![]() |
vreau sa ii felicit pe toti care au incercat si s-au straduit sa faca ceva frumos
stiu ca dureaza foarte mult timp pentru realizarea unei \"capodopere\" astfel am tot respectul pentru toti care se straduiesc este greu chair foarte greu de ales castigatorul eu unul nu o sa aleg un castigator anume xxdadixx , lancerevo , ffocus , tng - masinile lor mi-au palcut cel mai mult |
coupe-ul lui xxdadixx este reushit... la fel sunt shi mercu lu ffocus shi a lui lancerevo...mi-a placut ideea de dtm
|
1 Attachment(s)
spune-ne dadi ce am gresit....si cine pune poza urmatoare
p.s. daca castig eu cumva propun poza urmatoare |
lancer evo nu mai ai rabdare? :D
Mie unu imi place cel mai mult masina facuta de rudolf.s :peace: |
Eu sunt pt Lancer :D 1-1
|
eu sunt pt lancer...propun sa ne apucam de acel evo...
|
Sa stiti ca Lancerul ala nu e asa de simplu ca mertzanu! E alt ungi putin altfel asa ca aveti mare atentie!
|
ca sa nu mai vb de apa !!! apa in care tre sa se oglindeasca masina .... hai ... lasati-o balta ca nu tzine ..
|
poza cu lancerul e modificata, eleronul e cu fata la noi si botu e cu fata in ... cu totu alta parte. :D
Nu cred k e buna pt un concurs.. da` faceti cum vreti |
1 Attachment(s)
poza este aceasta...
|
de-aia vorbeam :D :D :D :D :D :D :D :D
|
caut alta care sa nu aiba unghiuri si lumini si spoilere aiurea... k? o pun la topicu de concurs!
|
:D :flower: :baby: :giggle:
Poate o sa particip si eu daq am timp |
6 Attachment(s)
Masina care a trb sa fie \"preparata\" a fost un EVO VII.
Asteptam felicitarile/indrumarile/observatiile..voastre. |
4 Attachment(s)
:arrow:
|
Felicitari tuturor pt munca depusa !!
Vad ca fenomenu' de tuning virtual i-a amploare..asta-i bine :D :peace: |
felicitari pentru toti participantii
toti ati fost la inaltime dupa parerea mea, ffocus a fost cel mai bun la \"runda\" aceasta |
ALXutz , fara discutii .... ;)
|
il propun pe TNG castigator! bravo tng :D
|
Subscriu si eu,sa castige tng!
|
:D Multumesc :D
:peace: respect ! |
Dupa cum ati putut observa .... au disparut 3 pagini , erau 3 pagini de ***.....
asa ca .. le-am sters.... o cearta stupida... hai sa dam uitarii si sa trecem peste... succes cu golfuletzul ;) Va Salut |
1 Attachment(s)
Asa , fi baiat cuminte si da o mana de ajutor , vezi TNG-ule cat de mult te iubeste Golftuning ? ? te scuteste de postarea unei poze in plus :P :P :P , EvLSant0S |
santos fi si tu putin mai explicti pls! ca nu inteleg ce zici
Simplu.Nu trebuia sa pui tu poza aici , asta e treaba lui TNG ;) acum ca ai facut-o las-o , l-ai scutit de o poza postata... inteles ? EvLSant0S |
7 Attachment(s)
Iata ce a iesit :arrow:
|
7 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
|
Daca am omis ceva/pe cineva sa-mi spuneti ca sa editez intr-un post.
Va rog sa nu mai puneti ca poza de concurs shpe mii de poze.Decat una si buna. Ramane sa decid yo cine sa iasa castigator?(ideea lu' rudolf) sau facem cum am facut pana acu...voteaza cine/cum vrea?! Felicitari tuturor pt munca depusa ! |
TU ai pus POZA , DECI , TU decizi castigatorul..... hai... ;) repede repejor ca sa aiba timp sa bage respectivul poza...
|
sa fac un mic clasament :
1.ffocus 2.rudolf 3.xxdadixx ............... De fapt toate au avut ceva specific si original si toate mi-au placut intr-un anumit fel dar cel mai mult FFOCUS ! Felicitarile mele ! :peace: |
ms frumos :wink:
cam astea ar fi masinile la care m-am gandit: Acura RSX Type S 2004 Mazda RX-8 2003 Nissan 350Z 2003 Opel Astra 2004 VW Golf V care sa fie? |
pune ce vrei tu,mie mi-e indiferent.sa fie si dintr-un alt unghi(fata sau spate).
:peace: peace |
3 Attachment(s)
:arrow: :shock: :arrow:
|
5 Attachment(s)
|
sper ca n-am omis pe nimeni.
felicitari tuturor pentru munca depusa. ffocus TU trebuie sa desemnezi castigatorul. peace :peace: |
1. lancerevo: ff multa munca, in afara de oglinzi aproape ca nu gasesc defect. BRAVO! :wink:
2. rudolf.s: bodykit interesant, culori misto, un - pentru jante 3. golftuning so lancerevo baga poza PS: puteti comenta decizia mea np |
6 Attachment(s)
:arrow: :) :arrow:
|
6 Attachment(s)
next :arrow:
|
felicitari tuturor ! :peace:
lancerEvo TU trebuie sa decizi cine e castigator. |
mie imi place cel maii mult a lui rudolf.s
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:54. |
- Copyright 2026 4Tuning