Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo C-ta (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/31296-cielo-ta.html)

BGD_NNE 28-01-07 13:42

Re: Cielo C-ta

Cred ca ai mare dreptate , dar trebe doar sa ma conving si un pik de ajutor nu strica ;)

Lao 28-01-07 13:45

Dă-le un mesaj privat, nu-ţi pot da eu ID-ul aşa de capul meu. Mare lucru nu are cum să fie, scoţi geamul farurilor şi schimbi oglinzile între ele.

DACIA-Wrc 28-01-07 13:50

clar, defapt ideea ii doar sticla s-o schimbi, si poti sa o pui pe faru original

Lao 28-01-07 14:54

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 719146)
clar, defapt ideea ii doar sticla s-o schimbi, si poti sa o pui pe faru original

Iar dai sfaturi aiurea!!! Evident că dacă nu schimbă şi oglinda nu va face nimic. Ghici de ce? Ai văzut vreodată o oglindă de far clar? Dacă nu, caută una acum şi studiaz-o.

PH-04-WPD 28-01-07 18:34

Oglinda de far clar are denivelari care iau locul striatiilor de pe geamul farurilor originale. Si nu merge sa schimbi deoarece farurile alea de la rxm sunt doar cu reglaj mecanic. Nu au loc si pt. reglaj electric cum sunt cele originale de cielo. Oricum eu zic ca geamul clar ar fi bun doar in cazul in care se doreste sa se puna xenon, altfel sa pui far cu reglaj mecanic cu geam clar in locul celor cu striatii cu reglaj electric e o nebunie din punctul meu de vedere ca becurile sunt tot aceleasi.

BGD_NNE 28-01-07 21:11

SCZ pt offtopic.Farurile mele sunt atat de proate inkt daca as aprinde o lanterna sigur ar bate mai bine , si tre sa le schimb si vreau sa vad daca se gasesc o solutie eficienta si nu prea scumpa pt k vineri a intrat un bou in mn si ....intelegetzi voi aku tre sa mai dau ctae o prajitura si prin service , plus ca sunt disperat dupafarurile alea clare.asa ca , daca stiti cum sepo ate face treaba asta ajutati-ma.Ink o data scz pt offtopic

BGD_NNE 28-01-07 21:13

Quote:

Originally Posted by Lao (Post 719140)
Dă-le un mesaj privat, nu-ţi pot da eu ID-ul aşa de capul meu. Mare lucru nu are cum să fie, scoţi geamul farurilor şi schimbi oglinzile între ele.

Le-am dat cate un pm .aku sa vad daca mi-o raspunde vreo unu:???:

NSL_Cosmin 29-01-07 07:45

Pretul pentru arcurile sport si telescoapele sport este de 150 EURO nediscutabil

cosmin 0723820356

Piedone 29-01-07 11:11

Quote:

Originally Posted by NSL_Cosmin (Post 720383)
Pretul pentru arcurile sport si telescoapele sport este de 150 EURO nediscutabil

cosmin 0723820356

de suspensie vb chiar azi trebuie sa ma duc la magazinu de la anonymus de la noi din C-ta si daca ale tale sant mai convenabile vb da faza naspa e ca eu sant din c-ta cum facem cu transportu

NSL_Cosmin 30-01-07 09:38

Treaba cu transportul este simpla: ti le pun la cargus cu plata ramburs

Piedone 01-02-07 10:35

Quote:

Originally Posted by NSL_Cosmin (Post 722123)
Treaba cu transportul este simpla: ti le pun la cargus cu plata ramburs

vorbim sa iau si eu salariu vrei sa ne combinam cu asta a mea standard ??? am cu ea 30 si ceva de mii imi zici daca vrei

NSL_Cosmin 01-02-07 10:49

Crede-ma ca nu am ce face cu suspensia ta pentru ca eu vand cielo .........asa ca nu prea am ce face cu ea si oricum nu cred ca e bine sa dai suspensia ta ptr ca daca vreodata vrei sa dai masina te vei lovi de aceeasi problema ca si mine: banii investiti nu ii recuperezi la vinderea masinii asa ca mai bine le vinzi separat ;)
Pretul ramane 150 EURO pentru arcuri si telescoape
Cosmin 0723820356

