment(s)
Promitator... Am dat de firele pentru faza lunga:P Mai am o gramada de identificat....
|
:D Cu rabdare le identifici pe toate!
Spor la treaba! |
Fac cum ai zis pastrez farul doar ii adaptez sticla de golf5 . La tine ce kit folosesti? hid aftermarket ce bec ai pe lupe? si la cati k. Greu ca nu am calculator si modul de cornering leveling nici balast nici bec...
|
Stopurile au iesit foarte bine.Continua tot asa...
|
Becurile pentru lupele mele erau D1s dar nici eu nu aveam droserele asa ca am pus becuri D2s cu 4300K ( au acelasi soclu) cu cablu adaptor la droserele aftermarket, de cornering nu stiu ce sa iti spun dar eu nu ii vad o foarte mare utilitate.
Calitatea becurilor conteaza foarte mult, iti recomand osram sau philips de 4300K ca sa vezi indiferent de vremea de afara. |
Ai idee de pret la becuri adaptoare si drosere ... La mine imi trebuie si can bus...
|
Ai numarul meu de telefon... de ce nu il folosesti? :D
|
Urmaresc de ceva timp evolutia proiectului aici si chiar imi place mult ce vad! spor la treaba in continuare si sa iasa cum iti doresti tu! abia astept sa vad noi progrese8)
|
Pragurile de GTI sunt 420 lei amandoua, sunt plug and play. Si ti le vopsesti tu :D
E foarte mica diferenta (aproape insesizabila) la forma fata de cele de R32, deci vei avea r32-look complet. BTW, stopurile sunt criminale, valeo led home made. Daca poti sa-mi dai si mie pe pm asa estimativ cam la ce costuri s-a ridicat transformarea lor, ti-as fii recunoscator. Felicitari si pentru jante. In rest, bafta multa. Ideei bune si bun gust ai, bani si timp sa fie. Numai bine! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:20. |
- Copyright 2026 4Tuning