Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   dati-va cu parerea , BMW sau CALIBRA (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/3169-dati-parerea-bmw-calibra.html)

aR99bMw 08-01-05 17:44

Topicul ar fi trebuit sa se numeasca OPEL CALIBRA VS. BMW E36 COUPE
calibra este in 2 usi ca bmw e36 coupe....nu compari cu 4 usi sau altceva....
bine ca nu comparati...bmw e46 coupe cu opel astra coupe..... :)))

ca aspect e destul de frumos calibra ..dar atit.....mai frumos este un e36 coupe(parerea mea)ca pret..este mai eftina calibra..cu mult.....
io n-am avut calibra niciodata dar am un preten care are si stiu cat de nemultumit este si nu mai stie cum sa scape de ea....

Toto - BOD 08-01-05 18:51

Quote:

...ce inseamna numele marcii!!!
Numele marcii... este numele marcii că na! asa a vrut patronu! :) Renumele marcii este in skimb ceea ce cauta toti fabricantii de masini, si nu numai! Prin renume isi castiga increderea in cumparator... sau si-o pierd...
Quote:

daca maine bmw ar scoate o carutza cu motor tot ar exista o gramada care ar cumpara-o pt ca \"E BMW FRATE!\"
hai sa n-o dam in extreme! marca spune multe si stii si tu asta! Puteai s-o zici altfel... Dar nu cred ca ajungem undeva daca privim din punctul asta de vedere... pentru ca nici Opel nu o duce rau cand e vorba de renumele marcii! Bineinteles bmw este superior dar nu cu foarte mult!

Si teddy cred k a pus punct discutiei! cand e vorba de aspect fiecare cu gusturile lui! acum lasati si pe altii sa-si exprime pct d vdr :P:) :roll:

alexutzu 08-01-05 23:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aR99bMw\"
ca aspect e destul de frumos calibra ..dar atit.....mai frumos este un e36 coupe(parerea mea)ca pret..este mai eftina calibra..cu mult.....

SINCER NICI NU AM INTREBAT DE MAI MULT, este vorba de aspect si DOAR atat
nu am dat exemplu de un motor , am scris foarte clar cuvantul \"ASPECT\"

aR99bMw 09-01-05 03:34

pai eu nu inteleg la ce bmw te referi ? BERLINA ,COMPACT, SAU COUPE ?
calibra e un singur model(mai e si cabrio)
normal la e36 coupe ma gandesc....standard..

alexutzu 09-01-05 10:22

in orice caz NU compact (ala mi se pare super infect din generatia aia)

COUPE / BERLINA , in mod special COUPE ca sa se asemene comparatia

aR99bMw 09-01-05 16:38

1 Attachment(s)
un coupe:

XoRRo 09-01-05 18:41

Calibra clar

aR99bMw 09-01-05 22:30

xorro: poate dupa parrerea ta de 15 ani ....da :))

Bogdan_16v 09-01-05 22:37

Topicul asta risca sa se transforme in fanii Opel vs fanii BMW...ar99BMW, eu te inteleg ca esti fan/proprietar BMW, asta nu inseamna ca tb sa te iei de cei care au alta parere ca tine...totusi, parerea fiecaruia conteaza, si chiar daca are 15 ani nu cred ca a spus vreo aberatie ceva...mai intelegeam in cazul ala, dar...si oameni buni, e vb de o comparatie DOAR CA ASPECT, nu va mai referiti la motorizari si posibilitati de tuning motor...

GKoo 09-01-05 23:49

INTREBAREA ERA : !!! ASPECT! CARE DIN ASTEA 2??? MODEL STANDARD !!!

E vorba exclusiv de aspectul masinii standard. Nu posibilitati de tuning exterior sau motor sau nustiu mai ce. sincer o calibra standard arata mult mai bine decat o pisica!

alexutzu 10-01-05 09:47

Re:

Quote:

ce ai cu el? am pus eu vreo conditie? e parerea lui , eu am pus topicul asta sa isi dea toti cu parerea , indiferent ca are 10-11 ani sau 60-70 ani , ti-ai dat si tu cu parerea...gata , lasa-i pe restu sa zica si ei

Ford_V6 10-01-05 14:48

editati numele topicului pentru ca ne facem de ras cu gramatica asta...

DATI-VA !!!!

alexutzu 10-01-05 16:13

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
sa mor daca mi-am dat seama!!

MY BAD

aR99bMw 10-01-05 17:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"alexutzu\"
Quote:

ce ai cu el? am pus eu vreo conditie? e parerea lui , eu am pus topicul asta sa isi dea toti cu parerea , indiferent ca are 10-11 ani sau 60-70 ani , ti-ai dat si tu cu parerea...gata , lasa-i pe restu sa zica si ei

nu am nimic cu nimeni..ziceam si io asa la misto :) :lol:

TEKIN 10-01-05 19:42

nu are rost sa va certati mie imi place mai mult bmw dar daca vorbe de aspect e HONDA si la motor tot HONDA 8) 8)

Bogdan_16v 10-01-05 19:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TEKIN\"
nu are rost sa va certati mie imi place mai mult bmw dar daca vorbe de aspect e HONDA si la motor tot HONDA 8) 8)

RESPECT!!! 8)

Ovidiu 10-01-05 21:03

Nu credeti ca raspunsul e concret?

