Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Intalnire Pasionati Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/30807-intalnire-pasionati-dacia.html)

NightDevil 15-01-07 00:25

Re: Intalnire Pasionati Dacia

da asa e Dacia e mai de gaska ai tot timplu ceva de facut la ea si cand nu ai chef de ea are ea chef de tine si tot trebuie sa/i faci ceva ..

B-13-FFA 15-01-07 00:26

se poate veni si cu supernova? :P

B-83-DAC 15-01-07 00:27

tu ce crezi? :))

NightDevil 15-01-07 00:31

Este un MEETING Dacia nu este un Meeting pt un anumit model de dacie ..asta inseamna de la 1100 pana la Celebrul Logan :)

mikkai 15-01-07 01:01

ai dreptate DAC!Sper sa nu fie incidente ca pana la urma in caz ca nu v-ati dat seama toti avem d-alea si toti putem sa facem ce faceti si voi,deci nu trebuie sa imi aratati mie ce poate sa faca o dacie indiferent ce fel de tip e ea

SirNenea 15-01-07 01:08

ideea era alta
mitingurile astea sunt facute ca sa ne cunoastem mai bine sa vb ce am mai facut la masinuta si chestii de genu
si ce isi doresc organizatorii e sa nu incepeteti sa dati drumu la muzica la refuz sau sa incepeti sa va turati motoarele sau frane de mana si chestii de genu
doar sa vb sa bem un suc sau apa plata si chestii de genu
p.s. o pasarica zice ca e posibil sa imi fac si eu prezenta dar nu se stie sigur

Un bou de vanzare 15-01-07 11:46

:lol: si ce o sa faceti frate acolo o sa cantati in cor imnul dacia????:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ajutati de fanfara militara desigur:lol: :lol: ......

SirNenea 15-01-07 11:50

vino si o sa vezi ce o sa se faca
si poate asa cunoastem si noi boul asta de vanzare

mikkai 15-01-07 12:10

Poate ai tu vreo masina smechera cu care sa ne distrezi p-acolo.Ia impresioneaza-ma

Un bou de vanzare 15-01-07 12:16

nu posed Dacia, am condus doar la scoala de soferi acest mizer device de locomotie,care se vrea masina, dar cu siguranta imi voi face aparitia...;) :twisted:

va pup.

mikkai 15-01-07 12:29

eu nu ma refeream la dacia cand ti-am zis de masina.Sunt foarte curios cu ce ne vei scoate ochii.

B 89 WRC 15-01-07 14:30

Quote:

Originally Posted by Un bou de vanzare (Post 699110)
nu posed Dacia, am condus doar la scoala de soferi acest mizer device de locomotie,care se vrea masina, dar cu siguranta imi voi face aparitia...;) :twisted:

va pup.

daca nu ai dacie inseamna ca ai trait degeaba

B 89 WRC 15-01-07 14:35

apropo ce ai la avatar 1,7 dti motorul ala de isuzu deghizat in astra

B-69-TAU 15-01-07 16:20

Quote:

Originally Posted by SirNenea (Post 698796)
si ce isi doresc organizatorii e sa nu incepeteti sa dati drumu la muzica la refuz

cred ca eu fac exceptie de la regula nu?:lol::lol::lol: promit sa dau decat la jumate...ok?:oops:

AAlpine1 15-01-07 16:34

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU (Post 698728)
ba da dar astea lunare sunt mai speciale... vine toata lumea... pana si garcea :lol::lol:

cu berlina de politie preparata pt mers economic ?

Un bou de vanzare 15-01-07 17:30

hello Dacia lovers, va voi raspunde pe rand la intrebarile voastre:

1.pt mikkai: am un Bmw seria 3,model mai vechi
2.pt WRC:pot spune k am trait degeaba dak nu am iubit, pt k nu am condus un device rudimentar cu roti nu pot afirma inutilitatea existentei mele efemere pe acest pamant....
3.tot pt WRC: aceea nu e masina mea ,ci a prietenei mele, intr-adevar nici in epoca contemporana nu poti incadra opelul, totusi nu a ramas in neanderthal k dacia:twisted:

va pup

mikkai 15-01-07 17:57

Imi pare rau ca m-am lasat influentat de vorbele tale care nu au sens aici.Nu am nevoie sa ma cert cu tine sau sa ma supar la afirmatiile tale.Te salut

NightDevil 15-01-07 18:06

mult OFFTopic din partea " Un bou de vanzare "

B-69-TAU 15-01-07 20:03

Quote:

Originally Posted by Un bou de vanzare (Post 699474)

2.pt WRC:pot spune k am trait degeaba dak nu am iubit, pt k nu am condus un device rudimentar cu roti nu pot afirma inutilitatea existentei mele efemere pe acest pamant....
3.tot pt WRC: aceea nu e masina mea ,ci a prietenei mele, intr-adevar nici in epoca contemporana nu poti incadra opelul, totusi nu a ramas in neanderthal k dacia:twisted:

va pup

daca nu suporti conceptul de dacie de ce tot postezi la intanlirea asta de "pasionati dacia"???
nu vad rostul... cauti cumva un avertizment? ha?...

