![]() |
Re: Hai sa facem ceva, impreuna !
Gotty, discuta cu membrii Downtown si sambata vreau sa stabilim cine organizeaza, ce organizeaza si mai ales CAND ORGANIZEAZA ! Sa nu mai iasa discutii ca anul trecut, cum am specificat si in postul anterior ! Si ar fi bine ca fiecare club sa isi stabileasca niste evenimente pe care vor sa le organizeze sa stim sa ne pregatim din timp.. :D
|
Quote:
DACA un club se respecta si vrea sa respecte si restul cluburilor .. din bun simt , "parerea mea" consider ca ar tre sa vina minim 5 oameni ! cu cat suntem mai multi cu atat facem mai repede ! |
am editat dupa ce ai postat tu....
|
Ok, nu vazusem ! Deci ramane pt. sambata viitoare la ora 21:00 la stadion in parcare, da ? 5 persoane de la fiecare club ?
5persoane/club x 8 cluburi = 40 de persoane...:D va ganditi la ce ma gandesc si eu ? :)))) |
din partea insane'ului da !
|
cred k fiecare poate mai bine de atat..dar totusi sa nu ne fortazm asa de acum:))si totusi k asta il intrebam si pe vialy pe prv??care celelalte cluburi???
|
Quote:
|
sper sa fie anuntate toate cluburile din craiova fara nici o exceptie si insistat sa se prezinte.
|
Quote:
|
count me in!
|
Quote:
1.Trebuie ca sambata sa vina reprezentanti din toate cluburile pt a exista o colaborare mai buna intre acestea ! ... " avem 8 cluburi in craiova - suntem cel mai tare oras " cred ca anul asta o sa fie 10 cluburi! 2.Daca mergem pe aeroport la actiunea " PLOMBA" - oricum o s-o facem cand o sa fie mai cald afara ! - e bine sa mearga din toate cluburile ... din respectul fatza de ceilalti 3.Daca organizam un eventual eveniment impreuna , atunci nu o sa se auda nimic de cluburi .. ci numai de Craiova ! |
momentant ninge , operatiunea "plomba" se opreste cateva zile zic eu , asa ca aveti timp sa planificati mai bine
|
Quote:
|
Quote:
|
o ardeti cu cluburi si cu reprezentanti....sa fie cat mai multi de la cate un club si sa fim multi si mult CLUBURI.....ei bine strangeti-va...am spus-o si in celalalt topic si o spun si aici...eu NU vin sau CLUBUL extreme....asa ca BAFTA!....I'AM OUT FOR GOOD!
|
:)) ce s-a suparat Piticu ! :))
P.S. pe mine ma amuza treaba cu conducatori, regi, imparati si bulibasi ai cluburilor :)))) |
Quote:
|
Pitic, macar sa spuneti ce si cand vreti sa organizati anul asta ca sa nu ne incurcam ... :)
|
plombarea aeroportului nu cred k are rost sa vbim de pe acuma si sa ne ducem sa facem munca ampwulea fara sa avem ceva stabilit cu cei responsabili de pista..ptr k asta ar insemna sa ne insusim un domeniu public/privat fara nici un drept...cnd o fi sa oraganizam ceva at s eva anunta si vom vedea cine vrea intr-adevar sa puna osu
|
Quote:
altfel .. nu o sa facem nimic ! Daca tu nu vi , daca Alex nu vine , Dorin, Doru si alte persoane ... nu o sa facem nimic ! Am zis sa vina reprezentanti de la cluburile auto din Craiova ... nu de la grupuri de oi sau de gipsy sau mai stiu eu ce ! Cu cine vrei sa vb ? Cu cine vrei sa stabilesti un caledar competitional in Craiova pe anul 2007 ? De ce esti suparat ca in Craiova nu se face nimic ? pai in primul rand exista o lipsa MARE DE COMUNICARE ! asta e problema ! Vad ca ma zbat singur si ma zbat de=am polea .... pt ce ? nu stiu ... Cine vrei sa vina la intalnirea asta ?? spune si mie ? ZICEM CA LA INTALNIREA ASTA SE VOR DISCUTA 2 MARI PROBLEME ! 1.PLOMBAREA PISTEI DE LA AVIOANE ! " care e cu dus si intors " .. unde acolo asteptam mai multi membrii din cluburile auto din craiova ! 2.ORGANIZAREA UNUI EVENIMENT in comun ! Cu cine vrei sa organizezi cu "pustanii " care nu au nici o treaba cu cursele si organizarea unei curse sau unui eveniment ???? cu craiovaforum ? Bun ai zis ca nu vrei sa auzi de cluburi ..... " acest lucru mi se pare bun daca il vezi dintr-un unghi .... adica sa existe colaborare intre cluburi si sa fim uniti " dar mi se pare ca nu vrei sa accepti situatia ca, " cu membrii cluburilor facem un eveniment " repet nu cu " craiovaforum ! Nu a zis nimeni ca SAMBATA sa vina 100 de membrii din cluburi ! !!!!! Ideea e sa vina de la fiecare club cate 2 membrii ! PT A DISCUTA VIITORUL " RACING"ului" in craiova ! nu ma intereseaza daca de la Downtown sau de la Ghost vine doar Al3xius care poate vorbi foarte usor in numele clubului sau ! SAu de la Extreme ca vi numai tu si cuvantul tau e si al Extremului ! De la insane o sa vin eu cu toto .... atat ! Intelegi ce vreau sa zic ? Nu ma mai chinui sa explic nimic ! Eu sambata pe 10 o sa ma duc la STADION la ora 9 seara ! DIN DORINTA DE A FACE CEVA FRUMOS IN CRAIOVA ..... mi-as dori sa vina acele persoane cu un cuvant de spus in craiova! " se stiu ei care " |
Quote:
@vialy...nu asa am stabilit!!!...citeste primul tau post al acestui thread!!! |
Quote:
hai sa o dau iar cotita : vin eu cu 10 baieti de prin cartier , mai vine si toto cu 3, mai vine Al3xius cu 4 mai vi si tu cu cativa si vedem ce facem .. poate organizam ceva ! baietii sunt de treaba dar nu au de-a face cu lumea curselor/evenimentelor! Mentin mesajul de prima data si aceste ultimul pe care l-am scris cred ca este ca o completare la primul mesaj + 2 obiective ! |
nici nu trebuie cei 10 + 3 = 13 baieti ai tai ai si ai lui toto....doar 4-5 capete "luminate" pot face o treaba de dai pe spate....ceva foarte tare!!!...din nou se accentuaza ideea de club....face insane sau extreme sau ghost sau mai stiu eu...deci repet,ca tu faci parte dintr-un club pentru mine a devenit egal cu 0(zero)....ceea ce pot face niste "pasionati" ma intereseaza!!!! asta era esentialul!!! pe care se pare ca l-ai pierdut pe parcurs! fara nici o suparare alexius se ocupa cel mai mult din craiova de club(cluburi)!!! el este cel care s-a implicat cel mai mult in tot...in rest ce are pe langa el in afara de cei binecunoscuti,maxim 10,restul sunt degeaba!!!....contarziceti-ma daca nu am dreptate!!!
