![]() |
ooopppss am uitat sa ma loghez :oops: :oops: :oops:
|
Va urez si eu la multi ani...cu intarziere pt. ca nu am stat pe net in noaptea de rev....am stat la volan...am intrat in 2005 in cerculetze :) dupa care m-am gandit sa fac un drum la pitesti...ajungand in pit. m-am gandit ca pana la buc nu mai e chiar mult...si m-am dus la buc...:) acolo am ramas fara benzina de intoarcere la valcea...am dat niste cun ale unei fete din masina de la mine...pe care o stiam decat din vedere..ei au fost super super baiatasi...neau primiti la ei la chef...ne-au dat bani de benzina suc si mancare....cu ocazia asta le multumesc..si in general baieti din buc sunt super....ce sa mai un rev frumos petrecut la volan...si apropo..LOGANU nu prinde mai mult de 165Km/h pe ora..ala cu motor 1.4..testat pe autostrada....!!!
|
1 Attachment(s)
LA MULTI ANI si tot ce va doriti ! PS. Va place cana mea cu vacutza?
|
-Sa aveti un an plin de bucurii , fericire si sanatate!!! Sa va dea domnu la toti prietenii NSL-ului tot ce va doriti si puterea de a le duce pe toate !!!!
-Cat despre dusmanii nostrii .....ha ha ha \"\"\" Da-le Doamne car(s) cu patru roate .....ia-le pofta de la toate\"\"\". |
LA MULTI ANI!!! tuturor celor care ma cunosc ... sa fiti iubiti si sa aveti parte de tot ce va doriti voi!
|
LA MULTI ANI! 2005 sa fie de 10 ori mai bun decat 04 :D si sa auzim numai de bine
|
daka zice lolek asha o sa fie...
am fost in Eforie Sud la o vila pe care am inchiriat-o shi a ieshit o super petrecere... a fost ceva senzatzional... |
Happy Fucking New Year ...
Ca restul urarilor le-au spus altii inaintea mea ... eu am \" dormit \" mai mult ... |
Happy New Year 2 all!!! urarile le-au facut ceilalti mai inainte ! :lol: :lol: eu m-am dus sa dorm ! noapte buna ! :lol: :lol:
|
:shock: :shock: Deja e 2 ian ..... nasol ... LA MULTI ANI !!!!! :shock: :shock:
|
Dupa 3 zile de haos petrecute alaturi de niste super oameni am ajuns acasa si am sa va urez La multi ani!
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:44. |
- Copyright 2026 4Tuning