![]() |
Re: Bmw M5 E34
Quote:
|
doar ca e30 nah e mai usor ...asa se zice ..dar eu n prea am avut incredere in fostul propietar orcum masina m5 -zik ca pe 400 eram constient cal face wrc ...dar pe 1000 ? hm nu cred
|
2 intrebari am:
tu ai 18 ani? cat ai dat pe masina? |
am 18 ani ..si am dat putzin pe masina
|
5500 E.......cam atat
|
din partea mea nota 10+...pur si simplu!!!
pentru masina aleasa si pentru ca ai stat si a facut fara sa te lauzi si apoi ai aratat....RESPECT! |
Quote:
|
ms mult ....la totzi care stiu sa aprecieze .....
|
se supara cineva dc bag poze cu fostu meu urs ....azi ai fuck parastas de 2 ani park ..
|
unu de la mn de la tzaraare un m5 la fel ca acesta dar are motor de 3.8 de 340hp se duce cu a 3 la 130-135 dar la 6500 de ture
|
pai duce si la 7500rpm......asa k dc se straduia putzin scotea 140kmh
|
sa-mi fuck asigurarea si in curand vin si cu niste filmuletze
|
vorbeste si tu romaneste ca esti in Romania , sa stapanesti sanatos masina si fara incidente !
|
ms..la fel
|
adik in romaneste ce nu ai inteles ......sa ma fac inteles .?
|
Quote:
BMW E34 M5, frumoasa masina.. niste poze cu interiorul nu pui si tu ? |
3 Attachment(s)
interioru e ..autentik ..si nici nu vreau sal schimb ceva vreu sal las M.....doar ceasurile vreau sa le schimb
|
ce au ceasurile?
mai bine scoti pedalele alea :P |
ceasurile nu au nimik ......vreau sa aiva contrastul ala rosu ...abastru ..adik cam tot albastru ..bun ...si pedalele ..ai dreptate cum e pedala de aceleratzie lunga de la bmw ...fostu propietar a pus daia mik si jumate se vede aiurea in fine de pedale nu prea mia ars ..cand avem motoru facut bucatzi pe balocn ...e in fine toate la timpul lor ...cred ca le scot si le las aia ....pt ca pe cauciucu de la pedale ..se vede stampila de la "M"..si se vede destul de mistho
|
daca tot vrei pedale in genul alora ia ceva mai serios..
ca astea |
cine poate aduce asa ceva...adica tot setul ca pedale am dar nu e problema ca le schimb. florin?
|
si eu sunt interesat :) asteptam o lamurire eventual si un pret
|
Quote:
|
|
Bravo si felicitari pt alegerea facuta. Tot respectul;). O sa iti urmaresc topicul si modificarea masinii cu cea mai mare placere si sper sa ai grija de ea si sa nu iti faca nici o problema. Sunt zvonuri despre e34-le din Sibiu care a primit organe de M5 3.8 de care zicea TFSI cum ca a pus acu pe 300kmh. Din pacate tipul la care a vandut masina, in Buc. a bubuit motorul, pacat de el. Mi ciuda ca nu am putut sa il vad niciodata sau sa-l aud...
Inca o data succes in continuare. |
ms la fel........hmm pakat sa bubuie un motor ca ala .....dar dc a bubuit ..sigur a avut o problema tehnica inainte ca un M POWER nu bubuye asa usor ...astea sunt motoare de la ti la taiere de scanteie ....si se simt cel mai bine .......pana se inroseste galeria ......orcum pakat de el ..
|
dc a scapato din a-5 in a1-a ..e clar
|
un fel de frana de motor fatala
|
Cam tarziu postez dar... 5500e?????????????!!!!!!!!!!!!!! Pai e POMANAAAAA, frate doar e M5!!!! E original M5 nu? Sau e doar motor+anexe?
|
un m5 e34 se vinde intre 2000 si 10000,depinde de km si propietari;), un break intre 7-8 rablagit pina la 12-13 in stare exceptionala,...
|
da imi place este vechi dar este o gam foarte buna de la BMW din perioada aceia .........oricum mere shi acuma .....mai ales dac este ingrijita .......valeu .zboara;)
|
Bog mai zine ceva
|
Sunt mandru ca sunt roman....numa romanu poate sa repare un motor de M5 pe marginea drumului... TRAIASCA ROMANIA!!!
|
pune mai multe poze..:P..si ceva filme....:D..
|
frumoasa masina!
|
Quote:
Tare commentu :lol: :lol: :lol: In orice caz ... felicitari pentru ca ai avut curajul sa cumperi o asemenea masina ;) ! Am sa-ti urmaresc topicul pentru ca presimt ca va fi o masina spectaculoasa.;) Te salut si ai grija de ea ;) |
Quote:
P.s: Foarte frumoasa masina. Se observa ca intretinerea ei a fost un lucru devenit obisnuit pt tine . Sa stapanesti sanatos unul dintre putinele e34 m5 din Ro . Bafta |
Quote:
numai bine si mult respect proprietarului de e34 m5 |
ala era un compliment adus romanilor, a vrut sa dea de inteles ca aia de afara sunt mai incompetenti (daca li se strica masina pe drum cheama service-ul si o tracteaza) ;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:29. |
- Copyright 2026 4Tuning