caphonne 15-01-07 20:25

:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 un bou de vanzare....esti chiar... nu mai spun ca tocesc degeaba tastele si se spune ca nu e bine sa te pui cu ..... ca are mintea odihnita
hai pa ne vedem pe strazi:2gun:

B-13-FFA 15-01-07 21:57

ia zi tati ce mare bmw ai tu.......orcum opelul ala il halesc majoriatea daciilor care o sa vina akolo.....daca nu chiar toate

Rebel_Boy 15-01-07 22:06

De BMW-ul lui ma ocup io :lol: "un bou de vanzare" te astept sa "vorbim" sa zic asa ... scuzati de offtopic dar nu rezist cand vad asemenea pusti care sufera da un BMW sau mai stiu io ce ... ne vedem la meating all ;)
Bafta si respect pt baietii cu daciile :)

SirNenea 15-01-07 22:31

Quote:

Originally Posted by Un bou de vanzare (Post 699474)

va pup

esti cel mai tare omule
sincer pe 27 sau 28 revin in bucuresti sincer chiar as vrea sa ne intalnim ca vad ca esti bun in vb sa zic asa
nu are rost sa mai zic nimic de perlele lui ca e bun in ce face
si pana la urma omu are bmw deci ....

B 89 WRC 15-01-07 22:38

deci ajungem la concluzia ca sau nu inteleg eu bine ?

SirNenea 15-01-07 22:39

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
scuze ca fac offtopic dar wrc mia deschis iar ochii de ce ii iubesc eu asa de mult pe baietii de la vama veche

Rebel_Boy 15-01-07 22:43

In cazul lui ____ are alt gust intr-o Astra TD :lol: .. bmw poate in visele umede pe care le are spre dimineatza .. stiu cum e ca si eu am...

MOUZE 15-01-07 23:13

PT. UN BOU DE VANZARE !!!

TE ROG FRUMOS SA NU MAI POSTEZI AICI...

ASTA E O INTALNIRE DACIA>>>PT ADEVARATII PASIONATI DE DACIE>>>DACA NU INTELEGI,PT TINE AM SA FAC UN EFORT SI AM SA-TI DESENEZ>>>DACA MAI CONTINUI CU PORCARIILE TALE AM SA REZOLV SA TI SE STEARGA OFF-TOPICURILE

NightDevil 15-01-07 23:56

Un Bou De Vanzare !!!

Te Rog Frumos Sa Nu Mai Postezi Aici...

Asta E O Intalnire Dacia>>>pt Adevaratii Pasionati De Dacie>>>daca Nu Intelegi,pt Tine Am Sa Fac Un Efort Si Am Sa-ti Desenez>>>daca Mai Continui Cu Porcariile Tale Am Sa Rezolv Sa Ti Se Stearga Off-topicurile

AAlpine1 16-01-07 08:32

Quote:

Originally Posted by cristigeo69 (Post 700060)
PT. UN BOU DE VANZARE !!!

TE ROG FRUMOS SA NU MAI POSTEZI AICI...

ASTA E O INTALNIRE DACIA>>>PT ADEVARATII PASIONATI DE DACIE>>>DACA NU INTELEGI,PT TINE AM SA FAC UN EFORT SI AM SA-TI DESENEZ>>>DACA MAI CONTINUI CU PORCARIILE TALE AM SA REZOLV SA TI SE STEARGA OFF-TOPICURILE

cu o culoare mai deschisa poti sa scri ? :P
un bou incearca sa aibe simtul umorului si nu poate; nu stiu dc il bagati in seama sau din plictiseala va place ?

UniculSGM 16-01-07 13:03

2 Attachment(s)
Intrebare pt posesorul de BMW. 3-ar din asta ai ca in film ai? era slab rau, ala diesel de 136 cp, am luat piciorul din gaz, ca nu il mai vedeam in spate.

Sau mai vechi, pisica? urs? rechin?

Acel mijloc rudimentar de locomotie a batut si pisica 2.5 24v (da aia de 192 cai)

Astia ca tine ma determina sa imi fac din nou Dacia sa fuga. Sau poate o Lada sau o Skoda din aia veche si urata,cu vopseaua arsa de soare, si aripile ruginite,sa fie si mai rusinos.

MOUZE 16-01-07 13:06

Quote:

Originally Posted by AAlpine1 (Post 700256)
cu o culoare mai deschisa poti sa scri ? :P
un bou incearca sa aibe simtul umorului si nu poate; nu stiu dc il bagati in seama sau din plictiseala va place ?

a editat desteptul de TAU dar cu prima ocazie cand il vad si-o ia...

