![]() |
Re: M5 E34 I R E P R O S A B I L
Nu-l cunosc pe propietarul masinii, nu am nimic cu el. Masina imi place si mie, dar pretul e peste ce-mi pot permite pt a o achizitiona ca masina strict de weekend. Dar nu pot comenta asupra pretului, masina e in ograda lui si o da cu cat vrea el. Repet, nimenii nu isi face pretul dupa cum vrea X sau Y.
|
Si 5000 daca ceream tot se gaseau poluati care sa comenteze pt ca li se pare corect sa se bage-n seama pe topicurile oamenilor.
Este pe mobile.daca se va vinde cu cat viseaza frustratu bine ,daca nu iarasi bine IMI CER SCUZE DACA AM FACUT AFIRMATII NEFONDATE! NU MAI DORESC SA CONTINUI VANZAREA IN ROMANIA(NU PE ACEST ,,forum,, DE CACAT - PUTETI STERGE /INCHIDE TOATE TOPICURILE DESCHISE DE MINE...NU AM INTALNIT UN FORUM MAI SLAB CA ASTA SI CU 90% PERSOANE IEFTINE CE AU LIBERTATEA SA SE EXPRIME) SE POATE INCHIDE TOPICUL |
Au mai trecut cateva zile a mai urcat pretul la 15000 euro tot la 20000 o sa se ajunga cat am zis eu e mare lacomia omului
http://www.mobile.de/ro/marc%C4%83/b...183465974.html Si eu sant de acord cu inchiderea topicului mai ales la injuriile aduse acestui forum si participantilor este chiar inutil |
Pagina nu a fost găsită
A sters anuntul :pistoles: |
Quote:
BMW M5 E34 |
TOPIC CLOSED.masina a plecat in Germania.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:40. |
- Copyright 2026 4Tuning