![]() |
Re:
oarecum...stii de ce se vede asha....vopseaua de pe masina de unde am luat poza...era ciudata.....si spoilerul ala era luminat de nishte reflectoare....asta e....Maybe next time...
|
2 Attachment(s)
:lol: Placerea mea ascunsa :D Big Rims on each and every car :D
LEXANI ENFINITY on MAZDA RX8 :D |
A dat Dzeu so vad si pe asta :shock: . Bravo mane jante de calitate adica rezolutie buna!
|
EEEEEEEEEEEEEEE , petrecereeeeeeeeee a zis XxdadixX ca am psu jante bune/bine !!!!!!!!!!!!! :boogy: :boogy: :boogy: :boogy: :boogy: :boogy: :boogy: :boogy: :boogy: :boogy::boogy: :boogy::boogy: :boogy::boogy: :boogy::boogy: :boogy::boogy: :boogy::boogy: :boogy::boogy: :boogy::boogy: :boogy::boogy: :boogy::boogy: :boogy::boogy: :boogy::boogy: :boogy::boogy: :boogy::boogy: :boogy::boogy: :boogy::boogy: :boogy::boogy: :boogy::boogy: :boogy::boogy: :boogy: :drunk:
lasand caterink la o parte , ma bucur... ca a iesit bine.. si ca .. a fost satisfacator ochiului tau :) |
2 Attachment(s)
am facut un 307 pt un prieten.. :)
|
ai SKILL :P , pacat ca ai uitat sa faci farul alb , si l-ai lasat portocaliu :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :P :P
|
2 Attachment(s)
m-am jucat si yo pe ea,un bmw.e pre` incarcata de stickere ?
mie unu imi place :? :) |
1 Attachment(s)
pentru fanii bill gates :lol: :lol: :lol:
|
Piry modifica si tu putin imaginea
taie scrisul ala de jos din dreapta ca vreau sa-l pun pe ecrean :lol: adik dejea este pe ecran da nu se vede bine cu scrisu ala :( |
2 Attachment(s)
:?
|
incepi sa prinzi efect cu fetele alea EvlSantos ... :P
|
aia am pus-o numai ca sa va distraga atentia asupra pragului .. care l-am pus doar ca sa-l pun sa pot sa ma culc.... ca imi era somn ...
|
1 Attachment(s)
mai facui si eu un tuning ca m`am plictisit
ps:va place?:) ps2: ce ar mai trebui facut la ea? |
Golfuletz pune si poza originala ca sa se vada diferentza.
|
1 Attachment(s)
mi-a iesit si mie intr-un final culoarea pe care o vroiam de mult timp
am lasat capota originala ca sa se vada diferentza :P |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
1 Attachment(s)
m-am jucat si eu putin cu un astra ca al meu :lol:
|
Piry scoate pls scrisu` ala cu \"Microsoft Windows FD Deluxe\" ca vreau sa pun background :wink:
|
1 Attachment(s)
:arrow: Vw Golf:P
|
2 Attachment(s)
check this shit out ... :D
a iesit bine ? unde am greist ? ce mai puiteam sa-i fac ? |
1 Attachment(s)
:D
|
2 Attachment(s)
masina mea preparata de xxdadixx !! i love it :hug:
|
1 Attachment(s)
am facut si eu un vwbus
|
2 Attachment(s)
masina lu' catanos :arrow: preparata de mine
|
1 Attachment(s)
un mic upgrade la varianta lu tng
|
acum nu mai poti pune 2 numere.... :(
:D |
multumesc lacerEvo,chiar nu pre` imi iesise treaba cu astupatu' numarului din bara.
Geamul era destul de negru asa...dar fie.. :P :) |
Re:
Quote:
|
:arrow: PLS DIN TOT SUFLETU,CARE`MI FACE SI MIE MASINUTZA ASTA?? PLS!!!
E vorba de un >>>renault clio williams<<<,editzie limitata,,si cica are vreo 150 cp,o vinde un tip din Italia,cu 2000 E neg,si cred ca merita!Vreau sa vad ce potentzial are!!! PLS...care poate sa`i faca ceva finutz si accesibil...o janta,spoiler,un far,un geam colorat,un prag acolo....plsss |
:arrow: PLS DIN TOT SUFLETU,CARE`MI FACE SI MIE MASINUTZA ASTA?? PLS!!!
E vorba de un >>>renault clio williams<<<,editzie limitata,,si cica are vreo 150 cp,o vinde un tip din Italia,cu 2000 E neg,si cred ca merita!Vreau sa vad ce potentzial are!!! PLS...care poate sa`i faca ceva finutz si accesibil...o janta,spoiler,un far,un geam colorat,un prag acolo....plsss http://img85.exs.cx/img85/1126/renau...iams8ok.th.jpg |
2 Attachment(s)
:arrow:
|
:lol: :lol: vezi ca ... geamurile dp partea stanga sunt cam... \"desaturate\" :) :lol: :lol: :P
|
:arrow: Yuuuuhuhuhuhu!!! I Love It!!!! I`ll Buy !!! Thxxxx very Much TNG!!!! Cu prima ocazie cand ne intalnim te bag in coma alcoolica!!
Santos.....Nu Te Bagi Si Tu Ca Te`am Vazut Mare Maestru!?! |
Ma bag , cu o singura conditie... (ca tot ai bani sa-l bagi pe TNG in coma alcoolica- 3 beri) ai bani si de o pizza la (EPoX stie , pizza aia care mi-a placut mie cand am fo la iasi :D EPoX need some hlp bro` cu numele :D)
pfff , aprindem tigara... si ... sa inceapa magia.. :D |
Re:
Quote:
Quote:
:peace: |
2 Attachment(s)
poftim ...
:D daca vi prin buc... aduci si pizza :D bine ? :P |
:arrow: CEVA GIN VETI ? ( CE VAGIN AVETI ) Santos stii fraza :wink: Se face vin cu pizza de la Family Pizza,dar ai un cuptor cu microunde :P !!!Thxxxx Santoseeeeee!!!Apropo tu cat bei?? :P Adik din cat te imbetzi :P !Thxxxx Guys!10 X }{
|
4 Attachment(s)
:D
|
:lol: masinutza mea la munte fara mine ?
|
:arrow: :lol: Eh lasa ca am fost eu,fii multzumit!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:55. |
- Copyright 2026 4Tuning