B 89 WRC 16-01-07 13:10

sgm-ul cand era rau

AAlpine1 16-01-07 13:17

Quote:

Originally Posted by B-34-SGM (Post 700513)
Intrebare pt posesorul de BMW. 3-ar din asta ai ca in film ai? era slab rau, ala diesel de 136 cp, am luat piciorul din gaz, ca nu il mai vedeam in spate.

Sau mai vechi, pisica? urs? rechin?

Acel mijloc rudimentar de locomotie a batut si pisica 2.5 24v (da aia de 192 cai)

Astia ca tine ma determina sa imi fac din nou Dacia sa fuga. Sau poate o Lada sau o Skoda din aia veche si urata,cu vopseaua arsa de soare, si aripile ruginite,sa fie si mai rusinos.

eu as vrea o lada sa ii punem motor de bmw sau de toyota
mai are si tractiune spate deci are functie drift :P

sebaaa 16-01-07 13:32

"un bou de vanzare".. nu mai incerca sa jignesti lumea aiurea..nu isi are rostul..
ti-a zis-o bine sgm aici:P ... interesanta ideea cu lada /skoda.. ai putea sa o numesti shame-mobile :P
si e f buna locatia pt intalnirea voastra.. a ales bine tau
daca o sa pot , vin si eu sa va vad la fata:) , k masinile le-am vazut..

AAlpine1 16-01-07 13:41

revin
eu cred ca voi va plictisiti pe acasa si ii dati atenti lu asta ca sa mai treaca timpu :))

Rebel_Boy 16-01-07 13:54

Quote:

Originally Posted by AAlpine1 (Post 700580)
revin
eu cred ca voi va plictisiti pe acasa si ii dati atenti lu asta ca sa mai treaca timpu :))

Cam asa ceva :lol:

Un bou de vanzare 16-01-07 14:29

nici nu stiu cui sa ii raspund primul.da stiu lui mikkai singurul om cu bun simt de pe topic....

si pana la urma nu stiu ce va atacati asa am criticat masina Dacia ca produs si nu pe voi....ala cu stuart little am un singur lucru de spus pt "eu nu ti-as dori vreodata sa ajungi sa ma cunosti" poate versurile iti sunt cunoscute..pt toti cei cred k am vise umede cu bmw..recunosc am..da cu M6 nu cu rabla mea...un 318 din 2003.

in rest am tot respectul pt voi k trebuie sa fiti niste soferi grozavi sa puteti conduce asa ceva( eu dak ma urc in dacie cred k o sa fiu mai penal k o femeie),dar sa recunoastem masina in sine e o lasa k iar va suparati...

si pana la urma parca era it's the rider not the ride...
ne vedem pe 27 fiti siguri...

P.S. tot respectul si stima celor care stiu sa isi mentina un vocabular decent si un comportament onorabil chiar atunci knd se simt insultati....(repet nu asta a fost intentia...)

andy_wpo 16-01-07 16:02

alt BOU care isi da cu parerea despre DACIA.oare nu stie sa citeasca,ca scrie DACIA la topic.lasa ne frate sa ne vedem de masinile noastre si dute boscheteaza in alta parte.chiar ii rog pe astfel de "inteligente" sa posteze daca au ceva interesant de spus si sa nu mai ocupe loc degeaba pe forum,ca din astia ca tine sunt destui care nu au ce face altceva mai bun decat sa denigreza numele DACIA.Eu cred ca cei care nu au nimic de spus decat injuri la adresa marci DACIA sa se abtina pt ca suntem cativa care chiar ii intereseaza sa invete ceva si pe forumu asta chiar sunt cativa care au ce sa ne invete,dar care sau cam saturat de astfel de destepti si se prefera sa taca si sa faca.Is curios cand vom scapa si de mentalitatea asta?

Un bou de vanzare 16-01-07 17:27

Quote:

Originally Posted by andy_wpo (Post 700762)
alt BOU care isi da cu parerea despre DACIA.oare nu stie sa citeasca,ca scrie DACIA la topic.lasa ne frate sa ne vedem de masinile noastre si dute boscheteaza in alta parte.chiar ii rog pe astfel de "inteligente" sa posteze daca au ceva interesant de spus si sa nu mai ocupe loc degeaba pe forum,ca din astia ca tine sunt destui care nu au ce face altceva mai bun decat sa denigreza numele DACIA.Eu cred ca cei care nu au nimic de spus decat injuri la adresa marci DACIA sa se abtina pt ca suntem cativa care chiar ii intereseaza sa invete ceva si pe forumu asta chiar sunt cativa care au ce sa ne invete,dar care sau cam saturat de astfel de destepti si se prefera sa taca si sa faca.Is curios cand vom scapa si de mentalitatea asta?

o sa iti dau un PM k e mult de explicat si prostia ta ma calca pe nervi

B-69-TAU 16-01-07 17:35

de acum inainte oricine posteaza fara a fi on-topic primeste avertisment si chiar bann.....
nu conteaza cine este....:arrow::arrow::arrow:

All times are GMT +2. The time now is 07:56.

- Copyright 2026 4Tuning