![]() |
re: Saab - discutii diverse
Quote:
|
In afara tarii, peste hotare... este una dintre cele mai apreciate marci!
pt fiabilitate (motoare suedeze..), exclusivism (nu vezi la tot pasul Saab), etc.. personal sunt impatimit al marci, le apreciez cel mai mult comparativ cu se gasesti pe piata! daca as avea bani oricand as alege Saab in dauna oricarei marci auto! dar la noi marca nu isi gaseste locul printre atat de multe masini nemtesti, poate si datorita pretului! de curand am avut okazia sa vad live un 9-3 aero, culoare alba si interior piele!! m-a fascinat!! are design atat de perfect desenat... banuiesc ca si mecanica (motor, cutie, platforma tehnica) nu sunt mai prejos..! |
una la mana.daca tot va dati saabisti,nu mai scrieti 93,ca saab 93 nu cred ca exista in romania*****ieti si voi saab 9-3.eu am un 9-3 din '98.sunt fan saab si pot spune ca am condus destule masini,dar nici una nu se compara cu saab.unchiul meu din germania lucreaza la saab,in frankfurt.care vrea saab second hand sa'mi dea un msg.ultima data mai avea un 900t,un 9-3t din '02 si un 9000.
|
Salut! Cine ma poate ajuta si pe mine? Eu am un Saab 900SE, din 1995, inmatriculat in Italia. Am inteles ca e imposibil sa inmatriculezi o masina care nu are euro 3. Ma ajuta cineva si pe mine cu un sfat? pleaseee
|
Imi place foarte mult Saab :D
Personal: in viitor, Saab 9-3 1,8t BioPower 175cp Linear Carbon... Si poate ca supliment 900SE 2,0L Turbo +E85 aprox. +200cp Cabriolet... Deja mi-am luat breloc pentru chei :lol: Intrebare: Stie cineva ce probleme sunt cu Saab 900SE Cabrio? Cutia de viteze cica pe 900 e slaba dar la ultimele versiuni precum 900SE Cabrio a fost rectificat tirul, nu? |
Saab from hell:
2,3 Turbo SE 185 cp, piele neagra, scaune incalzite cu actionare electrica si memorii, cd+radio+casetofon, decor lemn, cutie automata cu regim sport+winter, jante aliaj, senzori parcare spate, parbriz incalzit, un mare suflet si multi nervi:) Iubire neconditionata si indestructibila. Nu-mi mai cumpar NIMIC inafara de Saab cat traiesc. A venit pe lume in Trollhattan (Suedia) in 2003, a primit cadou un motor nou in 2007, are cam 50.000 de km (caroseria 175.000) si arata si se comporta ca in ziua cand a iesit pe poarta fabricii. https://img75.imageshack.us/img75/444...2008107km9.jpg https://img75.imageshack.us/img75/120...jpg/1/w800.png |
foarte frumoasa!! Am avut si eu doua suedeze sin astea, un 9000 2.0 si un 9-5 2.0T si am fost foarte multumit de ele. Sper sa am ocazia sa imi mai iau in viitor un 9.3 X Aero.
|
salutare la toti!!!am si eu o problema:cry:!...fratele meu are un saab 9000 cu motorul de 2000 turbo varianta aia de 189 Cp si in timp ce mergem cu masina a inceput sa se auda un sunet la morot! ca un fel de bataie(tic tic tic)ceva de genu,ca si cum s-ar auzi cand bat tacheti la o masina.nu stiti care ar fi problema???ms
|
Re: salut
am si eu o intrebare ..vreau sa imi iau un saab 9-3 vector peste vreo 2 luni si as vrea sa stiu ce consum are 1,8t si 2,0t si daca are careva cu cutie automata daca nu a avut probleme cu cutia? ..merci
|
cand zici "SAAB" nu ai de ce sa te gandesti la probleme...suedezii nu s-au omorat niciodata cu masinile proprii(spre deosebire de romani).
frati-miu are un saab din 90 si e statut in curte de 3 ani....si-a facut sobolanii cuib la motor la propriu.ia pus asta iarna la (- 15 grade) o baterie si a luat-o la juma de cheie....m-i s-a facut parul maciuca.incredibil dom'le. de consumat....stiu ca un 2.0 turbo consuma cam 12-13 %. mers in blana in jur de 25%,testat.partea buna e ca intr-un 2.0 turbo le spui "leneshilor" la multe bmw-uri. |
Re: merci
merci de informatie...m-am gandit eu ca consuma k orice masina daca o calci mai consuma mai ales una cu motor turbo dar oricum cum ai spus tu la multe masini le dai clasa
|
Am un Saab 9-5 Aero de 250....:twisted:e spectacol:twisted:.....si chiar am vazut k cineva a spus ceva de intruniri ale impatimitilor...daca auziti ceva...da-ti-mi si mie de veste.....
|
|
Saab 9-3 aero by hirsch 2.8l 280cp:shock:
|
BESTIALA am vazut-o mai demult parcata la palatul copiilor,si motorul este:shock:
|
Superba......:rolleyes2
|
Quote:
|
Hi all, de ceva vreme ma bate gandu' sa trec de la audi a4 la saab 9-3, benzinar ceva, din 2008. Da' pana atunci vroiam sa intreb, pe cei ce detin astfel de jucarii, cum sunt materialele din interior, am auzit mai multe variante cum ca s-ar coji, s-ar matui...etc.
