Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Porsche tuning (https://forum.4tuning.ro/287-porsche-tuning.html)
-   -   Porshe Cayenne GEMBALLA (https://forum.4tuning.ro/287-porsche-tuning/3211-porshe-cayenne-gemballa.html)

maryo 15-01-05 07:35

Dar ca in toate posturile.............trebuie sa existe astfel de intrebari-de unde stiti cati cai are,de unde stiti ca avea jantele pe 22----le-ati masurat?.......de unde stiti aia de unde cealalta!
De ce nu aveti cu voi aparate foto profesionale sa iasa pozele mai bine- pentru ca veneam din discoteca!
Bai fratilor fara suparare dar numai nod in papura stiti sa gasiti.....!
Am vazut o masina care era puternica rau...am zis sa-i facem poze sa o vedeti si voi!Nu ma mai intrebati zeci de mii de amanunte pentru ca NU E MASINA MEA sa le pot stii!
Vreti sa credeti ft bine........dar mai mult de atat nu avem ce face........!
Toate bune

maryo 15-01-05 07:38

Re:

Deci!
Sa inchei o data discutia de aici!Pe pagina 2 scrie si Sebastian ca cineva cu o Honda a vazut masina care fuge grav rau-acolo are 700 cai!
Dupa aia se scrie ca daca nu vor aparea poze.......se va sterge postul!
Sincer sa fiu nu mai inteleg nimik!
Au aparut si poze,au vazut mai multi oameni masina!Acum vad ca apar din nou discutii despre ea!
TOT CE AM SCRIS IN POSTURILE ASTEA-sunt INFORMATII DATE de PROPRIETAR!

@Nos@ 15-01-05 08:46

ok!Imi pare foarte rau ca am afirmat ca s-ar putea sa nu fie adevarat.Sincer imi pare rau!Insa eu si mai multe persoane de pe acest forum am fost indusi in eroare de mai multe ori.(olcit turbo etc.)Am spus ca ar fi un lucru bun sa avem asemenea masini in Romania insa daca odata cineva minte 2500 de oameni credibilitatea scade.Imi cer scuze si daca am suparat pe cineva il rog frumos sa ma ierte. 8)

maryo 15-01-05 08:54

Nu iti face probleme!
Dar nu prea sunt omul sa vorbesca tampenii si in plus de asta nu e masina mea deci nu am nici un interes sa mint pe nimeni!
:)
:wink: :wink: :wink:

B|shOp-VR6 15-01-05 11:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"@Nos@\"
ok!Imi pare foarte rau ca am afirmat ca s-ar putea sa nu fie adevarat.Sincer imi pare rau!Insa eu si mai multe persoane de pe acest forum am fost indusi in eroare de mai multe ori.(olcit turbo etc.)Am spus ca ar fi un lucru bun sa avem asemenea masini in Romania insa daca odata cineva minte 2500 de oameni credibilitatea scade.Imi cer scuze si daca am suparat pe cineva il rog frumos sa ma ierte. 8)

Nu cred ca eu, maryo sau alfa_band am afirmat ceva legat de olticturi turbo sau alte tampenii...

SpeedeR 15-01-05 18:51

hmmmm... necredinciosilor :P

k sa nu mai facem 34843832 pagini de off topic... o sa vedeti poze mai \"detaliate\" cu masina asta da?! ok...10x fot your cooperation! 8)

MC Mate 16-01-05 02:32

Poate asa o sa creada toata lumea, desi parca vad pe unul kare sa fie TOMA NECREDINCIOSUL.Dar asta e.Unii mor de invidie :)) :twisted:

catalin rs4 16-01-05 05:01

ai dreptater mc mate cu invidia in romania...!! masina pare a fio reala sincer la inceputimi era greu sa cred..desi dupa ce am vazut pozele ..cam proasta calitate bishop :twisted: :twisted: :D super tare masina..si frumoasa foc...sa scoti 100 in 4 sec si ceva cu un suv ...fara numar!! respekt!!!!!!!!!!!!

