![]() |
Re: Dacia Berlina VS Logan 1.4,1.5,1.6 VS Alte masini
nu va mai agitati atat... logan1.4power era unu care facea misto. probabil nici la nsf sau in vis nu prinde 210 cu loganul.
|
SAL
bah stiu ca loganu e pe 15 ' poate daca a pus genti de 16 ' poate si cu 2 motoare de racheta pe o vale apoi unde sa ii dai 210 ??? |
|
Quote:
|
io zic ca berlina , daca merge motorasul ala bine , face loganul la plecare , si poate sta si un pik in fata :D
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
da ,de ce?
|
Quote:
|
fiecare cu parerea lui eu zic ca o berlina in stare buna si reglata bine
tine piept loganului de 1.4 pe treptele 1,2 si poate si 3. asta e parerea mea,daca gresesc nu-i un capat de tara.. |
Quote:
|
berlina nu face loganu..hai sa fim seriosi,din cate am vazut pana acum nu a facut nici una,veniti in craiova vinerea si sambata si o sa vedeti:D,novele,supernovele alea da..se duc..se duc si berlinele,am un prieten care a luat in a 2-a 80(uitase sa mai schimbe) dar se duce si loganu...ala de 1.6 nici nu discuta sunt motoare reusite,la 90Cp....
|
logan 1.6 16v face audi a4 131cp in treapta 1 , 2 si putin 3:
https://youtube.com/watch?v=PJjaduwIlbA logan 1.6 16V 210km/h ( nushu daca e adevarat ): https://youtube.com/watch?v=7Ezz_8uln...elated&search= |
Nu stiu care a zis ca berlina nu face fata Loganului 1.4, dar se inseala. Depinde de la sofer la sofer.
Cu Dacia mea din 85 in 4 trepte am batut un Logan 1.4 folosind treptele 1, 2 si 3, atat am avut nevoie in locul unde m-am "dat" cu el - din semafor in semafor. |
Quote:
|
Quote:
|
logan 1.6 16v face audi a4 131cp in treapta 1 , 2 si putin 3:
https://youtube.com/watch?v=PJjaduwIlbA ...loganu se tzine dupa audi in primele 2 trepte...si cineva mai sus zicea k il face cu berlina in primele 3 trepte....NU MAI VISATI...DATI-O LA "RABLA" SI LUATI-VA LOGAN...dak nu puteti sa va luati masini k audi, skoda, volkswagen....e bun si loganu! |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
pentru baietii aia doi din craiova care posteaza pe aici fara sa fi condus o masina in viata lor macar pe strada,daramite la curse. |
Quote:
|
Quote:
nu te supara ca te intreb da tu te simti jmecher ca ai logan ? esti penibil :lol: poate ne explici si ce legatura au filmele tale cu topicul asta,ia vezi nu pui unu in care faci o bicicleta sa ne arati cat esti de tare? |
apropo din cate te lauzi pe daciaclub loganul tau are undeva pe la 100 de cai asa ca nu e mare performanta ca ai facut cielo de 80 de cai, schumacherule..
|
Quote:
|
Quote:
|
totusi aici se discuta despre logan 1,4(in mare parte) versus dacia 1,4 iar tu vi cu logan de 1,6 si modificat nu-i frumos..e clar ca 1.6 nu are ce cauta la start cu dacia de 1.4
|
Quote:
Eu am spus ca o cursa dintre o berlina si un Logan 1.4 nu trebuie sa se termine neaparat cu victoria Loganului. ;) Si daca Loganul scoate un timp mai bun ce ? Nu crezi ca Dacia Berlina are sanse in fata lui ? Sincer sa fiu, nu ma intereseaza ce timp scoate Loganul si ce timp scoate berlina clasica. Urasc Loganul, si mai nou ii urasc si pe soferii lui pentru ca devin din ce in ce mai aroganti. (nu toti) |
Quote:
|
mah eu nush ce sa zic, ca nu am condus lighean de 1.4 dar eu am de 1.6 stock si nu m-a facut pana acum nici o berlina....dar nu se stie niciodata
|
Quote:
Poate vrei sa iti reamintesc faptul ca Loganul este mai mult Renault decat Dacie? Si nu sunt prieten cu tine si nici patetic, multumesc. Ce sa spun ?! Imi plac purisancele. :lol: :lol: :lol: Vezi ca prietena mea poate avea 18 ani, dar sunt femei la 33-34 de ani care se tin minunat si pot fi mame. ;) La fel si Dacia Berlina, "prietene". ;) |
Quote:
|
Quote:
si logan 210, io am vazut super nova 200 pe autostrada in bulgaria dar avea o toba sport si filtru... |
Quote:
|
dupa 80-90 kmh nu mai are sanse berlina, se duce mult mai tare loganul de 1,4 de ex intre 80 si 120 kmh
|
Quote:
|
Pfoaa ce`a fost aici..m`am trezit si yo dupa 7 ani sa mai scriu..n`am putut sa ma abtin,si oricum tot yo am deschis topicul..
Dacia nu o mai am:(,si daca o mai aveam,eram bucuros sa mai probez cateva loganuri si supernove... tin sa preciez k loganul are ceva potential in comparatie cu masinile de mana xxxxxxx... Probabil k pe cei care i`am facut cu 1.4MPI si 1.6MPI,au fost mai slabi soferi k mine...da stau si ma intreb..a fost 1,dar nu toti;))..in fine..si pe buc-cta am tinut in spate cateva snove,loganuri si nu mai stiu ce mai erau Oricum berlina mea era cam data pe ulei si daca nu stiati,ultima bomba care am avuto cu dacia a fost o skoda octavia:)))) i`am dat destul..1 sau 2 masina parca,nu mai stiu..era o octavia de prin 2000si ceva..cu motorul ala puturos.SDI..si putin cipuita..diesel..nush cati cai avea,vreo 80-90 parca,nu mai stiu..oricum cert e k i`am dat`o k lumea:D Cu dacia din `96...1,600cmc,vreo 75cp parca |
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning