![]() |
Re: dbDrag si sisteme audio
Dar Opelul mai prinde cateodata 200 pe polei :lol:
Prietenii stiu de ce! |
Quote:
aha, stiu MG. misto. |
S-a facut vreun program concret pt Buzau?
|
Stiu ca programul este pregatit pentru zilele de 27,28 si 29 Aprilie 2007; am auzit ca va fi db drag, drift si 400 m drag racing.
Nu stiu care si in ce zi va fi..., mai e pana atunci, deci vom vedea... |
ms de raspuns! ;) sper sa ne vedem pe acolo , sa ne intrecem in cai si decibeli :)
|
La cai cu mare placere, dar la decibeli poate doar tu cu sound-ul din masina si eu cu sound-ul motorului si evacuarii :p
|
Don-ule tata pune mah aicea sistemul audio ! Si ti-ai pus alea cum trebuia nu in diagonala?!:lol:
|
yo nu ma bag frate la db ca pm am doar 2 boxe 2 tuburi ca acolo vin oameni pregatiti daca mai pun 2 boxe si 2 tuburi pana atunci vin asa ca sa fie 4x4
|
crazy ass white boy...esti nebun bro`...mai baga si u boxe makr...k sub`urile ishi fac tb
|
Mda...
Boxe ovale 6x9 Infinity 9613i 100W RMS Boxe rotunde Alpine 13,5" Mp3 Player Sony GT300 - 4 X 50W Deocamdata atat si s-aude foarte bine. Pe viitor urmeaza o statie si un subwoofer si poate inca doua boxe in usile spate... |
planuri mari...bine asha ..think pozitive
|
Quote:
|
asa aml-ule ca poate imi fac si yo un perete din ala (din canapea) :D app tu te bagi??
|
Ma bag ! Am mai zis ma bag si la liniute si la dbDrag !
Te astept si pe tine cu poze, si la buzau la competitie ! |
ce poze ma la ce am acum sau la ce vand ?????
|
la ce ai akuma pui aici.....la ce vinzi pui la bazar
|
Pai asta inseamna sa puna pozele cu ce are aici la vanzari ca asta isi vinde muzica :lol:
|
chiar n`am fost pe faza la ce are de vanzare....
|
nu ma donule :D vand altceva daca te intereseaza stii unde ma gasesti :D app poate iti fac o super oferta
|
Vorbim Drace, vorbim... ;)
|
don`ule ...u tre sa`ti antifonezi mashina dak e sa cumperi ceva de la dinu`...k ...mi`e drq k`ti sare si antena de la bass:))...si na..e pakt k e noua:)
|
Antena ca antena, da-o draq!
Garnitura de la antena e beleaua!!! |
Mai sunt persoane care au sisteme audio si nu le-au prezentat !
DONU, COSTAS, HRZ, GOGU, etc. astept poze... !!!! |
pai daca astepti doar tu.. dc nu-i suni si le ceri pozele?
|
stai sa-mi iau eu ce vreau si pun poze.
|
Quote:
MP3 Player GT300 4x50 W Boxe usi fatza/spate Blaupunkt 60 W RMS Twitere fatza/spate M.N.C. Boxe ovale JBL 100 W RMS (urmeaza Infinity 100 W RMS) Statie X-TREME - 300W Subwoofer JBL (dar cica nu-i de la mama lui...; oricum se aude bine) |
Poze !!!!!!, nu vorbe !
|
dupa ce va expunatzi liniile audioa facetzi o scurta precizare in privinta sistemului de alarma va multumesc !
|
eu nu pun poze si nici nu zic ce sistem am k pe urma trebuie sa fac precum AML sa pun cu lacat la porbagaj si sa se informeze hotu ce "imprumuta pe termen nelimitat" de pe masina.
|
AML sa fac poze si unde am firele si tot ce mai e de la alarma sa nu se mai chinuie hotu sa imi taie toate firele din bord cand fura de pe masina
|
Hai ca sunteti tari cu totii, numai hoti pe aici ! Nu vi se pare ca exagerati ?
Aia nu mai stau hotii sa faca decat sa consulteze forum de sisteme audio !!! |
nu k le e rusine sa sa intre pe net si sa informeze pe forum ce pot sa mai fure si de unde?nu ai cap mah.sa nu uiti sa pui lacatu bine la porbagaj k canapelele tale nu se retrag sa sti asta :)))
|
"consulte"
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:36. |
- Copyright 2026 4Tuning