![]() |
Re: E36 - al2lea pisik din spania
omule respect . pentru tine si pentru masina ta . este superba ;)
|
Quote:
merci mult :) am pus si ceva video pe youtube: http://fr.youtube.com/watch?v=ImXwtRGxadk http://fr.youtube.com/watch?v=MF-9NPT5DLg http://fr.youtube.com/watch?v=h_4K100OPnk http://fr.youtube.com/watch?v=OdYUXGhWOBI |
cam cat iti consuma cu cutia asta? la mers mai sportiv?
|
super tare masina...jentile alea arata extraordinar
|
Quote:
oricum orice masina consuma daca te dai la ea, mai ales in oras. |
18 Attachment(s)
salut
ieri am montat galeria de admisie de 325. trage super , parca este alta masina :):) si un pdf in care spaniolii au testat 328 ul si care ar avea de fapt 200 cai |
Unde stai in Spania?
|
Quote:
|
ai o masina foarte frumoasa, dar am si eu o intrebare (sa ma scuzati daca este idioata :)): De ce in unele poze e Hardtop si in unele poze e Soft top, ca nu ma prind? :D:lol:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Uite cum arata un hardtop:arrow: |
ma scuzati domnu' daca am gresit, doar ca in poza aceasta mi se parea ca este material textil, nu hardtop.
P.S. stiu cum arata un hardtop :???: |
Re: E36 - a 2-a pisica din Spania
marfa masina.. sa nu vii cu ea`n tara.. :D
|
Quote:
Soft topul(materialul ala textil) e tot timpul in masina...si hardtopul e pus atunci cand vrea omul... |
Quote:
nici nu ma bate gandul sa vin cu ea, dar romanu' vine cu masina in tara doar sa vada lumea in ce fel a pus-o el 'in strainatate', eu am spus la multa lume ca mai repede face senzatie cu un urs preparat decat cu ultimul model de passat :):):) |
Quote:
|
vreau sa i pun cutie manuala ( o am deja ) :)
am demontat-o dupa un 328 limuzina, dar pedalele nu am putut sa le iau ca era lovita. ce imi trebuie exact pt a pune cutia manuala? am citit la un post in care 'Maroo' spunea ca ar fi nevoie si de volanta. dar volanta pe care o am eu nu e buna?? am mai luat dupa ea si discul, placa , rulmentul de presiune, si cardanul merci pt raspuns |
frumoasa rau da de ce o faci manuala?eu unu sunt plictisit de manuala o fi ea mai sportiva da si cu automata e sportiva la motoru ala de 2,8 plus ca conduci mult mai relaxat ..
|
Quote:
deci cine ma ajuta :) |
Foarte tare replica aia:))De masina numai zic mi`ar placea sa o vad in trafic sau la vreun show:XAi grija de ea;)
|
volanta de la cutia automata are o alta forma fata de o volanta de cutie automata. cea de automata are un fel de tulumba destul de grea cu ajutorul careia cutia schimba vitezele cand simte ea ca e cazul.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ti am trimis PM |
nu ai primit nr?
|
nu prea ma descurc cu calculatorul:-P:oops:
|
Quote:
|
felicitari pt pisica - e foarte frumoasa si sint sigura ca o sa ii faci modificari spectaculoase in continuare
iti plac numai pisicile sau toate bmw-urile ? |
Quote:
|
si mie imi plac toate bmw-urile dar 5-arul are un farmec aparte - e adevarat ca ma strecor mai greu cu el in oras - gasesc greu loc de parcare, dar cind ii vad zimbetul dimineata ma gindesc ca nu o sa imi placa alta masina vreodata
|
doar cateva ore;))De ce esti rau cu ursii:(:PCu pisicile vad ca te comporti altfel:P
|
Quote:
|
M-am hotorat .... o vand, sa-mi iau m3 e36 imi este greu dar asta e. ....
|
Naspa cu ursu:(
Dar nu vei pastra accesoriile e36-lui asta?si le vei pune pe m3?:>:> |
Quote:
|
la cat ai gasit M3 e36 eu sunt in sudul Spaniei in Provincia de Almeria, aici cam scumpe preturile la masini ! mc
|
pe a ta cu cat o dai?
|
Quote:
Quote:
|
poate akolo sa o vinzi ca aici ajunge undeva pe la 18 mi cu taxa si cu 18 mi iti iei 330i cabrio full..deci masina arata super bine si ai bagat mult in ea dar deja la 14 mi iti iei e36 cabrio..oricum cat ai bagat in ea nu mai scoti ca sigur ai bagat mai mult de 15000..
app e un M3 cabrio SMG 6.1 la 15 mi aici pe 4t de vanzare maisna are un kit nasol rau da are si piesele originale si aia e masina nu gluma..poate il vrei tu :D.. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:12. |
- Copyright 2026 4Tuning