![]() |
Topicul ar fi trebuit sa se numeasca OPEL CALIBRA VS. BMW E36 COUPE
calibra este in 2 usi ca bmw e36 coupe....nu compari cu 4 usi sau altceva.... bine ca nu comparati...bmw e46 coupe cu opel astra coupe..... :))) ca aspect e destul de frumos calibra ..dar atit.....mai frumos este un e36 coupe(parerea mea)ca pret..este mai eftina calibra..cu mult..... io n-am avut calibra niciodata dar am un preten care are si stiu cat de nemultumit este si nu mai stie cum sa scape de ea.... |
Quote:
Quote:
Si teddy cred k a pus punct discutiei! cand e vorba de aspect fiecare cu gusturile lui! acum lasati si pe altii sa-si exprime pct d vdr :P:) :roll: |
Re:
Quote:
nu am dat exemplu de un motor , am scris foarte clar cuvantul \"ASPECT\" |
pai eu nu inteleg la ce bmw te referi ? BERLINA ,COMPACT, SAU COUPE ?
calibra e un singur model(mai e si cabrio) normal la e36 coupe ma gandesc....standard.. |
in orice caz NU compact (ala mi se pare super infect din generatia aia)
COUPE / BERLINA , in mod special COUPE ca sa se asemene comparatia |
1 Attachment(s)
un coupe:
|
Calibra clar
|
xorro: poate dupa parrerea ta de 15 ani ....da :))
|
Topicul asta risca sa se transforme in fanii Opel vs fanii BMW...ar99BMW, eu te inteleg ca esti fan/proprietar BMW, asta nu inseamna ca tb sa te iei de cei care au alta parere ca tine...totusi, parerea fiecaruia conteaza, si chiar daca are 15 ani nu cred ca a spus vreo aberatie ceva...mai intelegeam in cazul ala, dar...si oameni buni, e vb de o comparatie DOAR CA ASPECT, nu va mai referiti la motorizari si posibilitati de tuning motor...
|
INTREBAREA ERA : !!! ASPECT! CARE DIN ASTEA 2??? MODEL STANDARD !!!
E vorba exclusiv de aspectul masinii standard. Nu posibilitati de tuning exterior sau motor sau nustiu mai ce. sincer o calibra standard arata mult mai bine decat o pisica! |
Re:
Quote:
|
editati numele topicului pentru ca ne facem de ras cu gramatica asta...
DATI-VA !!!! |
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
sa mor daca mi-am dat seama!! MY BAD |
Re:
Quote:
nu am nimic cu nimeni..ziceam si io asa la misto :) :lol: |
nu are rost sa va certati mie imi place mai mult bmw dar daca vorbe de aspect e HONDA si la motor tot HONDA 8) 8)
|
Re:
Quote:
|
Nu credeti ca raspunsul e concret?
Calibra e mai bun cu sau fara tuning la motor Ganditi-va la cati caluti ajunge un BMW cu motorul lui pe langa Calibra cu motorul ei; BMW poate mai mult de 280? nu prea cred Si in plus e mai aerodinamica si mai usoara Va multumesc |
mda...calibra 4X4 turbo e beton..ca motor.....dar aici e vorba de aspect :)
|
tocmai :twisted:
|
Votez cu pisicuta! Mie calibra chiar nu-mi place la design!
|
parerile sunt impartite... e ceva normal! Nu exista nici o masina care sa satisfaca toti oamenii in acelasi timp!
Cand e vorba de aspect nu prea poti sa argumentezi decizia luata... ca na! asa sunt gusturile! Nu poti sa-i bagi nimanui pe gat o calibra (sau un e39) daca respectivului nu-i place... Si d-aia toti fac ce fac si ajung tot la motor, la un potential tuning... Nu poti sa te rezumi doar la aspect cand alegi o masina (poate doar in cazul in care ai 14 masini din clase diferite si iti mai iei una sa faci 15)! |
Am votat BMW! dar nu pot sa mint ca nu am fost influentat si de faptul ca am avut BMW si de motorizare.Sincer, eu ash fi facut comparatia Calibrei mai degraba cu seria 6 a BMW-ului (chiar aia veche) ca sunt mai apropiate ca forma; si atunci sa vezi cum castiga zdrobitor alegerile BMW-ul! :D
|
aR99bMw mie imi palce mai mult calibra
si stiu la 15 ani mai multe decat stiu multi la varsta asta poate chiar mai multe decat stiai tu la 15 ani apropo tre sa fac 16 :lol: :lol: :lol: |
Sincer mie imi plac ambele masini .......bine ca se gasec piese de tuning peste tot, nu ca la mine la ford mondeo numai jeguri :cry:
|
si in final sa ne uitam la POLL :shock: ...A castigat BMW-ul ! :) :D
|
Eu zic ca ar fi mai bine k el sa decida ce masina il reprezinta.....Calibra e buna dar tot mai bun e un BMW......Nu cred ca noi putem sa-l influient-am prea mult....Daca lui îi place un Calibra f.bine...daca BMW si mai bine......BMW power under the Hood!!!!!!!!!!!!PEACE...
|
deci vedeti si voi cat de strans este aceasta decizie/POLL, aceasta dilema o am de mult timp.
|
Cele mai multe voturi pt. ......................?
Un vot ferm de la mine pt. PISICA e36 Traiasca BMW-ul |
la aspect clar calibra...si la aerodinamica....ii mai buna calibra parerea..mea..si e 36 are forma faina..dupa mine modelele e 36 sunt cele mai reusite..calibra are o forma mai sportiva..si intradevar calibra este si mult mai ieftina.. :D
|
Re:
Quote:
|
mey sa fie ce rasturnare de situatie .. :)
BMW power ! :peace: |
eh, 4 voturi acolo... :roll:
|
io's pentru pisicuta, imi place cai mai patratzoasa numi plac astea aerodinamice ca parca le tunezi mai greu nu sjtiu ... asja mi se pare ...
deci votu meu ii la E36 |
Re:
Quote:
|
SALUT !
1 Attachment(s)
hmm...tough choice :)) ai ma ce dreq cand spui BMW spui TOT....... that's livin' .....BMW all the way man.... :shock: :oops: :twisted:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
:!:
|
am vazut ca sunt foarte la moda afara kiturile de conversie estetica pentru E36 ca sa arate ca E46. un fel de dacii din '80 cu bot de 'zambetul lui iliescu'. mare clasa...
|
asta zic aia cu dacii ca tine din 80...sa comenteze si ei ceva :)
|
eu conduc vectra b din 2001, care la vanzare ar valora mai mult decat bmw-ul tau de... cat? 10-12 ani? lasa-te...
sa iti faci un 'facelift' d-asta sau conversie look-alike este acelasi lucru ca si cum ai scrie pe masina MI-AM DORIT MASINA X DAR N-AM AVUT BANI DECAT DE MASINA Y si mai adaugi si cateva fetze triste :( |
| All times are GMT +2. The time now is 03:19. |
- Copyright 2026 4Tuning