![]() |
Re: Dgh
nasy ai vandut masina sau am auzit eu prost?:sad:sper ca nu frate!
|
stie cineva sunt curse in seara asta?
|
Quote:
|
Felicitari pt masina!Un urs facut cu mult bun gust!Bafta!
|
sal.as vrea sa vorbesc ceva cu tine.e destul de urgent.id ul meu pe mess este [email protected] .daca ai 10 minute pentru mine iti multumesc.
|
Quote:
|
de departe cel mai frumos bmw de la noi parerea mea am vazut_o pe pantelimon intro zi cu un far spart ce sa intamplat? acolo stai ? as trece zilnic sal vad ca merita multa bafta
|
Re:geam spart
nu e un far spart e un far inlocuit pus unu fara geam pt ca pe acea parte e filtru de aer si am zis sa traga aer mai bine ca asa trebuie,pt ca sub capota nu mai are loc nimic si tot ce e acolo e cald;e un motor care are nevoie de aer.Va salut si va multumesc tuturor celor care-si spun parerea indiferent daca e buna sau rea...Fra-MMM
|
merci! pantelimon?
|
Fra-M
Da,Pantelimon nascut si crescut,am fost mic dar m-am facut Mare......si ma fac si mai Mare
|
Re: Fra-M
Quote:
|
de unde ai facut rost de kit_u mtechnik2?
|
Fra-M
Am luat o masina de italia,un 320is si am pus tot de pe aia pe a mea
|
Domy DGH si TXA respect tot ce ati facut si se vede ca sunteti cunoscatori si nu va cumparati asini doar sa va afisati cu ele cum fac alti furseci. Aveti o caramida de respect de la mine. Iar pt patentul ala care isi spune COX (BV77cox -stie el care) frate o arzi aiurea tag-ul asta e la meu si stii bine ca lumea ma stie de cox de acum 18 ani.Poate ai uitat de unde ai plecat?!Daca nu iti spun eu amice ai plcat de la garajul de pe 9 mai din brasov de la Laczi din garaj. Si vad ca fenomenul a luat amploare reviste nr de masini si altele. asta inseamna ca ori nu aveti personalitate ori doriti sa-i aduceti un "omagiu" :) pustanului care avea atunci 7 ani si va ajuta pe voi sa montati diverse pe masini
|
Scz Domy ma poti ajuta si pe mine cu niste angel eyes? Eu am E28-ul din poza
|
4 Attachment(s)
Scz pt off-topic dar am nevoie de cutie SMG pt motor V10 si angel eyes. Cine vrea sa ma ajute ma poate gasi la 0724111085
|
Quote:
am angel eyes .100 euro /set =4 neon si 4 traf.daca esti interesant nr meu e 0746-177770 |
sal nesti..am si eu o intrebare ......fiecare piston are reglajul lui ...vreai si eu sa aflu ..reglajul ...mersului la relantiu...adik surubul deasupra opturatorului ..cam cate ture este desurubat ...dupa ce este strans ..ms
|
sau cine stie orcine ..sa imi spuna si mie ...asta la motoru de M ma refer
|
frumoasa masina, sincer nu am vazut-o niciodata, dar am auzit multe povesti desprea ea si numai vb d lauda. felicitari!!
|
Sunt constient ca o sa-mi sara toata lumea-n cap... dar dupa parerea mea i-ar sta mai bine cu faruri, semnalizari si stopuri smoked ;) In rest No Comment! :D Ai pe el tot ce-ti poti dori la un urs... :-) Succes!
|
inainte de 3.8 a fost 2.0 is m powah.
|
ce scrie pe un site... http://www.protv.ro/stiri/divertisme...ima-de-m5.html
un comentariu..... il puteti vedea si voi... " txa de doruletz (17 februarie) txa a facut istorie la cursele de masini pe cand dgh e un part de masina o stiu mai bine ca sta in fundeni plis ca nu are dgh-ul banii lui marius e un amarat de taran :))care nu iese cu fetele in oras ca sa aibe bani de bagat in masina:))" |
pt mine dgh este mai tare ca txa... parerea mea
|
Si DGH si TXA sunt doi ursi foarte tari... si eu cred ca asta conteaza mai mult decat care dintre ei e mai bun. Comentariul ala n-are nicio valoare, multi vorbesc din invidie sau in necunostinta de cauza.
|
salut scuzatima ca intreb, sthyu shy eu ca TXA are motor de 3.6 m5 de 315 cai stock shy am vazut pe site la pro TV ca cu tot cu NOS shy cip are 490 , akma DGH are 3.8 de 340 cai stoc da cu toate modificarile care le are cati caluti scoate daca se poate spune ca-s curios .