Calibra e mai bun cu sau fara tuning la motor

Ganditi-va la cati caluti ajunge un BMW cu motorul lui pe langa Calibra cu motorul ei; BMW poate mai mult de 280? nu prea cred

Si in plus e mai aerodinamica si mai usoara

Va multumesc

aR99bMw 11-01-05 00:52

mda...calibra 4X4 turbo e beton..ca motor.....dar aici e vorba de aspect :)

teddy 11-01-05 12:22

tocmai :twisted:

B 68 VLD 11-01-05 14:46

Votez cu pisicuta! Mie calibra chiar nu-mi place la design!

Toto - BOD 12-01-05 11:16

parerile sunt impartite... e ceva normal! Nu exista nici o masina care sa satisfaca toti oamenii in acelasi timp!
Cand e vorba de aspect nu prea poti sa argumentezi decizia luata... ca na! asa sunt gusturile! Nu poti sa-i bagi nimanui pe gat o calibra (sau un e39) daca respectivului nu-i place... Si d-aia toti fac ce fac si ajung tot la motor, la un potential tuning... Nu poti sa te rezumi doar la aspect cand alegi o masina (poate doar in cazul in care ai 14 masini din clase diferite si iti mai iei una sa faci 15)!

CATALIN LCL 13-01-05 10:00

Am votat BMW! dar nu pot sa mint ca nu am fost influentat si de faptul ca am avut BMW si de motorizare.Sincer, eu ash fi facut comparatia Calibrei mai degraba cu seria 6 a BMW-ului (chiar aia veche) ca sunt mai apropiate ca forma; si atunci sa vezi cum castiga zdrobitor alegerile BMW-ul! :D

XoRRo 18-01-05 22:19

aR99bMw mie imi palce mai mult calibra
si stiu la 15 ani mai multe decat stiu multi la varsta asta
poate chiar mai multe decat stiai tu la 15 ani
apropo tre sa fac 16 :lol: :lol: :lol:

Fitzosul 18-01-05 22:49

Sincer mie imi plac ambele masini .......bine ca se gasec piese de tuning peste tot, nu ca la mine la ford mondeo numai jeguri :cry:

aR99bMw 19-01-05 00:28

si in final sa ne uitam la POLL :shock: ...A castigat BMW-ul ! :) :D

OT-10-BJX 20-01-05 17:13

Eu zic ca ar fi mai bine k el sa decida ce masina il reprezinta.....Calibra e buna dar tot mai bun e un BMW......Nu cred ca noi putem sa-l influient-am prea mult....Daca lui îi place un Calibra f.bine...daca BMW si mai bine......BMW power under the Hood!!!!!!!!!!!!PEACE...

alexutzu 20-01-05 17:22

deci vedeti si voi cat de strans este aceasta decizie/POLL, aceasta dilema o am de mult timp.

bix 21-01-05 00:20

Cele mai multe voturi pt. ......................?
Un vot ferm de la mine pt. PISICA e36
Traiasca BMW-ul

catalin rs4 21-01-05 01:17

la aspect clar calibra...si la aerodinamica....ii mai buna calibra parerea..mea..si e 36 are forma faina..dupa mine modelele e 36 sunt cele mai reusite..calibra are o forma mai sportiva..si intradevar calibra este si mult mai ieftina.. :D

alexutzu 21-01-05 10:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"catalin rs4\"
la aspect clar calibra...si la aerodinamica....ii mai buna calibra parerea..mea..si e 36 are forma faina..dupa mine modelele e 36 sunt cele mai reusite..calibra are o forma mai sportiva..si intradevar calibra este si mult mai ieftina.. :D

DECI PAN` LA URMA CE AI VOTAT? :?

tng 21-01-05 16:43

mey sa fie ce rasturnare de situatie .. :)
BMW power ! :peace:

teddy 21-01-05 17:18

eh, 4 voturi acolo... :roll:

ZanDer 21-01-05 23:11

io's pentru pisicuta, imi place cai mai patratzoasa numi plac astea aerodinamice ca parca le tunezi mai greu nu sjtiu ... asja mi se pare ...
deci votu meu ii la E36

alexutzu 21-01-05 23:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"bix\"
Cele mai multe voturi pt. ......................?
Un vot ferm de la mine pt. PISICA e36
Traiasca BMW-ul

:lol: nici nu ma asteptam ca tu, daca dai de topicu, asta sa nu votezi ptr bmw :lol:

MARIO_BMW 22-01-05 00:17

SALUT !

1 Attachment(s)
hmm...tough choice :)) ai ma ce dreq cand spui BMW spui TOT....... that's livin' .....BMW all the way man.... :shock: :oops: :twisted:

catalin rs4 23-01-05 06:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"alexutzu\"
Quote:

Originally Posted by \"catalin rs4\"

DECI PAN` LA URMA CE AI VOTAT? :?

as fi votat bmw....dar cum aici este vb numai despre aspect am votat..calibra.... :)

aR99bMw 23-01-05 13:19

1 Attachment(s)
:!:

teddy 23-01-05 13:48

am vazut ca sunt foarte la moda afara kiturile de conversie estetica pentru E36 ca sa arate ca E46. un fel de dacii din '80 cu bot de 'zambetul lui iliescu'. mare clasa...

aR99bMw 23-01-05 21:35

asta zic aia cu dacii ca tine din 80...sa comenteze si ei ceva :)

teddy 24-01-05 09:41

eu conduc vectra b din 2001, care la vanzare ar valora mai mult decat bmw-ul tau de... cat? 10-12 ani? lasa-te...
sa iti faci un 'facelift' d-asta sau conversie look-alike este acelasi lucru ca si cum ai scrie pe masina MI-AM DORIT MASINA X DAR N-AM AVUT BANI DECAT DE MASINA Y si mai adaugi si cateva fetze triste :(

All times are GMT +2. The time now is 03:19.

- Copyright 2026 4Tuning