![]() |
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
Quote:
|
Quote:
Stiu si unde i-am dat forja- langa parc. Erai in parc? Oricum nu puteam sa ma uit ca era in fata un Audi si nu vroiam sa-l ,,pup". Las' ca ne vedem vineri seara! |
Quote:
Nu te supara pe mine, dar la varsta din avatar sa afirmi ca e greu cu intalnirile......... Eu ce-as mai putea spune atunci? Fiecare individ are dreptul la putina libertate,nu?;) Am amici cu care mai ies la o bere. Ce-ar insemna, sa-mi iau toata familia acolo?:lol: |
Quote:
Raman placut surprins sa vad ca si cei mai mari ca noi au inclinatie spre asa ceva ....si raman si mai placut surprins cand vad ca se mai pricep si pe la net. Numai bine! Bafta in continuare si poate trecem odata pe la d-voastra pe la garaj sa ne aratati si noua la ce lucrati... |
Quote:
Numai bine! |
Imi cer scuze. Acum am observat ca in avatar e nr. de posturi, nu varsta.
Totusi cred ca ar fi constructiva o intalnire!:D |
Quote:
oricum sunt de parere ca ar fi misto sa ne intalnim toti ...cu mic cu mare ... |
Da we dan ...ia intereseaza-te cam cat ar costa /buc...si dimensiunile nu prea mari...asa micutze ....stii cum le aveau baietii la Bacau nu?
|
ok am inteles !!!:D
|
vedem ce zice si jhonson...ca o zis ca se intereseaza si el un pic...si comparam....
|
Quote:
|
Quote:
uite la mine ce batran sunt :))) am 300 si ceva de ani.. :P salut |
Quote:
|
Quote:
la urma urmei..toate au un inceput ;) si prea putin conteaza cate posturi ai...dak sunt scrise cu un scop..atunci sunt bune si alea putine.. salutari |
Mi-am cerut scuze, daca nu s-a observat.:oops:
Nu raspund la provocari!:lol: |
f frumos 525-ul nt98adu....
super tare si seatul albastru:D ...bravo:twisted: si ma bucur ca am avut atatia invitati deci felicitari Tg Neamt...felicitari Roman si multumim pt prezenta !!! |
ms.cu placere.si noi am fost incantzi ca ne-am intalnit si de acum debia astept sa ne mai vedem!
|
si toata stima pt domnul "inceparetul" care am observat aseara ca este doxa in materie de masini si de tuning !!!!
|
hai sa fim seriosi.nu e nimeni mai bun ca altul.oricum multumesc,dar viitorul e al vostru,si cand ve-ti fi de varsta mea,oho!oricum am intinerit si eu langa voi aseara,si pentru asta multumesc la toti din suflet.!
|
Quote:
|
Asteptam si Roman-u pe forum ca am vazaut ca o fost multa lume de la Roman aseara la intalnirea saptamanala.....
|
lasa sa vina lumea alin...sa umplem parcarea din centru :)......bun asa....abia astept sa vad ce o sa iasa pe 18 feb.....peace
|
Quote:
|
sincer sper sa fie misto si sa vina lumea ...sa ne mai clatim ochii cu ceva bolizi :))
|
Quote:
Si intalniri din acestea vor avea loc lunar in fiecare orash din Moldova! Inca nu stiu care urmeaza dupa Piatra Neamt....:twisted: |
we alin..cum nu stii cand va fi urmatoarea frate?? de MAREA INTALNIRE EUROPEANA de pe 18 Martie.. IASI..
sa mor io...de o ora ma kinui sa scriu mesaju asta :))) ... si nu mai reusesc..am avut clienti la greu :D hai k mai scriu cand ajung acasa... bafta |
Quote:
Normal ...urmatoarea la Iasi pe 18 Martie 2007 in parcarea de la Palatul Culturii la ora 12:00 ...stiu frate ...stiu:D |
Quote:
|
acuma am ajuns si eu acasa... da nu mai am vlaga..sunt prea rupt k sa mai zic ceva.. asa k o sa las pe maine..
o sa discutam despre intalniri.. ;) si apropo...dak iese treaba buna la neamt.. si sunt convins k o sa iasa..atunci imi datoratzi o bere ;) k incerc sa aduc oameni acolo.. k sa facem teaba buna cu timpul... numai bine.. somn usor,... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
hai k in stilu asta plec acasa cu berile in portbagaj... :lol: ma fac cu o naveta :D
sa ne vedem sanatosi ;) numai bine.. cu respect ..slip .. |
Quote:
eu scriam cand ai postat.. dar vad k ne gandeam la acelasi lucru... SA BEAU BERE MOCA ,.,.si sa plec luni :D :))) va salut |
mai baiezi mai usor cu berile ca poate dupa aia va.:punch: in loc sa va..:hug: ...:lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
dintr-o naveta? :)) ha..ce vb tu acolo ? aseara mi-am luat un bax de doze..de 24 .. :D jumate..e pe duca :D
berea e cea mai accesibila.. beau..pana dimineatza.. nu am treaba..imi trebuie mancare... k de restu.. ma ocup :D coma alcoolica..doar sa imi injectezi in sange alcool pur de 90 :D si inca o kestie.. nu fac urat la bautura.. eu fac panarama.. :P si rad cu oamenii :D si nu beau altceva decat bere ;) ne vedem maine alin.. cu o surpriza :D salut |
Quote:
hai salut ...astept telefon maine... inainte de a ajunge la Piatra ...ca sa stabilim un loc de intalnire...;) |
we slip nici macar timp de o juma de bere fara alcool n-am avut...da-o incolo de treaba...erati asa de grabiti:rolleyes2 si tot tarziu ati ajuns ...din pacate...
|
a fost drumu greu..la dus.. si mult mai greu la intors...si stiam.. de aia nu am stat...
ajunsesem si asa destul de tarziu.. si am zis sa nu ajungem a doua zi acasa.. :D plus k am mai stat si prin roman vreo ora... cu probleme cu politia... dar macar nu am stat degeaba... le-am rezolvat si am plecat doar cu un avertisment.. k vroiau sa ne retina o masina din grup.. sa ne ia numerele...si certificatul.. ;) in fine.. bine k nu s-a iontamplat nimic si am ajuns sanatosi acasa.. si acuma ne pregatim pentru data de 18... nu ti-am zis..dar...am avut o presimtire nashpa cand am plecat din iasi..si la vreo 20 de km..am oprit si am intrebat dak sigur mergem..si am hotarat...k dak tot am plecat,...hai sa terminam ce am inceput ;) si a fost cu ghinion.. pe langa toate problemele pe care le-am avut..si faptul k nu am depashit 60 de km\h pana la iesirea din roman.. a mai fost beleaua cu ambreiaju lu zyz.. care s-a rupt...deci numai buleli.. si de-al dracu ce suntem.. am facut slide-uri printre masini..p stradutze de la mine din cartier inguste rau de tot :twisted: la ora 3 dimineatza :))) si dupa aia am baut k porcii pana p la 5..5 jum.. numai k sa uitam necazurile :D GATA>.. nu mai scriu.. ne vedem p 18.. numai bine |
| All times are GMT +2. The time now is 07:47. |
- Copyright 2026 4Tuning