![]() |
Re: PH 96 K R S
Frumoase masini la Ploiesti :D. Sa o conduci multi km fara incidente. Per total, imi place maxim, mai putin stickerele:!:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
A mai mancat niste banuti si saptamana asta KRS' meu :
-garnitura chiuloasa -garnitura evacuare -set segmenti -garnituri baie ulei - schimb ulei 10w40 - filtru ulei -antigel |
Quote:
|
Arata foarte bine cul asta la jante,chiar ma gandeam sa le fac si eu pe ale mele.. dar nu am gasit nuuanta asta doar un port deschis.De aproape de ce pare asa coaja
de port vopseaua? |
Quote:
|
vezi k roata de pe dreapta trebuia pusa pe stanga pt ca are sensul de rotatie in spate...
|
Quote:
|
Cat ai dat pe spray-uri ca sa iasa niste table colorate, mai bine iti luai o anvelopa.
Noroc ca ai rezolvat problema ascunzand-o :lol: |
Quote:
|
ce misto arata masina...te-am vazut azi dimineata prin Pipera... mi-a "sarit" imediat in ochi....spor in continuare
|
Quote:
|
|
frumoasa masina si ingrijita!inca nu am avut ocazia sa te zaresc prin oras8)
|
Si.. ce urmeaza dupa jantele astea? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
si cateva poze cu noile jante in doua dimensiuni 9j et 30 si 7,5 et 35...urmeaza multa munca cu westsideracer :))
|
1 Attachment(s)
se lucreaza...
indepartarea vopselei negre cu decapant |
Au suferit ceva in tinere jantele astea :lol: spor la treaba ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
O sa fie frumos.. cum vrei sa le vopsesti ? jantele negre nu`mi plac nici mie,ar da k lumea buzele polish si un portocaliu miezu cum ai jantele de tabla. s`au polish si miezu original argintiu,spor cu evazarile.
|
Quote:
si mie imi plac buzele polisate,dar am inteles ca este greu de intretinut....jantele vor fi vopsite argintii...in legatura cu evazarile trebuie sa mai astept sa se mai incalzeasca vremea asta:( |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=PUPwhC8Bdxw |
Quote:
ai dreptate,sunt bestiale,doar ca nu stiu daca o sa dea bine pe verdele pe care il am pe masina... |
Quote:
o sa incerc sa fac eu un tuning virtual pe masina ta sa vad cum ar veni .. spune`mi numele jantelor pe care le ai acum |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
am mai muncit si astazi putin la jante...au fost date cu decapant pentru a doua oara...eu zic ca au iesit destul de bine...mai e mult pana departe :D:D
|
1 Attachment(s)
am incercat sa fac ceva, asa mai in graba acum 5 mim .. sper sa intelegi ceva .. o sa ma chinui si mai pe seara putin si o sa fac mai multe culori
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
incetu' cu incetu'...jantele prind viata....2 poze si un scurt video :D
|
Cam asta e ideea :)
Smirghel din ce in ce mai fin. La final sa folosesti pasla cu apa si, dupa pasla, o pasta polish pt metal aplicata cu o carpa moale. Eu am cumparat pt moto o pasta din Carrefour, 10-12 lui sticla de 250 ml parca, iti ajunge sigur pt 4 jante. Iese foarte bine cu ea. Nu mai stiu cum se numeste, sticla e alba, din plastic, si are pe ambalaj poza cu oale si cratiti lucind :lol: Dar cu mijlocul jantelor ce faci? Si cu ciupiturile de pe buza? Nu mai bine curatai si centrul, reparai buzele (sudura si polizare) si dupa aceea te apucai de polishat? |
Quote:
|
Il vopsesti, il vopsesti... dar cand o sa-l cureti si o sa-l finisezi, e imposibil sa nu atingi si buza. Si iti strici munca de pana atunci, cu polishatul.
Parerea mea e sa cureti si sa finisezi si mijlocul (scoase si suruburile, curatate, eventual revopsite... pt curatare fier, otel eu am folosit Detartrant si burete de bucatarie, partea aspra cu pasla, eventual si smirghel fin daca e mai "solida" rugina). Abia dupa aceea sa faci buzele. Daca ciupiturile nu sunt mari, e ok si la pila... dar daca intra mult in carnea jantei... Unele produse casnice sunt bune si pt fiarele noastre ;) |
Quote:
Buza nu este terminata,astazi doar am incercat.Suruburile sunt scoase,au mai ramas doar platicele incare intra suruburile,doar prin presare...o sa pregatesc miezul pentru vopsit,o sa le polisez si pe urma vopseaua...asa m-am gandit |
7 Attachment(s)
sper sa te ajute la ceva...
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:05. |
- Copyright 2026 4Tuning