SEBASTIAN 16-01-05 09:14

LEGAL RACING

Nu m-as lua de invidie ci si de lipsa de cultura care aduce de multe ori o lipsa a capacitatii de perceptie.
Necunoscand ce se poate face la o masina oamenii devin neincrezatori cand se vorbeste de multi cai.
E bine ca pe acest site pot vedea realitatea si pentru asta imi doresc sa existe si probe in sensul celor afirmate.Nu pun ola indoiala bunacredinta nici cui insa nu vreau sa fim artizanii unei dezinformari.
Cand apare un subiect cu 700cp nu va asteptati ca lumea sa fie credula, in timp s-a vazut ca au mai fost cazuri cand se mintrea enorma, masini de pe Autostop, care au fost expuse mai tarziu pe Streetracin fara acoperire.
Sunt oameni care mint mult.

http://www.autostop.home.ro/auto/vw.htm
primele doua masini de aici sunt expuse de circa 3 ani.
mai sunt si altele insa nu are rost sa ne intindem.

Personal tind sa cred ca acel Porsche are 700cp si ca-l avem in Romania, dar fac asta afectiv, pentru ca-mi doresc sa fie asa iar cand treec totul prin filtrul mintii apar semne de intrebare.

EvLSant0S 16-01-05 10:57

mda ... nasol

pana la urma fiecare crede ce vrea , de ce ar fi mintit maryo ? in fine , e treaba voastra credeti ce vreti

SEBASTIAN 16-01-05 12:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
mda ... nasol

pana la urma fiecare crede ce vrea , de ce ar fi mintit maryo ? in fine , e treaba voastra credeti ce vreti

Eu nu spun ca minte.

maryo 16-01-05 21:27

Ma bucur ca am ajuns la un acord!
Sper ca omul sa se tina de cuvant si sa vina peste o saptamana-asa o sa o vedeti live masina!
toate bune

SEBASTIAN 31-01-05 23:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"maryo\"
Ma bucur ca am ajuns la un acord!
Sper ca omul sa se tina de cuvant si sa vina peste o saptamana-asa o sa o vedeti live masina!
toate bune

In ce data suntem azi?
O sa vedem poate pe pista daca are 700cp si daca-i are cu folos sau nu.

csp-tuning 25-02-05 11:07

EXISTA

3 Attachment(s)
Salut,

Ma bucur sa stiu ca exista discutii despre aceasta masina. Ca sa nu mai existe nici o indoiala o sa va trimit si o poza. S-ar putea sa o vedeti masina si la evenimentul din 26-27 martie de la Prisma, nu e foarte sigur dar sunt sanse sa venim sa o prezentam acolo. Credeti ca ne stica cele 4 premii :) (e o gluma!).
Vizionare placuta.

csp-tuning 25-02-05 11:08

EXISTA

3 Attachment(s)
Salut,

Ma bucur sa stiu ca exista discutii despre aceasta masina. Ca sa nu mai existe nici o indoiala o sa va trimit si o poza. S-ar putea sa o vedeti masina si la evenimentul din 26-27 martie de la Prisma, nu e foarte sigur dar sunt sanse sa venim sa o prezentam acolo. Credeti ca ne stica cele 4 premii :) (e o gluma!).
Vizionare placuta.

PS.
Masina ARE 700 CP, ARE 4.3 0-100km/h si ARE 1050Nm si MAI ARE...

catalin rs4 25-02-05 13:14

super masina!!! sa o conduci sanatos ce date are de la 0-200??

ZooM-ZooM 25-02-05 13:51

wooooow! nice ride!:D asteptam tuning show...negresit sa aparetzi pe acolo :D :) si poate cine stie,o liniutza cu subaru?! :)
pot sa intreb cat a costat? mai exact,ma astept la un raspuns? :D
am citit mai sus 300 k,dar mi se pare un pic cam mult.
bafta si drive safe...

mihnea 25-02-05 19:06

Masina e reala si are 700 de cp.Il cunosc pe tipul care a fost cu posesorul in Germania la Gemballa sa o prepare.

SEBASTIAN 25-02-05 22:04

Re: EXISTA

Quote:

Originally Posted by \"csp-tuning\"
Salut,

Vizionare placuta.