Chiar m-ar interesa pareri opinii de la cei ce au saab 9-3 an 2008-2009...si apropos, tot ca zvon circula si faza ca fiabilitatea are in ultimii ani de suferit (dupa ce a fost preluata de GM)...pareri, comentarii rog frumos. Chiar sunt curios, pt ca din cunostintele mele nu are nimeni saab, decat din cele ceva mai vachi de care sunt convins ca sunt super bune. Bafta! |
Quote:
Cat despre fiabilitate, nu-ti face griji, Saab nu a avut niciodata probleme de genul. Sunt extrem de rezistente si de durabile. |
Quote:
Motorul 2.8 V6 turbo este prezent si pe opel vectra opc. Eu detin unul care are acum cam 400 cp :lol: |
Salutare tuturor fanilor si posesorilor de Saab.
Si eu sunt un fan mare al marcii Saab si imi place la nebunie Saab 9-3 din 2003 si cel de astazi curand o sa am si eu un Saab in batatura si mi-am implinit visu sa zic asa. Singuru lucru ce m-ar interesa cum e cu intretinerea, piesele adica daca se strica ceva, sunt enorm de scumpe sau sunt acceptabile, din cate mi-a zis cineva din Suedia care sta acolo ca n-ar fi scumpe, dar in Suedia e la mama lor si acolo sunt piese cum sunt cele de dacie la orice coltz de strada. Aici in Romania sper sa nu fie mai scumpe, intr-un caz nefericit se poate intampla sa se strice si ceva, ca la ce drumuri de tot rahatu avem nu ma astept la mai mult, asta as vrea sa stiu , ca sa stiu la ce ma pot astepta. Cat despre fiabilitate sau calitate numai vorbesc, oricum Saab a avut astea intotdeauna, consumul este unul foarte bun pentru motoru 1.8turbo asa ca n-am nicio nemultumire la ceea ce as vrea sa-mi iau. Doar asta cu intretinerea ma intereseaza cam cum e. Vad ca mai sunt si posesori de Saab pe forumu asta nu e chiar asa de pustie tara fara Saab-uri :)). |
Este si un fanclub oficial Saab (saab-romania.com) cu membri activi, intalniri periodice, etc.
Cat despre piese si intretinere, sa stii de la inceput ca nu-i pe gratis. Piesele nu-s tocmai ieftine, dar masinile sunt EXTREM de fiabile iar cheltuielile se amortizeaza cu vizite fff rare in service. |
Da multumesc, desi nu cred ca intrece Saab la intretinere un Renault sau Vw sunt mai scumpe din cauza ca piesele sunt import Suedia. Multe alte piese vin de la alti rahati si nu's bune de nimic. Oricum multumesc mult pentru informatie si despre site-ul celor de pe Club.
|
Odata cu vanzarea catre Koenigsegg si lansarea noului 9-5, apare si noul SUV 9-4x, se preconizeaza si 9-2 si o noua serie 9-3, Saab revine la viata.
Daca vor respecta traditia care i-a facut atat de apreciati, tehnologia suedeza, designul original si atentia exhaustiva catre detalii, Saab va redeveni o marca de succes. Nu putem decat sa speram. Un Homo SAABiens. |
salut eu am un saab 93 aero 2005 si iti promit ca piesele sunt f ieftine mai ieftine ca la audi ...ideea e ca nu prea ai nevoie
eu de 2 ani nu am schimbat deca 2 brate care vin cu tot cu bucsi pe spate si au fost 550 lei amandoua de la reprezentanta.e o masina super |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Azi am vz in curtea spitalului C.F.R.2 Bucuresti un model saab 9-3 , rosu ...era sa lesin langa el :lol::yikes:
Ceva de genu..... |
Da, sunt exemplare superbe din punct de vedere stilistic..
si chiar din punct de vedere mecanic foarte reusite si fiabile! :twisted: |
SPECIAL PENTRU POSESORI DE SAAB!!!
Vă rog frumos cei care deţineţi o maşină Saab să fiţi cāt mai activi pe thread. Şi vreau să vă văd cāţi suntem īn total. Că am vorbit cu Aleks ( general supervisor ) că aş vrea să fac să apară Saab la Group Membership. Īncă aştept nişte detalii de la el. Vă rog să fiţi serioşi.. trebuie să fim cāţiva la număr.. deci cāt mai mulţi.. Şi totul e spre binele vostru. ;) |
Uite ca ma alatur si eu! Am un 93 aero din 2002,205 cai din fabrica. Am modificat la el evacuarea - borla - si finala sebring, filtru aer sparco, bov forge, arcuri eibach si amortizoare bilstein upside-down, frane perforate fata-spate de la f1-racing. masina avand suspensii independente, am cautat sa puna la pamant cat mai mult din puterea initiala; avand in vedere ca are deja 8 ani, daca cu tot cu modificarile astea are tot 205 cai, eu sunt multumit! Oricum accelereaza undeva cam 6.6 pana la 100km/h si 255 pe a2...
|
Quote:
|
Sincer am vazut multe Saab-uri...(cam rare ce-i drept) , dar asta e.
Nu stiu dc proprietarii nu ne pun si noua ceva poze sau nu sunt mai activi..., sincer SAAB mi se pare o masina Suuuper din toate punctele de vedere. Personal as bagao la bataie cu Mercedes , Bmw...pe Audi il face de departe ..:)) |
25 Attachment(s)
Sal..pentru cine uitase cum arata un Saab :-P
|
Quote:
Quote:
|
As pune niste poze dar nu stiu cum!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
as pune si eu, dar nu gasesc optiunile alea din imagine....
|
Quote:
|
scuze am gasit pana la urma...poza a doua e cel negru de acolo din stanga, acesta gri e al unui prieten! o sa mai pun tre sa mai fac acelea le am de pe garaget un site de tuning auto.
|
3 Attachment(s)
Nu-i nimic.
Tata a cumpărat-o īn toamnă. Alte poze īn curānd cānd voi pleca din ţară. E o piesă de maşină.. :D |
| All times are GMT +2. The time now is 08:56. |
- Copyright 2026 4Tuning