MULTUMESC shy bafta in continuare DGH |
Quote:
|
pai pe tema celor 2 ursi dgh shy txa sa discutat f. mult daca citeai pe topicul lui txa care a fost sters , vedeai pe acolo pe undeva ca dgh are motor de m5 3.8 txa de 3.6 shy dak te intereseaza wrc tot 3.6 . Scuzati-ma dak am fost offtopic
|
deci txa nu a fost sters. daca nu sti ce sa inanplat nu vb dar nu era vb de wrc aici el nici macar nu se prezinta la curse in ultimul rand eu nu am nimic cu dgh dar eu tot txa cred ca e mai tare si o sa vada toata lumea intreaba-l pe dgh daca il cunosti ce motor avea cand txa avea 3.5? nu vreau sa jignesc pe nimeni
|
Fra-m:re:Sandel
eu am facut acest nume nu l-am luat de la altu asa ca nu cred ca conteaza ce motor aveam atunci,oricum stai linistit ca tot M aveam dar mai mic
|
Nu il cunosc pe proprietarul ursului dgh pt ca eu is din iasi , shy cu toate ca nu-i cunosc nici pe nasi nici pe marius stiu cate ceva despre bmw-urile lor . nu conteaza ce motor avea atunci , conteaza ce are akma si 3.8 ala de m5 rupe asfaltu shy cred ca mai are shy el cip , alea alea, dar nu sthyu cati cai are cu toate astea ,asa ca nu pot sa spun ca e mai tare ,dar nu uita txa are si NOS. Oricum ambii is super tari !!!!
|
imi place mult DGH pt ca nu a fost laudat ca alti ursi , shy a demonstrat ca este o masina f.tare . Nasi nu te supara ca te intreb da tu nai NOS nu ?
|
Re: Fra-m:re:Sandel
Quote:
|
Re: Fra-m:re:Sandel
Quote:
mie personal imi plac amandoua masinile.... |
fratilor nu i stricati topicu la baiat aici este vorba de ursoiu dgh nu de alt urs pentru mine dgh ul este cel mai tun urs si nu ma laud dar chiar am mers cu el pacat ca pe scaunul din dreapta si am vazut un pic din ce poate salut si bafta la toti
|
Povesteste putin DGH despre masina. In cat timp ai schimbat motoru ... adica in cat timp l-ai urcat pe masina , cel de M5 ...
|
Fra-M
Salut,totul a inceput intr-o luni de dimineatza,am muncit f mult,sincer daca nu oboseam as fi lucrat zi si noapte ca totul sa fie gata cat mai repede sa vad si eu ce face un motor de M5 3.8 pe un urs.In 2 sapt si jumatate masina a fost gata cu tobe,cu tot gata sa iasa pe strazi sa faca victime,la inceput nu a mers totu cum trebuia,m-am dat de cateva ori cu WRC-u si ma batea,dar spre 200 ma urcam pe el si ma duceam usor(cand incepuse masina sa mearga bine),apoi am schimbat cauciucurile,am invatat sa plec,si totul s-a schimbat.Tot ce am scris mai sus s-a intamplat intr-o luna si sincer am fost f multumit de ce am realizat si cat de repede.Un singur lucru vreau sa-i spun lui Sandel:E pacat sa traiesti in trecut,sa te gandesti ce ai facut tu cand ai fost mic si acum cand esti mare nu mai poti tine pasu',e urat asa,sincer.Va salut si va respect pe toti
|
Frumos ai spus ;)
|
nasy aveai un 5 rosu la curte cu abs pe el .. mai ai abs-ul ca intereseaza pe cineva ? merci !
|
Din cate stiu eu si stiu bine marius a cumparat masina intr-o stare deplorabila si chiar daca a cumparat o masina cunoscuta cum spui tu e foarte greu de adus in stadiul in care se afla,de cand masina este la el de foarte multi ani a adus-o pe culmi mult mai inalte din orice punct de vedere,mie personal imi place mai mult ursul"txa"imi place si al tau dar mai putin decat txa-ul,auzi vezi ca eu sunt sigur ca omul poate tine pasul:lol:
scuze daca sunt of topic......... |
| All times are GMT +2. The time now is 12:13. |
- Copyright 2026 4Tuning