Piedone 01-02-07 10:58

Quote:

Originally Posted by NSL_Cosmin (Post 725490)
Crede-ma ca nu am ce face cu suspensia ta pentru ca eu vand cielo .........asa ca nu prea am ce face cu ea si oricum nu cred ca e bine sa dai suspensia ta ptr ca daca vreodata vrei sa dai masina te vei lovi de aceeasi problema ca si mine: banii investiti nu ii recuperezi la vinderea masinii asa ca mai bine le vinzi separat ;)
Pretul ramane 150 EURO pentru arcuri si telescoape
Cosmin 0723820356

cum am $$ te sun si facem combinatia da sa fie buna fratioare ca iti dai seama ca nu imi convine sa dau atatia bani si sa iau pl in gura cu cat o coboara cati cm ????

NSL_Cosmin 01-02-07 13:17

Quote:

Originally Posted by Piedone (Post 725499)
cum am $$ te sun si facem combinatia da sa fie buna fratioare ca iti dai seama ca nu imi convine sa dau atatia bani si sa iau pl in gura cu cat o coboara cati cm ????

Arcurile sunt folosite 4 luni de zile deci nu aveau ce sa pateasca
Telescoapele sunt cu aprox 25% mai tari decat telescoapele care le gasesti in magazin.
Deasemenea vreau sa-ti zic ca telescoapele sunt modelul ala de koreea care au tija telescopului mai groasa.

Pe fata garda o sa se coboare cu aprox 4 cm adica daca ai jante pe 15" cu cauciuc cu garda de 50 asta inseamna ca vei mai avea loc sa bagi aproape 2 degete intre cauciuc si aripa( exact cat ii trbuie ca sa-i stea marfa)
Pe spate se va cobora garda cu 2 cm.
Sa ma anunti si pe mine cam cand ar fi ziua in care iei tu salariu

NSL_Cosmin 01-02-07 13:48

1 Attachment(s)
Iti pun si o poza ca sa vezi cam cat se lasa masina

LuTzA 02-02-07 01:08

dragutza masina:)

NSL_Cosmin 02-02-07 07:02

Quote:

Originally Posted by LuTzA (Post 726724)
dragutza masina:)

Multam. masina este de vanzare

DACIA-Wrc 02-02-07 11:27

cei frumos si la dumnezo ii place

Fast_wheels 10-02-07 14:53

Moaa chiar sunt super.Vreau si eu .Cat ai dat pe ele ?? Si de unde??

NSL_Cosmin 13-02-07 08:25

Quote:

Originally Posted by k_gula_0 (Post 742249)
Moaa chiar sunt super.Vreau si eu .Cat ai dat pe ele ?? Si de unde??

Salut.
Arcurile sunt originale FK iar telescoapele sunt prelucrate si intarite la un atelier de specialitate din Craiova.
Daca esti interesat pretul este cum am mai spus: 150 euro
cosmin 0723820356

Ovy_cielo 15-02-07 09:40

masina e super campioana imi place super mult daca o mai si lasi jos cum spui e perfecta bravo e cu f bun gust facuta ...

NSL_Cosmin 19-02-07 08:21

Se pare ca nu ai mai luat salariul nici pana acum, nu?
Daca ai rezolvat altfel problema cu suspensia ar fi trebuit sa-mi zici si mie, nu crezi?
Ptr piedone

keys 01-10-08 02:39

bai eu iti zic ca masina arata bine si pare intretiunta .... sper o aduci unde vrei tu si ptr cine vrea sa sa intre pe www.cieloclub.ro ;)si sa se inscrie poate in viitorul apropiat facem si noi una mare rau (adica o adunare)

Geo_ZGA 01-10-08 08:36

Keys, esti cazut din pom? Te inteleg ca era ora tarzie, dar totusi... nu te uiti de cand nu s-a mai scris aici?
Si inca o chestie: mai usor cu cieloclub, prea multa reclama strica.

All times are GMT +2. The time now is 21:51.

- Copyright 2026 4Tuning