![]() |
Re: Sa ne cunoastem....
nick:stefan_88
varsta : 19 ani Permisu il am din septembrie ..2006 ... conduc vreo 3 masini ...da niciuna nu e a mea (Renault Clio Symbol , Peugeot 206 si Dacia Supernova ) ... pasiuni ..hmm ...:D ...masinile ... aruncarea cu privirea si halbere (mai rar ) :D . Ca doar ...masina iti aduce femeia ...nu invers ;) . |
bun venit printre noi...
|
ms alin ... poate o sa trec si yo vineri seara ... prin centru ....sa vad cam care este atmosfera :D
|
Quote:
|
e interesant ...mai auzi o parere de la unu ... mai primesti un sfat...decat sa freci menta ...prin oras .... sau daca ai treburi mai importante....scuze
|
o fost misto ... mai ales coloana de la lido ;) .... sa fiti siguri ca am sa trec ... in fiecare vineri ...in parcare ma gasiti :D . Bullibutton ...poti sa fii sigur ... k prefer sa fiu in parcare ... decat sa stau cu cartea in mana . Mai ales vinerea :)) ... bafta ..si numa bine
|
o sa va cer o parere ..dar na ..nu va stiu care sunteti sau ce masini aveti ...dar ..pe mine ma gasiti repede ...am un renault symbol galben . Cu ea vin la intruniri ...v-as cere niste sfaturi pt tuning ;) ...bafta ...ne vedem vineri
|
Frumoasa rubrica.
Cristi am 17 ani si in curand o sa inplinesc 18 (sper sa pot face rost de bani pt a imi cumpara o Calibra) consider k masina asta re foarte mult potential nu credeti??? I only race for Pink Slip |
va rog nu mai deviati de la subiectele sectiunilor ...va rog mult ..ca trecem la amenzi:evil:
|
Quote:
|
cam putine prezentari!!! sa se mai prezinte lumea
|
Numele Meu E Stefan..am 26 De Ani ...sunt Un Impatimit Al Masinilor Si A Tot Ce Se Poate Tuna. Momentan Conduc Un Dodge Caravan Modelul American Care A Suferit Ceva Modificari Si Mai Are De Indurat
|
Quote:
|
Va Salut Pe Toti Si As Vrea Sa Devin Si Eu Membru
|
Quote:
;) |
Am Sa Incerc Sa Vin:d
|
Quote:
|
Quote:
bun venit pe la noi........ |
Nume: Ciprian
Ani:19 am un megane din 1,6 16v imi place tuningu da pacat ca nam o masina cu potentia cu .. |
Quote:
|
Buna, numele meu este Larisa si am 17 ani. Nu sunt din Piatra, ci din Bicaz :cry: Categoric, pasiunile mele sunt masinile si tunning-ul. La vara dau pt permis..abia astept..pana atunci, ma mai rog de tata sa ma lase sa-i conduc bebeloiul sau de fratziorul meu ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Name: marius * mariusD
Posesor permis: B (2 ani jumate) Posesor auto: Opel Astra G ( NT - 86 - DIV ) Pasiuni: masini, etc etc :) Conduc: div-u, tir-uri (cand il prind pe`a lu taicamiu chiar dak nu am categoria respectiva :D) Altele: - |
Quote:
|
salut mariusd (chirila acilea)
|
salut salut vecine si tu pe aci` :)
|
nick: razvan
varsta:18 pasionat de tuning |
Quote:
|
am sa incerc sa ajung si eu in seara asta prin centru sa ne cunoastem
|
Quote:
|
Quote:
|
octav-man te asteptam si pe tine la o mica prezentare;)
|
Quote:
|
Nick : Rateu
Varsta:23 Masina: Oltcit Pasiuni : terorist de weeknd:lol: |
Quote:
BUNA ZIUA SI WELCOME:lol: |
salutare lume...:drunk: :drunk: ce facetzi...e bine mah k au inceput sa iasa baietzii la suprafatza pe forum...prea fain...poete k vineri ne aduman ji noi mai multzi sa fcem ceva...:peace: :peace: mai vb mai tarziu.....bafta 4 all:2gun: :2gun:
|
Hi all!
Nick: emi_v Age: 19 si ceva... Momentan....mai des pe la bucuresti...facultatea asta, dar astept cu nerabdare vizitele pe akas... Momentan ma dau intr-un Mercedes w124 230e din '91 :-P ...si cand mai prind o Skoda Octavia II 1.6 MPI :rolleyes2 . Ce pot sa zic...masinile sunt nebunia\pasiunea mea...iar Mercedes ramane cea mai tare firma pentru mine...\ Am planuri mari pentru Mercedes, dar astept sa gasesc ceva cu adevarat frumos...e o limuzina si ar fi pacat sa o incarc cu tot felul de elemente aiurea. Also, need help, dak cineva stie vre-un site\firma care sa ma poata ajuta prv pe maxxx17_2004(yahoo). |
| All times are GMT +2. The time now is 18:13. |
- Copyright 2026 4Tuning