![]() |
Re: Un simplu TDS....(VL 23 SOB)
10 Attachment(s)
tot ce am prin PC ....
|
ce clipe frumoase....ma uit la pozele astea...
|
si cazanu meu pe fundal acolo in prima poza.....:D
chiar ca amintiri frumoase.....nu pot sa uit cand am venit la valcea acum 3 ani parca sa ma dau cu voi si atunci v-am cunoscut....cat am ras in OMV ....super baieti sinteti frate.......;) |
Quote:
cel mai nemernic om de la ploiesti.....cum sa ti ma 2 ani niste alea in portbagaj? :)) pe mn nu ma interesa decat un incarcator de bluetooth din bagaj si lanterna de pescuit aia de merge la bricheta....sper sa ne intalnim pe undeva :)) nemernicule :)) |
acolo zac de cand le-ai lasat atunci....
belea lanterna aia.....e far direct...:) intr-o noapte ma suna baietii ca e gratar, fug la munca , scot taxiul, ii fac plinu de 500 mii si hai la treaba plec din peco si cand ii ard o frana....da bule mama ca nu mai era material pe placute.. dau cateva telefoane....bah care aveti placute de fata pe la gunoi, cautati si voi in tomberoane ca nu mai se opreste caleashca.... am gasit 2 bucati....dar poola mea, intuneric bezna...scoate unu un telefon d-ala cu 'xenon'....moare bateria la el.....fwtesar curvilii in aifonu tau... am cotrobait prin spate si cand gasesc aia si vad ca si merge zic gata cu asta dam si la vanatoare de porumbei....:)):)) buna rau jucaria aia....:D |
f misto masinuta.......mai bine albastra era prea.neagra:P
|
5 Attachment(s)
Quote:
multi au zis asta :)) ca e prea neagra. cateva poze de azi...sper ca maine sa fie gata si s`o scot putin la plimbarica ca deja imi este dor de ea :))))) nu mai vreau sa fiu pasager!!! |
Quote:
spor la treaba |
superba culoarea aleasa!
|
sper ca asta sa ramana culoarea definitiva la masina asta.e prea frumoasa sa o mai schimbi vreodata. Big Nice;)
|
Quote:
da boss,asta va ramane....atat!!!! ii ajunge,asta e a 4`a vopsea care o primeste masina asta in decurs de4 ani :))) |
E atlantis simplu nu? Asa pare in poze, nu e individual.
|
VAD CA BAIETII NU STAU DELOC, ASAMBLEAZA MEREU LA MASINA.....HAI CU SURUBURILE SA STRANGEM JANTELE, SA FIE SI ELE GATA :twisted:
|
Quote:
|
ce rapid ai ajuns acasa, m`ai inebunit:))))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
te plimbi cu 2.8, ai si sofer, te doare la bascheti...
Sharky, esti in forma asta seara :)))))) peste tot pe unde ai postat am cam ras=)) |
Quote:
|
foarte frumoasa culoarea...felicitari...ma tot gandesc si eu daca s-o fac tot neagra sau alta culoare..
|
Quote:
|
saptamana viitoare intra si a mea la vopsit, bag pla, iar m-ai dat peste cap...mai bine nu ma uitam..
|
Quote:
|
VAZUTA LIVE ASTAZI DUPAMASA.....DOAMNE CUM A IESIT :shock::shock::shock::shock::shock: SUPERB, SUPERB, SUPERB....felicitari!!!!BESTIALA CULOAREA
|
Quote:
|
Inca de la Turnu am admirat masina ta , si am discutat ceva cu tine , ca vrei sa ii schimbi culoarea , si ti am zi de atunci ca nu imi place alta . Uite ca m am inselat si doar ce am vazut in poze, vreau sa spun ca este superba . Imi pare rau ca sunt prea departe de tine , ca te ajutam cu asamblarea ei . Abia astept produsul final .
|
Quote:
|
Quote:
|
super tare!!!! abia asteptam sa o vad...imi zisesei u ca o sa-i schimbi culoarea...bafta
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
BOMBAAAAAAAAAAAA
HAI PUNE POZE CU EAAAA, DOAMNE CUM ARATAAAAAA:shock::shock: |
13 Attachment(s)
Quote:
|
In sfarsit....Live e bestiala! Ai onoarea sa parchezi in locul meu.Sa am ce admira.
:*:* |
blanaaaaaaaaaaa!!!! felicitari !!
|
FELICITARI!!!
Da'i pleoapele jos si o sa fie pur si simplu perfecta!
NO COMMENT!!!:yikes::confused2:omfg::woowoo: :weirdface:silenced::peace: |
vai p... mea !!!!! mama abia astept sa o vad live!!
|
Re: FELICITARI!!!
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:16. |
- Copyright 2026 4Tuning