Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Initiativa (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/31182-initiativa.html)

DragosT 18-01-07 13:57

Re: Initiativa

vb pe ymsg: SALNTDLCK daca de mine era vb

tng 18-01-07 16:45

Aprobari ptr evenimente auto se dau!
Locatii sunt, nu-i problema ..
Ptr curse mai greu, dar macar sa ajungem noi acolo ..
Am sustinut de la inceput ideea de a face ceva Legal la noi in oras (stiti ca am incercat .. insa .. :x )si o sustin in continuare.
Daca pot ajuta cu ceva, stiti de mine

Pitu 18-01-07 17:20

am lamurit problema , CLUBUL NO SPEED LIMIT va semna actul de participare . O sa avem masinii la toate probele si vom ajuta cat putem sustinerea evenimentului. Nu am apucat sa vorbesc cu cei din ploiesti dar din cate vad sunt deacord cu sustinerea evenimentului.

DJ e-Jay 18-01-07 17:23

Eu propun pe TNG sa fie in juriu pt ca nu are masina si ii place sa se implice la evenimente !
Voi ce ziceti, mie mi se pare persoana potrivita pt asa ceva !

shantzu 18-01-07 17:41

pai asha si eu vreau sa fiu! ca nu am masina si imi place sa ma implic la evenimente ;) nu-i asha TNG ?

DONU' 18-01-07 18:11

Taci Shantzule ca pana atunci poate ai permis, si TNG poate are masina pana atunci si o sa participe si el ;)
Si eu sustin aceasta treaba si sper sa reusim sa facem si noi ceva legal in Ploiesti!

DragosT 18-01-07 21:56

fara suparare dar as prefera ca propunerile si lista cu membrii aproximativ siguri capabili de a participa la cat mai multe evenimente sa vina din partea NSL pl. am inteles ca si MR misca ceva la voi dar de ei nu am dat pe net. astept detalii prin tweety, cu care am discutat si i-am explicat pe larg ce presupune treaba asta si tot cu el voi tine legatura. ganditi-va la posibilitatile voastre de organizare si contati pe tot sprijinul nostru, chiar si financiar sau logistic, mai putin cel uman (vom fi acolo, cel putin doi insi, ca sa sprijinim , dar mai multi nu garantez)si anuntati ptr a putea crea un program de sezon. vorbim de sezon oameni buni iar noi suntem cei care vrem sa-l facem.

mizuno 24-01-07 22:32

locatie: accesu la rafinaria brazi spre poarta 4...2.5 km d drum drept abia asfaltat,incap 4 masini in paralel , in stanga un gard la vreo 4 metrii de drum, in dreapta un canal de irigare... dupa acest canal pot sta spectatorii ;) si dak tot suntem langa rafinarie poate ii luam si ca sponsori "esenta miscarii" si nu cred k or sa se opuna cei de la petrom.

Pitu 24-01-07 22:43

mizuno tu crezi ce postezi? cred ca nu ;)

platon911 24-01-07 22:46

Quote:

Originally Posted by twwety (Post 714066)
mizuno tu crezi ce postezi? cred ca nu ;)

da ce are mey? e prea buna locatia....si tare faza cu reclama...kemam si o televiziune locala..........;)

Pitu 24-01-07 22:51

nu mai vorbiti aiurea , va rog nu stiti multe ,am mai purtat discutia asta ,nu se poate face nimic momentan in ploiesti , asa ca nu mai vb

platon911 24-01-07 23:20

de unde stii u? ai cercetat u toate locatiile posibile ai facut prin sondaj? sti de ce nu se poate ? fiindk nu se vrea,nu e vointa de la primarie si din partea noastra....noi vb aici sa facem sa dregem domne'......da' ia sa ne mobilizam cu totii!!!! putem sa facem asta!!!?!?!?

Vibe 24-01-07 23:28

deocamdata nu ne da nimeni aprobare....s-a mai discutat asta... si eu am auzit s la TV...am si deschis un topic... in care ziceam de chestia asta.