Da frumoasa masina si cred ca are performante de invidiat.
Putine masini sunt tunate atat de complet ca si aceasta.
Eu cred ca o astfel de masina prezentata la Prisma ar ridica mult cota evenimentului, poate ar fi cel mai frumos lucru ce poate fi vazut acolo.
Felicitarii pentru alegere!

DnI 26-02-05 01:59

te asteptam cu placere !!!

maryo 27-02-05 08:00

Multumesc lui Andy ca a postat poze cu masina!
Sper ca asa lumea sa nu mai vorbeasca aiurea si sa nu mai fie atatea suspiciuni!
Te asteptam la Prisma!

CataNOS 27-02-05 10:28

Eu cred k moderatorul ar trebui sa se gandeasca serios sa stearga pozele de pe topic. :roll:
Nu de alta dar ar trebui sa se gandeasca si la sanatatea noastra mintala.
Eu m-am holbat 45 min la bordul ala :lol:
Gr8 car man!

aviator 27-02-05 16:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"maryo\"
Multumesc lui Andy ca a postat poze cu masina!
Sper ca asa lumea sa nu mai vorbeasca aiurea si sa nu mai fie atatea suspiciuni!
Te asteptam la Prisma!

nu fi insinuos.
Am citit tot si erau dubii justificate, mai ales ca sunt multi care viseaza cai verzi pe pereti.

Greddy T67 28-02-05 00:13

Am avut si eu ocazia sa conduc un Cayenne S o zi si nu imi venea sa mai ma dau jos....avea numai la jumatate cai......banuiesc ca in unul cu 700Cp as muri legat in ia:)))
Tot timpul am trait cu impresia ca cu Cayenne-ul Porsche au gresit scopul insa m-am inselat...se comporta ca o limuzina sport nicidecum ca un Jeep....mai ales sound-ul.....

Banuiesc ca la curse nu are conurenta...cel putin nu la categoria lui....cu alte masini sport nu se poate pune din cauza greutati....dar cine stie..poate poate face surprize...

SEBASTIAN 28-02-05 22:30

L E G A L R A C I N G

Un adversar redutabil!

NOSdriver 28-02-05 23:14

About Gembala

Ma bucur si eu sa vad ca lumea discuta de mashini puternice la noi in tara ..nu de alta..da dupa ce am citit vreo 4 pajini am vz k majoritatea incep asa..park ar fi super experzti in domniu si au si permis de pensionari in ale tuningului ..dar in fine sa trecem la ale noastre ..mashina e super belea..am mers si eu in spate o data ..prin brasov..eram cu bicicleta si ma tineam de ea la semafor..apoi mi am prins maneca de la geaca mea din gore-tex si am mers pana la bucuresti dupa el..c sa zick pe autostrada mi s a dat vitezometru peste cap k astea de bicicleta nu merg mai mult de 290..si akolo mi a sarit iar apoi cred ca pe la 326 kt prinde mi au sarit si ventilele de al roti si l am incetinit si pe el..imi pare rau..o sa vin si eu apropo la tuning show ..doar cu geaca din gore tex..pa

Greddy T67 28-02-05 23:31

Re: About Gembala

Quote:

Originally Posted by \"NOSdriver\"
Ma bucur si eu sa vad ca lumea discuta de mashini puternice la noi in tara ..nu de alta..da dupa ce am citit vreo 4 pajini am vz k majoritatea incep asa..park ar fi super experzti in domniu si au si permis de pensionari in ale tuningului ..dar in fine sa trecem la ale noastre ..mashina e super belea..am mers si eu in spate o data ..prin brasov..eram cu bicicleta si ma tineam de ea la semafor..apoi mi am prins maneca de la geaca mea din gore-tex si am mers pana la bucuresti dupa el..c sa zick pe autostrada mi s a dat vitezometru peste cap k astea de bicicleta nu merg mai mult de 290..si akolo mi a sarit iar apoi cred ca pe la 326 kt prinde mi au sarit si ventilele de al roti si l am incetinit si pe el..imi pare rau..o sa vin si eu apropo la tuning show ..doar cu geaca din gore tex..pa

Coooooool:)))))

catalin rs4 01-03-05 01:56

Quote:

primul tau post si prima prostie deja :D bravo tine-o tot asa!! :wink:

