![]() |
Eu as fi curios sa le vad in realitate...muhahahaha sa mor ce katerinca de masinute... :P :P :P :P :P
Mai puneti poze daca aveti cu asa ceva ! Merita ... |
Re:
Quote:
Dacia veche cu sasiu de aro si 4x4 avea garda f sus , toata mecanica de Aro 10 si masca cu 4 faruri patrate. Arata destul de bine insa cu mersul statea mai rau. |
\"Dacia 10\" era shi la noi in Petrosani sper sa mai fie sa ii fac poze.
|
ce ar fi sa ne apucam sa facem din dacii limuzine? :P mie imi surade ideea :peace:
sa le si vindem la americani, Limo Bob sa nu fie nimic pe langa noi vise.............................................. ...................... |
daciavan ii treaba serioasa....e un prototip care nu s-a lansat
am citit pe saitul de la dacia acum vreo 3 ani |
1 Attachment(s)
adevarata limuzina.......\"limo extra dark\"....ca sa nu se vada noroiul de la sapa
|
Panarame de masini. Ce-o fi fost in capu lor cand au facut asa ceva??? Erau beti???
|
ah ....acel obiect...autoturism cum iat-tzi spune chiar exista sau e O.Z.N.??U.F.O. ??? e adevarata ???daca da ...nu am cuvinte ce poa sa faca romanu inventiv
|
Ma intreb daca nu se indoaie cand stau 2 persoane pe mijloc.. :lol:
|
daca in limuzina aia pui un sac de cartofi la mijloc se rupe
cat despre cabrio :D :D :D :D :D |
Re: Noua Limuzina Dacia :)
misto faza cu dacia limuzina
|
1 Attachment(s)
Attachment 99450
ar mai fi si poza asta cu varianta cabrio care ii pune in evideta liniile sport ;) si botul fioros...sau fieros-ruginos :D |
3 Attachment(s)
dar hai sa nu mai facem bascalie de dacie si sa ii privim si partea pozitiva...
Attachment 99455 Attachment 99456 Attachment 99457 pozele sunt tot de pe forum...dar m-au marcat sincer..:!: |
Quote:
|
din pacate nu ai unde sa o vezi in realitate pentru ca e in brazilia din cate stiu eu.
|
mie nu imi place ca e break..daca era berlina sau sport sigur arata de o mie de ori mai bine...
|
e renault 12,nu e dacie
|
renault 12 break din 1980, cu motor de 1600 modificat, din argentina din cate stiu eu.
|
park zici kai caruta lu` tataia ,dar e buna de karat....
|
|
vai doamne ce monstrii....si-au batut joc de masini sa dea draq in ele ... zici ca e cort ultima nu masina :)))))))))))))
|
aia visinie?? nu ?? chestia e ca masinile sunt facut in fabrik dar incercarea aia de cabrio din dacia sport a esuat ! Dacia 1310 Cort
|
kitch total aia mov, desi ideea e foarte buna si ar arata bine masina, dar o strica mult finisajele...si mai ales "jantele" :(
|
ce a tziganit-o omu :( pacat de ea , ca daca o facea calumea iesea ceva ! asa ...capace cromate...ochelari la faruri ...buzunarele de la usi sunt montate invers...prelata e vai de mama ei ...bullbar..
|
subscriu si eu la parerile legate de cea mov.SI-a cam batut omul joc de ea.Nu poti face asa ceva unei dacii.Mi-e mila de ea.Oricum sincer pacat de sportiva ca nu merita decapitata.
|
pacat ca a avut decat bani omul, nu si gust, caputea sa scoata ceva fruuumos din ea. oricum, e de apreciat bordu de CN da ar fi dat mai bine asta nou...de pe daccile "zambetu lu iliescu"
|
1 Attachment(s)
Da ce are ma Dacia neagra?Am avut si eu Supernova Neagra
|
nu are nimic ca dacia sa fie neagra dar lumea se refera la cea decapotabila care a iesit aiurea rau.nu are nimic frumos pe ea in opinia mea
|
Quote:
era de vanzare pe ceva site...cerea vreo 5000euro pe ea... |
au fost facute cateva bucatzi ..in piteshti sunt mai multe
|
Doamne ce suferinzi....
Nu inteleg oamenii astia care vor sa se dea in spectacol chiar daca ei merg in sosete. Unii ar trebui sa-si vada lungul nasului si sa faca ce trebuie sa faca cu o dacie sa se plimbe dintr-un loc in altul fara a atrage prea mult atentia cu tobe sport si scarturi la semafor... Daca ar fi si aia din Monaco macar pe jumatate de basinosi cat sunt posesorii nostri de dacii ar sari totu in aer. No offence to DACIA owners... |
cand o sa se traiasca shi aici ca in Monacao poate atunci nu or sa mai fie dacii la semafoare.....sau cine shtie..
|
Stai linistit ca nici aici nu se traieste rau sau n-ai vazut poza in care sunt 2 Lamborghini la semafor?
|
da dar sunt contrastele mult mai mari aici
|
2 Attachment(s)
dacia-bmw..chiar arata ca seria 3 din fatza
|
1 Attachment(s)
daca ii mai punea si niste spoilere ca astea din poza si niste praguri contorsionate era bmw curat :D...la exterior :(
|
mashina asta e pt coshciuge.........dar cred k iar sta bine cu un tuning x-trem.......dar nu baga nimeni bani in asha ceva........oricum.......e ceva c ink nu am mai vazut.......cred k e model stock
|
penala aia mov........intorc fetele kpul dupa ea........k nu au mai vazut ozn.......hahahaha
|
vai vai vai ce se poate face cu o dacie :lol:
|
1 Attachment(s)
parca nu a fost...:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:44. |
- Copyright 2026 4Tuning