Pitu 24-01-07 23:44

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 714156)
de unde stii u? ai cercetat u toate locatiile posibile ai facut prin sondaj? sti de ce nu se poate ? fiindk nu se vrea,nu e vointa de la primarie si din partea noastra....noi vb aici sa facem sa dregem domne'......da' ia sa ne mobilizam cu totii!!!! putem sa facem asta!!!?!?!?

platon 911, nu stiu cne esti dar te rog lasa ne . daca tu crezi ca poti face ceva pe umerii tai n' ai decat . noi am mai incercat si stim foarte bine cum stau lucrurile . m am saturat de dastia care intra pe forum de o luna si ei le stiu pe toate . aici nu te duci pe fiecare strada si ceri aprobarea unui administrator , e un singur om care poate da voie si nu ai sa vezi u asta cat timp e la conducere .

DONU' 25-01-07 07:15

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 714156)

Stai linistit Platone ca daca nu vrea primaria n-ai sa vezi aprobare...
Cata bunavointza si initiativa ar fi din partea noastra..., degeaba daca nu vrea nenea ala.
Locatii se gasesc o gramada, unele chiar foarte bune, dar ce sa faci cand cei de la putere se gandesc doar cum sa-si mai deschida o afacere sau cum sa-si mai mareasca salariul.

DragosT 25-01-07 09:27

cautati si voi ceva in afara orasului ptr liniute. acolo nu va mai atinge bratul omului negru. pentru restul, orice spatiu, privat mai ales, este bun. bafta!

Skma 25-01-07 11:21

Quote:

Esti invitatul nostru sa cauti ! Sunt ani de zile de cand se incearca asta serios acuma !;)

platon911 25-01-07 13:29

Quote:

Originally Posted by SaintDick (Post 714458)
cautati si voi ceva in afara orasului ptr liniute. acolo nu va mai atinge bratul omului negru. pentru restul, orice spatiu, privat mai ales, este bun. bafta!

mergem dreaq la mine la tara,si facem acolo....nu se ia nimeni de noi:lol: .....si apropo,io nu sunt de o luna pe forumu asta si cunosc tot istoricu comunitatii.....;)

Vibe 25-01-07 16:37

inseamna ca ti-a scapat faza asta :)

platon911 25-01-07 17:48

Quote:

Originally Posted by djvibe (Post 715074)
inseamna ca ti-a scapat faza asta :)

da asa e...faza asta kiar mi-a skpt...inainte nu veneam mai deloc la intalniri si de aceea....acu am inceput sa mai vin si eu......;)

PH86MIN 01-02-07 17:54

parerea mea cu locatia d la combinatul d la brazi nu e buna din cauza urmatoarelor motive:1-pe acolo trec cisternele cu carburant ceea ce ar duce la scaderea profitului fabricii in acea zi 2-soseaua este km ingusta 3-spatiu insuficient pt spectatori pt k gardul in stanga se afla aproape lipit d sosea iar in dreapta este teren agricol deci... iar 4-la cateva sute d metri se afla depozitele Dibo acolo isi are sediul o multime d firme renumite ceea ce ar ingreuna aprovizionarea acestora d acolo si mai sunt o multime......stiu asta pt k eu locuiesc exact acolo...deci parerea mea e sa cautam alta!!!

MeHiGH 01-02-07 17:59

Dar de locul de la marginea orasului , de pe langa Carrefour & stuff ? Am inteles ca prin 2008 se va construi un mall cam cat Metro si Practiker la un loc ... si poate odata cu mall-ul , or turna si ei 450-500 de m de asfalt , sa fie loc si de franare ... nu stiu sigur care e treaba , insa o sa ma interesez de mall , poate fi un potential sponsor ...

Numai bine !

kraven_4_all 01-02-07 18:05

doar_eu..si krezi k 450-500 metri....ar fi suficienti pt o legala???...aloo..pushtiu....linia in sine e de 402 metri...+ distanta de franare...

mashina de 115 CP prindea la 402m in ju de 160km/h!!!...ghici distanta de franare...(ai tema:)..)
..mashina mai puternik....automat creste distanta de franare...

la o legala...se vb de la 1 km in sus...zic yo...

MeHiGH 01-02-07 18:17

Kraven , da-mi si mie timpul in care masina de 115 cai face 402 m .

kraven_4_all 01-02-07 18:33

chiar krezi k am stat sa cronometrez??...n`aveam si je ce face...

