![]() |
Re: Piese Dacia Donatii Cereri.. Numai Buc
cumpar carburator dublu corp de nova si evacuare de papuc are cineva????
|
am o dacie 1300 si o cutie de renault in 5 trepte. imi trebuie timoneria (schimbator, cu nuca si tije). nu am gasit pina acum. stie cineva cum pot sa gasesc?
|
proiectoare de ceata pentru Logan are cineva? PM
|
Vand Motor Complet Si Functional De Dacia 1310 + cutie de viteze fara ambreaj. Cei Interesatzi Datzi-mi Un PM si mai va dau alte date. Motorul Functioneaza Perfect.
|
dezmembrez dacie 1300 .....punte spate ,fuzete ,planetare ,motor (fara chiuloasa):)) ....cutie in 4 trepte,amortizoare fata ca pe spate sunt promise lui morcove:)) ce sa mai toata masina .......pt cei interesatzi pm!
|
Bucuresteni am nevoie de ajutorul vostru.Stiu ca in Buc. este o pers care face stopuri,semnalizari si altele clare din plexiglas,ati putea sa va interesati daca imi poate face niste stopuri pt o SuperNova si la ce pret ?
|
Quote:
|
da vezi k e scump rau d tot k lam sunat eu
|
Quote:
|
si de fapt e in ploiesti omu ia uite id lui sorel002000
in buc pt dacie io am gasit cu 400-500 d mii buc pt nova nu stiu cam cat este |
Quote:
|
Cumpar urgent vitezometru de 1300, in stare buna. Al meu indica viteza, dar nu numara km parcursi.
Tau pune o poza cu oglinzile, poate le cumpar eu daca sunt ceea ce (cred eu ca) caut. |
va salut ... am si eu nevoie daca aveti prin garaj....4 tapiteri de portiere negre...si un volan echi de dacie(ala foarte subtire)....donez un bulbar de dacie...putin cam ruginit...dar la un smilgher iese bec...
|
Quote:
|
Am si eu un carburator weber dublu corp,un carburator normal de pe dacie,un set motor fara segmenti aproape nou fara pic de uzura,galerie carburator normal,punte spate brek complecta,un delco complect si altele.
|
Am si eu un carburator weber de nova si unul solex de ford siera 1.6 un alternator de DACIE unul de SN doua cuplaje volan SN doi tamburi spate brec doua roti gotti contactatima la nr 074840185
|
si vrei tot 7 mil pe rotile alea
|
1 Attachment(s)
Caut sa cumpar 4 jante de tipul asta second sau de preferat noi in 3 prezoane pe 13" daca are cineva sau daca stie vreun magazin unde gasesc noi mi-ar fi de mare ajutor si cam cat e lozul.
|
caut si eu niste pleoape de dacie 98..exista asa ceva? sau ce as putea sa ii fac sa semene a ploape. ms anticipat
|
Vand Blocul D Reno Alpine+distrubutia,pinioanele, Pompa D Benzina, Baia D Ulei, 300ron
|
mai vand o punte de reno 18 turbo (4 prezoane) la 200 ron
|
Re: Hop si cu loganul meu
de vanzare faruri LOGAN fata schimbate la 12000 km,4 arcuri+4 amorizoare schimbate la 900 km si stopurile spate care le voi schimba cat de curand.Preturile sunt cu 30% mai jos fate de preturile pieselor noi.Pentru mai multe informatii 0722252100 Alex
|
Quote:
|
vand 2 bucati amortizoare spate dacia folosite in stare bunicica poate chiar buna :)zilele astea le vad ca le scoate omu de pe masina sa isi puna altele
|
Quote:
|
Quote:
tu ai o punte de reno 18 in 4 prezoane pe tamburi mari.. caut si eu un etrier bun pt stanga! stie cineva ceva? |
3 Attachment(s)
B 89 WRC mai discutam la pret contacteazama ,am un motor de gordini de vanzare cont la 0748400185 poze pret discutabil,+o caroserie de liberta de raliu
|
Daca ala din imagine e de gordini eu il pap cu tot cu fise!!!!in fine este de alpine:D :D :D
|
Quote:
|
Quote:
|
maaaaaaaaaaaaaaaaa puntea aia e cu tamburi nu e cu discuri
pai cu banii care ii cere baiatu p motor eu imi cumparam 10 motoare ca astea........1500 d euroooo oooooooooooooo ma duc la puscarieeeeeeeeeeee :) |
Re: suspensie dacia 1310
vand amortizoare de r12 adica dacia....casian/_1984....0744434233
|
jante intoarse de canada are cineva???pls!
|
Vand jante din aluminiu pentru Berlina!...
|
MORCOV,mai ai cutia aia de R 18?
WRC cat vrei pe tamburii spate? daca nu vreti sa puneti preturi aici scrieti-mi pe mail pls!! |
4 Attachment(s)
vand ceasurile de bord ... pt doritori pm..
|
2 Attachment(s)
oglinzi electrice+heliomate+ butonul de actionare... doritori pm...
|
1 Attachment(s)
vand geamuri electrice fata pt 1300/1310 de fabrica +instalatia electrica cu butoanele aferente.
tel:0765808115 sau 0729068607 |
cheder am eu volan subtire daca te intereseaza....
|
Salut...am si eu nevoie de tambrui pt o dacie berlina din 96 , dar sa fie in 4 prezoane dak are cineva...de vaznare lasati-mi un numar de telefon sau ceva pls.Doar Bucuresti thx :-)
Si niste jenti de dacie daca are cineva....:) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:41. |
- Copyright 2026 4Tuning