NEbunu 01-03-05 14:59

dupa cate am inteles eu masina e a fiului lu Ioan Nicolae patronu de la fc brasov........sper sa nu gresesc

CT-87-ADY 01-03-05 15:17

Quote:

:lol: :lol: Rog un admin sa`i shtearga useru` deoarece este CLAR k el a intrat aici sa faca caternica nu altceva... :evil:

sil4tuning 01-03-05 21:15

Acest Ioan Niculae inceraka sa ne uimeasca de fiecare data nu stiu daca stiti ce mai are in garaj , apropo are garaju de 20 de m latime cu 4 sau 5 usi parca acuma caut in revista Capital sa vad ce invarte si daca scrie ce roti mai are in garaj

NOSdriver 01-03-05 22:31

Catre public!

Se pare k am rupt topurile de rating si deja mi am facut un asa zis nume p aici pe 4tunning (aici intrerup putin k sa i multumesc adminului k a creat acest site si mai ales forumu asta mijto si mi a dat posibiliatatea sa ma exprim liber...fara cenzura k si PARAZITII) in fine revenm se pare k multora le a plakut povestioara mea si altora nu prea..kare au cerut scoaterea mea din forum si revoe la user da nu creca se poate ..ca s deja prea sus..glumim ...mashina e super belea ca sa inchei si dak e sa o vedeti va sfatuiesc sa va lasati venele lungi k la tuning showu` d la PRISMA sa puteti sa le taiati in voie si de aceea recomand sa le lasati sa creasca kt mai lungi chiar sa atarne ...pana la pamant eventual dak nu va fi deajuns mai luati o legatura doua de vene lungi d la METRO sunt ambalate in pungi verzi asa ..bafta ...

SpeedeR 02-03-05 01:43

astept ku placere tuning showul... doar k sa vad aceasta frumusete de masina :twisted: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble:

mihnea 02-03-05 10:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NEbunu\"
dupa cate am inteles eu masina e a fiului lu Ioan Nicolae patronu de la fc brasov........sper sa nu gresesc

Nu gresesti.

sil4tuning 02-03-05 22:20

Nu stiu de ce dar am o presimtire aiurea : ca acest propietar de supercar nu ar vrea si nu are nici un interes sa vina cu masina la salonul de la prisma ma gandeam daca poate lua cineva legatura cu un apropiat al lui sau chiar cu el pt o confirmare ca daca zice ca vine numai dorm noptile pana in sambata respectiva !!!

NOSdriver 02-03-05 23:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sil4tuning\"
Nu stiu de ce dar am o presimtire aiurea : ca acest propietar de supercar nu ar vrea si nu are nici un interes sa vina cu masina la salonul de la prisma ma gandeam daca poate lua cineva legatura cu un apropiat al lui sau chiar cu el pt o confirmare ca daca zice ca vine numai dorm noptile pana in sambata respectiva !!!

posibil sa nu vina poa` se gandeste sa nu i oftice pe restu care nuj cate mashini trebuie stamse sa i ajunga valoarea mashinii lui...:) :roll:

NOSdriver 02-03-05 23:39

\"stamse\" = stranse

SpeedeR 03-03-05 00:39

NOSdriver... despre ultima replica.... cam asa e ku restul masinilor :peace: :lol: dar vine k am auzit k e super baiat...

csp-tuning 03-03-05 12:18

D la Andy(Gemballa)

5 Attachment(s)
O sa fac tot posibilul sa vin, pt ca le-am promis si baietilor de la CSP-tuning si 4SS. Singura problema este ca trebuie sa ajung pana in Germania inainte pentru o revizie, si poate mici modificari in plus. Preconizez o plecare la sfarsitul saptamanii astfel incat sa ma pot intoarce in timp util. Daca totul merge ok o sa ne vedem cu bine la Prisma in 26 martie pt tot felul de discutii si glume :wink:
PS: in cazul in care nu reusesc sa ajung va mai las pana la urmatoarea intalnire cateva poze cu EA.

EvLSant0S 03-03-05 12:49

She`s a beauty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:)

Speram din tot sufletul sa apari la tuning show

Drum bun si lipsit de incidente...

Salutare

All times are GMT +2. The time now is 15:24.

- Copyright 2026 4Tuning