MeHiGH 01-02-07 18:51

Cat OT ... ma rog, chiar vroiam sa calculez un timp de franare...insa eu cred ca 82 de m e o distanta suficienta pentru a frana, astfel incat sa nu fii nevoit sa tocesti gumele !
Mai mi-ar trebui date(de ex, coeficientul de frecare dintre roti si asfalt, chiar daca e intre 0 si 1) si niste formule , nu gasesc in copiatorul de fizica(memorator, tot aia).

Alte locatie ar putea fi pe la Bucov, nu era pe acolo o strada lunga-lunga ? Cand eram mai mic , ma duceam pe acolo cu parintii si tin minte ca dupa parcare , era o strada , care "tinea" ceva-ceva. Parcarea , de asemenea , tin minte ca era mare si ea.
Ca sponsor , ar fi Alexandrion si MoDeco , sau ce firma e cea de adezivi .
Principal sponsor ar putea fi LukOil , care poate da si benzina pe gratis :D.

In fine , cu putin noroc , poate se rezolva ceva ! Ce-i drept , trebuie si alergatura mare !

Pushtiu se opreste din visat !
Numai bine !

kraven_4_all 01-02-07 19:06

Quote:

Originally Posted by doar_eu (Post 726142)

Numai bine !

ai zis`o bine p`asta...visezi cu ochii deschisi`....trezeshte-te la realitate....

dak era asha de ushor...o organizai si u...nu krezi??....de`ar fi asha de ushor...am face kte o legala pe week`end drq...!! get real kid!!...

85 m de franare?...esti nebun .....nu mai zic nik drq...n`are rost
...iti urez un real keep dreaming!!

shantzu 01-02-07 19:25

distanta minima trebuie sa fie 800 m ! 400 accelerare si 400 franare...
nu mai calculati pt ca , calculati degeaba ;)
doar_eu nu mai visa cu sponsorii astia ca e treaba serioasa aici ;)

DragosT 01-02-07 19:37

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 726195)
distanta minima trebuie sa fie 800 m ! 400 accelerare si 400 franare... doar_eu nu mai visa cu sponsorii astia ca e treaba serioasa aici ;)

intre 200 si 300 de m spatiu de franare este indeajuns. zona cu totul este bine sa aiba la 1 km, din care cel putin 6-700m in linie dreapta.
visatul e bun dupa parerea mea. inseamna teorie. practica e cea care omoara...

platon911 01-02-07 21:30

Quote:

Originally Posted by doar_eu (Post 726142)
Cat OT ... ma rog, chiar vroiam sa calculez un timp de franare...insa eu cred ca 82 de m e o distanta suficienta pentru a frana, astfel incat sa nu fii nevoit sa tocesti gumele !
Mai mi-ar trebui date(de ex, coeficientul de frecare dintre roti si asfalt, chiar daca e intre 0 si 1) si niste formule , nu gasesc in copiatorul de fizica(memorator, tot aia).

Alte locatie ar putea fi pe la Bucov, nu era pe acolo o strada lunga-lunga ? Cand eram mai mic , ma duceam pe acolo cu parintii si tin minte ca dupa parcare , era o strada , care "tinea" ceva-ceva. Parcarea , de asemenea , tin minte ca era mare si ea.
Ca sponsor , ar fi Alexandrion si MoDeco , sau ce firma e cea de adezivi .
Principal sponsor ar putea fi LukOil , care poate da si benzina pe gratis :D.

In fine , cu putin noroc , poate se rezolva ceva ! Ce-i drept , trebuie si alergatura mare !

Numai bine !

a 120km\h iti trebuie cam 160m de franare........gandeste-te la o viteza mai mare;)

Pitu 01-02-07 21:49

<<Mai mi-ar trebui date(de ex, coeficientul de frecare dintre roti si asfalt, chiar daca e intre 0 si 1) si niste formule , nu gasesc in copiatorul de fizica(memorator, tot aia)>>

tare ,mi a placut asta . bafta la calculat si ai grija sa nu dea cu virgula!:)

bogdan_wrc 02-02-07 07:18

1. voi vedeti orice firma sponsor... nu oricine se baga !
2. cam 1 km de lini drepta trebuie -ca idee, vezi la diferite teste la masini fac si distanta de franare de la 100 km/h.
3. 0-402m cam 14sec o masina medie. eu asa stiu
4. visati, ca cica face bine, doar sa nu va doara cand va treziti
5. nu sunt carcotas, dar vreau sa fiu realist
6 imi pare rau, dar sunt sceptic in privinta organizarii. si pt ca nu avem cine sa se ocupe si pt ca avem de luptat.

