![]() |
Re: CNVC - Teliu 19-20 mai 2012 (etapele 1 si 2)
Mi-am permis sa-i raspund in felul in care el a postat acel comentariu pe feisbuc:
"De ce il ataci direct? Ce ai cu el? Cu ce a gresit el ca i-au jucat feste franele? Daca ai stii cum s-a intamplat cu adevarat accidentul.. Noi astia de acasa am vazut un filmulet si accidentul a fost cauzat de o problema tehnica, iar el a iesit destul de sifonat de acolo. Mi-ai lasat un gust amar in gura, cu aceasta postare, prin care tu te bucuri de necazul lui si iti bati joc de el. RUSINE!" |
6 Attachment(s)
O etapa frumoasa chiar daca vremea a fost foarte schimbatoare.
Clar Mihnea Dutescu a mers foarte tare, la fel si Alex Mirea.Va fi un sezon foarte spectaculos cu siguranta.Numarul atat de mare de concurenti va face ca lupta sa fie extrem de disputata pana la ultima etapa. Galerie Foto: AICI |
Quote:
|
Nu mai judecati voi cum ar fi reactionat unu' sau altu', ca nu sunteti in locul lor. Comentariul lui Paul a fost facut, parerea mea, sub impulsul momentului, dovada faptul ca la scurt timp dupa ce l-a postat, l-a si sters.
Dutescu Mihnea - Renault Megane H3 |
Urate cuvintele spuse de Paul, a castigat fara sa lupte cu nimeni din pacate:(. Sper ca Daniel sa revina cat mai repede.....
|
Alex, nu fii subiectiv. A castigat fara sa se lupte cu nimeni pentru ca asa a fost sa fie. Accidentul lui Daniel nu a avut loc din vina lui Andronic.
|
105 Attachment(s)
Cateva poze de la cele aproape doua etape:
|
Quote:
|
|
Bine ca e ok si nu sunt alte probleme, invidii, rautati vor fi mereu + ca intr-o competitie de genul sunt convins ca majoritatea isi dau seama ca vor aparea discutii de la orice.
|
Cat de dura a fost iesirea:(. Bine ca esti ok man.
|
Frumoase poze,imi pare rau de evenimentele ne placute ce i sau intamplat lui daniel onoriu si lu dan .
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:37. |
- Copyright 2026 4Tuning