![]() |
Re: Cel mai iubit VW
Votat Golf 3. E visul meu... Dupa gusturile mele e cel mai frumos :D
|
PASSAT b3 foarte reusite am si yo....dar si batranica broscutza:))....pana in 2001 sa fabricat prin brazilia sau nu mai retin dar anu ii bun....deci ar fi normal sa castige topu
|
Si Polo a fost si este o masina foarte bine vanduta..si foarte apreciata...;) :)
|
eu merg tot pe golf 2. poate sunt subiectiv,.. am si eu unul :D
|
e putin gresit pollu' :)
trebuia si la passat sa puneti pe categorii ca la golf :) am votat golf 2 |
si eu votez golf 2-ul.e o masina superba.de mic mi-am dorit un gti 16v si l-am si avut.139cp dar dupa o perioada l-am vandut ca am fost dincolo si nu o mai miscase nimeni.incepuse sa o manance un pic rugina asa ca m-am hotarat sa o dau in speranta ca atunci cand ma voi intoarce imi voi lua altul care sa arate si mai bine pt ca intotdeauna e loc de mai bine dar m-am ales cu un golf 3.sunt foarte multumit de ea dar tot la un golf 2 visez.deci,golf 2 pt mine este si va ramane cea mai reusita,frumoasa si fiabila masina
|
6 Attachment(s)
Am votat, evindent, broscuta. Masina fara de care VW nu ar fi existat azi. VW Kafer e piatra de temelie a doua marci: Volskwagen si Porsche.
Productia ei inceputa in 1938 si incheiata (cu lacrimi) in 2003 la Pubela - Mexic, depasind 21.000.000 exemplare fabricate, fara a tine cont de cele peste 200 de variane oferite pe sasiul si motorizarea VW de catre mici fabricute auto. Deci cel mai longeviv si mai prolific model produs in istoria de pana acum a automobilismului, o performanta greu de depasit, daca nu imposibil. Modelul acesta a sedus milioane de automobilisti prin simplicitate si fiabilitate. Si asta cand Broscuta nu a avut niciodata pretentia sa concureze alte modele, a ramas mereu aceiasi, indiferent de evolutia pietei auto. Chiar si simpla bricheta a fost oferita doar optional la ultimile modele! Ce sa mai vorbim de alte accesoriii! RESPECT |
|
clar CORRADO. Ma gandeam daca ar fi s`o vand ce pretz sa iau si ce masina sa`mi iau in locu ei...ma doare doar gandu ...si nici nu`mi trece alta masina prin cap, asta e ramane lu fiumeo :))
|
Broscuta e in continuare cea mai tare! Traiasca broscuta! :)
|
chiar dak am passat am votat golf4......my love:love: :twisted: :twisted: :peace:
|
Golf 4..............
|
desi am golf 4...sunt mort dupa Vento :) aia am si votat,mi se pare una dintre cele mai compacte si mai inchegate sedanuri :)
|
Golf 4 ...My love :))
|
mie imi place 2-4 si 5 ....golfu 1 nu ma prinde dar e ok in schimb golfu 3 ma irita ....bu stiu ce am cu el :D
|
Sandule...te omor!!!!! Nu te mai lua de Golf 3 :X :X :X
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: lasa-l sebastiane sa se ia de golf 3:lol: :lol: :lol: adevarul e ca nici mie nu imi placea pana nu-l am avut si auzisem pareri proaste despre golf 3 dar e o super masina...e f fiabila si merge ok dar ca look tot dupa golf 2 intorc capul si inca nu imi pot scoate din minte golful 2gti ce l-am avut si tot un golf 2 vreau sa imi iau dar e ok si golful 3
|
Golf 3 e masina care imi place cel mai mult dintre Vw in curand o sa devin si propieterul unui asemenea model
|
vw golf mk4
|
Beetle este si va ramane mult timp, in opinia mea cel mai iubit dintre Vw-uri.
Desi sunt posesor al unui mk4 dupa care sunt innebunit, trebuie sa fiu de acord cu Dihorul pentru ca intr-adevar broscuta e "piatra de temelie" |
am votat golf 2 pt ca iubesc masina asta am avut 2 gti pana acum si sunt in cautarea celei de a3a este masina ce o iubesc cel mai mult
|
golf 2 si nu cred c mai trebuie spus nimic
|
Am votat Golf I chiar daca stiu ca Beetle este cel mai iubit. Am votat asa pentru ca de la el s-a nascut o legenda, o traditie.
|
am auzit ca golf 2 se mai face inca in mexic. interior de golf 5 dar exterior de 2. broscuta cred ca era pt hipioti iar modelele golf pt iubitorii de viteza. am un mk4 pe care il ador, mi-ar place un VW van dinala vechi si daca cautati pe youtube noul scirocco o sa va lase masca. am votat mk4 desi broscuta si golf 2 sunt fara doar si poate cele mai iubite masini din gama VW
|
pt mine toate VAG-urile sunt masinile ideale! nu pot concepe sa am vreodata altceva! sunt f bine gandite si design-ul lor e extrem de placut, iar de motoare, quattro si nr de VAG-uri vandute...nu mai zic nimic!
a avut tata Golf I si Scirocco GTX 16V...deci am crescut langa ele...insa GOLF-urile sunt pur si simplu geniale! mie imi plac toate 5...insa am votat MK IV, pt ca mi se pare cel mai complex! ;) |
MK 2 este ce-a mai frumoasa masina pt mine desi am un mk4 tot mk2 ramane dragostea mea pot sa zic ca iubesc aceasta masina de cand eram mic:-P. Peste cativa ani sper sa imi cumpar un golf 2 si sa il fac asa cum imi doresc eu si care o voi pastra toata viata mea:ciggy:
|
Votez pentru Golf 4.
Consider ca este masina cu cel mai reusit design in primul rand, si ca nu exista la el nici o linie trasa in plus. E totul super gandit, de bun gust si natural. Si Golf 2, Scirocco, Bora, Passat arata bine, nimic de zis, insa Golf 4 este amestecul cel mai reusit intre o masina cu electronica de sec. XXI si forma clasica de sec. XX. |
Tot golf 4 ramane in top!!! Asa ca l-am votat si eu!!
|
Cu toate ca detin un Passat B5.5, am votat Beetle/broscuta ca fiind cea mai iubita dintre VW-uri.
|
Passat E Numele Meu:>:d
|
eu unu zic ca passat-ul e cea mai iubita mare spatios si forta:) .... eu am unul si il iubesc :)
|
golf 3:X:X:X
|
salutare!golf 2 cred ca e cea mai reusita,are ceva aparte
|
Salutare...in calitate de fost proprietar de Golf 2 si actual Golf 4...cu siguranta GOLF 2 :D are ceva deosebit masina aia..ceva aparte. sprintena...simpla...fiabila
|
golf 2 RullZ
|
2 Attachment(s)
golf 2 best car ever
|
Quote:
|
si eu stiu ca pe b3 sa pus motoare vr6:) si mi se par cele mai reusite masini ;) nu de alta da am vrut ca pe fostul b3 sa am un vr6 da nu sa putut realiza :) acum astept sa vad ce fac astia cu taxa lor pt am lua un corado vr6;)
|
golf MK II
|
pareri impartite, scirocco 2.0tfsi fara indoiala :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:04. |
- Copyright 2026 4Tuning