DONU' 02-02-07 08:25

Quote:

Originally Posted by doar_eu (Post 726093)
Kraven , da-mi si mie timpul in care masina de 115 cai face 402 m .

E secret mah :p
Franarea dupa 400m se face cu frana de motor ca sa nu rupi nici gumele, nici asfaltul si nici sa risti sa-ti fuga masina aiurea cum s-a mai intamplat cand au pus baietii frana brusca si au derapat...
Deci frana de motor e mai eficienta decat cea de picior.

DragosT 02-02-07 10:03

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 726808)
1. voi vedeti orice firma sponsor... nu oricine se baga! - in mod normal ce se ofera este o forma de reclama stradala aproape pefrecta si oricine s-ar baga.
2. cam 1 km de lini drepta trebuie -ca idee, vezi la diferite teste la masini fac si distanta de franare de la 100 km/h. - 1 km inseamna 400 m concurs si restul de 600 m poti sa te joci cu ei. parcurile auto nu trebuie sa fie pe aceeasi linie dreapta.
3. 0-402m cam 14sec o masina medie. eu asa stiu
4. visati, ca cica face bine, doar sa nu va doara cand va treziti - doare mai mult inactiunea
5. nu sunt carcotas, dar vreau sa fiu realist - esti doar pesimit
6 imi pare rau, dar sunt sceptic in privinta organizarii. si pt ca nu avem cine sa se ocupe si pt ca avem de luptat. - asta cu lupta asa e. daca era usor, aveam curse si ptr old boys, de plictiseala

am mai spus-o. va limitati cu opiniile doar la un gen de concurs. pacat totusi ca aveti acolo mult potential!

kraven_4_all 02-02-07 10:33

Saintdick....u zici k la noi aici este mult potential....
asha o fi , dar knd ajungi sa umblii dupa acte...iti piere toata speranta cu potentialu` asta....

DragosT 02-02-07 10:41

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all (Post 727037)
Saintdick....u zici k la noi aici este mult potential....
asha o fi , dar knd ajungi sa umblii dupa acte...iti piere toata speranta cu potentialu` asta....

solutii sunt. din pacate am inteles ca acolo este o problema de comunicare intre voi. adica nimeni nu prea vrea sa ia taurul de coarne...repet, solutii sunt

tng 02-02-07 11:09

Quote:

Originally Posted by SaintDick (Post 727054)
solutii sunt. din pacate am inteles ca acolo este o problema de comunicare intre voi. adica nimeni nu prea vrea sa ia taurul de coarne...repet, solutii sunt

il iau eu .. in data ce termin cu sesiunea(sf lu febr) .dar nu de unu singur ... am vb cu cativa, daca e sa colaboram.
imi zici daca e exact ce sa fac ... si fac aici, vrea sa fac sa se poata si aici

tng 02-02-07 11:16

singur am mai incercat eu ... dar fara putin sprijin din partea celorlalti nu se poate ... sa fim uniti, macar la astfel de chestii ... ca deaia suntem comunitate :|

DragosT 02-02-07 11:36

Quote:

Originally Posted by tng (Post 727105)
il iau eu .. in data ce termin cu sesiunea(sf lu febr) .dar nu de unu singur ... am vb cu cativa, daca e sa colaboram.
imi zici daca e exact ce sa fac ... si fac aici, vrea sa fac sa se poata si aici

iti pot pune la dispozitie directiile pe care trebuie mers, inclusiv cu sponsorii. in maxim doua saptamani se poate derula un proiect, chiar si de liniute, asta daca nu este nevoie de devieri de trafic, caz in care treburile se complica.
ptr restul celor care cred ca nu se poate face nimic la ploiesti, ii astept la buzau. cred ca am sa fac o cursa doar de liniute mai devreme de sf. lui aprilie, pe un aeroport militar de aici. succes!

DJ e-Jay 02-02-07 12:31

Tng ai sustinerea mea totala !

Saintdick, nu ai vorbit cu persoanele potrivite (care se cred sefi in comunitate, si zic ca sunt probleme intre noi), uite ca sunt si oameni hotarati aici, nu doar daia care iau pe nu in brate !

All times are GMT +2. The time now is 18:03.

- Copyright 2026 4Tuning