|
eu am sa vin pe 10 numai ca am zis ca vin...iar daca aud ca noi "INSANE" sau noi"GHOST" facem si dregem....ma urc in masina si am plecat!!! e bine?
|
Continuati discutia pe subiectul dat! Alex, sper ca intelegi ce vreau sa spun :wink:
|
Quote:
|
Bun...ce urmeaza sa spun spun in numele meu si nu in numele Clubului ca sa se faca inteles.
Daca vreti sa organizati un TUNING SHOW sau ceva nou! orice altceva decata o liniuta/patratica sau mai stiu eu ce indemanare aveti ajutorul meu indiferent de club, indiferent ca poate nu imi place mutra lu X ,Y .Deci pt CEVA NOU puteti sa va bazati pe mine. In rest nu ma intereseza. PS: proiectu plombatu aeroportului nu ma intereseaza chiar deloc. |
OK .... din partea noastra nu se va auzi nimic de cluburi !
Deci ... ne intalnim sambata pt a pune la cale un eveniment ! |
Quote:
ps:stai linistit ca nu iti dadea nimeni voie sa plombezi ceva....ma refer la autoritati...sunt multe de discutat si se pot face si liniutze!!! dar trebuie venita "vorba" de la minister sa ne lase!!!...si avem ceva ministrii din craiova la guvern ex: dl AVI....IL STITI???,,,, daca da stiti la ce ma refer!!! ca sa nu credeti ca vb prostii....si e chiar cel al drumurilor :D:D:D |
incetati cu certurile , de asta exista arena , parerea mea este sa se selecteze bine oameni care vor venii la plombat , ca sa vor fi multi basinosi care zic ca vin si intradevar vin , dar stau cu mainile in buzunar
|
Quote:
Al3xius/Armani/EVO/etc.: decat balacareala, mai bine ceva constructiv ! |
Desi s-ar putea sa imi aud iar vorbe d genu "bah iar veni pushtiu asta acia" (pushtiu asta se va face odata mare:P ) eu imi exprim dorintza d a ajuta la actiunile care ne privesc si n intereseaza pe toti....dar cu oltenii frate,mai greu nici ca se poate.....tot urmaresc topicul asta si nu suntem/sunteti in stare sa n punem d acord p net unde toti se dau mari pasionati si alte cele , dar cand o fi "proba practica" si vor trb sa puna osu la munca,indif ca e vorba d plombat,umblat dupa autorizatii pt cursa,sponsori sau mai stiu eu ce .......Asa ca o concluzie,ne vedem sambata,sa vedem cati sunt dispusi sa vina cu idei si sa le mai si puna in practica....
|
:lol: ce topic plin de umor
in alta ordine de idei, cand, sau mai bine zis DACA prin absurd reusiti sa organizati ceva IMPREUNA (cum de altfel ar fi si frumos) si sa mai iasa si bine ( :lol: deja e cam mult ) sa ma anuntati si pe mine...poate va ajut ;) |
Alex te provoc :P !
Hai sa facem ceva ... hai sa ne certam :)) ! Abia astept sa ne intalnim sambata si mi-ar placea sa facem o intalnire de genu asta macar o data pe luna ! o MEGA intalnire ... ca sa fim mai uniti ! De ex. Cand a aparut Insane'ul , eu am inceput sa ma cert cu multi adica cu " VLD , cu FLA si parca mai erau si altii ... dar imediat cu m-am intalnit cu ei si am vb fatza in fatza .. am ramas prieteni buni !" De aceea consider ca o intalnire MEGA ar face sa fim mai uniti ! Nu-i asa ? |
Quote:
PS:glumesc:D poate ne nimerim prin trafic sa stam la un pahar de vb |
Ba ce oameni....iar mi-a sters cineva postu ! Din pacata s-a luat curentu aseara si nu am putut sa postez :))
|
Quote:
|
Asta blond si gras e cu capu' rau de tot :lol:
|
Quote:
|
Daca sterg, iar "se supara" lumea, asa ca ma bag in hora. Poate e mai bine asa, nu ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:41. |
- Copyright 2026 4Tuning