![]() |
Re: Intalnire Pasionati Dacia
da asa e Dacia e mai de gaska ai tot timplu ceva de facut la ea si cand nu ai chef de ea are ea chef de tine si tot trebuie sa/i faci ceva ..
|
se poate veni si cu supernova? :P
|
tu ce crezi? :))
|
Este un MEETING Dacia nu este un Meeting pt un anumit model de dacie ..asta inseamna de la 1100 pana la Celebrul Logan :)
|
ai dreptate DAC!Sper sa nu fie incidente ca pana la urma in caz ca nu v-ati dat seama toti avem d-alea si toti putem sa facem ce faceti si voi,deci nu trebuie sa imi aratati mie ce poate sa faca o dacie indiferent ce fel de tip e ea
|
ideea era alta
mitingurile astea sunt facute ca sa ne cunoastem mai bine sa vb ce am mai facut la masinuta si chestii de genu si ce isi doresc organizatorii e sa nu incepeteti sa dati drumu la muzica la refuz sau sa incepeti sa va turati motoarele sau frane de mana si chestii de genu doar sa vb sa bem un suc sau apa plata si chestii de genu p.s. o pasarica zice ca e posibil sa imi fac si eu prezenta dar nu se stie sigur |
:lol: si ce o sa faceti frate acolo o sa cantati in cor imnul dacia????:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ajutati de fanfara militara desigur:lol: :lol: ......
|
vino si o sa vezi ce o sa se faca
si poate asa cunoastem si noi boul asta de vanzare |
Poate ai tu vreo masina smechera cu care sa ne distrezi p-acolo.Ia impresioneaza-ma
|
nu posed Dacia, am condus doar la scoala de soferi acest mizer device de locomotie,care se vrea masina, dar cu siguranta imi voi face aparitia...;) :twisted:
va pup. |
eu nu ma refeream la dacia cand ti-am zis de masina.Sunt foarte curios cu ce ne vei scoate ochii.
|
Quote:
|
apropo ce ai la avatar 1,7 dti motorul ala de isuzu deghizat in astra
|
Quote:
|
Quote:
|
hello Dacia lovers, va voi raspunde pe rand la intrebarile voastre:
1.pt mikkai: am un Bmw seria 3,model mai vechi 2.pt WRC:pot spune k am trait degeaba dak nu am iubit, pt k nu am condus un device rudimentar cu roti nu pot afirma inutilitatea existentei mele efemere pe acest pamant.... 3.tot pt WRC: aceea nu e masina mea ,ci a prietenei mele, intr-adevar nici in epoca contemporana nu poti incadra opelul, totusi nu a ramas in neanderthal k dacia:twisted: va pup |
Imi pare rau ca m-am lasat influentat de vorbele tale care nu au sens aici.Nu am nevoie sa ma cert cu tine sau sa ma supar la afirmatiile tale.Te salut
|
mult OFFTopic din partea " Un bou de vanzare "
|
Quote:
nu vad rostul... cauti cumva un avertizment? ha?... |
:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 un bou de vanzare....esti chiar... nu mai spun ca tocesc degeaba tastele si se spune ca nu e bine sa te pui cu ..... ca are mintea odihnita
hai pa ne vedem pe strazi:2gun: |
ia zi tati ce mare bmw ai tu.......orcum opelul ala il halesc majoriatea daciilor care o sa vina akolo.....daca nu chiar toate
|
De BMW-ul lui ma ocup io :lol: "un bou de vanzare" te astept sa "vorbim" sa zic asa ... scuzati de offtopic dar nu rezist cand vad asemenea pusti care sufera da un BMW sau mai stiu io ce ... ne vedem la meating all ;)
Bafta si respect pt baietii cu daciile :) |
Quote:
sincer pe 27 sau 28 revin in bucuresti sincer chiar as vrea sa ne intalnim ca vad ca esti bun in vb sa zic asa nu are rost sa mai zic nimic de perlele lui ca e bun in ce face si pana la urma omu are bmw deci .... |
deci ajungem la concluzia ca sau nu inteleg eu bine ?
|
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
scuze ca fac offtopic dar wrc mia deschis iar ochii de ce ii iubesc eu asa de mult pe baietii de la vama veche |
In cazul lui ____ are alt gust intr-o Astra TD :lol: .. bmw poate in visele umede pe care le are spre dimineatza .. stiu cum e ca si eu am...
|
PT. UN BOU DE VANZARE !!!
TE ROG FRUMOS SA NU MAI POSTEZI AICI... ASTA E O INTALNIRE DACIA>>>PT ADEVARATII PASIONATI DE DACIE>>>DACA NU INTELEGI,PT TINE AM SA FAC UN EFORT SI AM SA-TI DESENEZ>>>DACA MAI CONTINUI CU PORCARIILE TALE AM SA REZOLV SA TI SE STEARGA OFF-TOPICURILE |
Un Bou De Vanzare !!!
Te Rog Frumos Sa Nu Mai Postezi Aici... Asta E O Intalnire Dacia>>>pt Adevaratii Pasionati De Dacie>>>daca Nu Intelegi,pt Tine Am Sa Fac Un Efort Si Am Sa-ti Desenez>>>daca Mai Continui Cu Porcariile Tale Am Sa Rezolv Sa Ti Se Stearga Off-topicurile |
Quote:
un bou incearca sa aibe simtul umorului si nu poate; nu stiu dc il bagati in seama sau din plictiseala va place ? |
2 Attachment(s)
Intrebare pt posesorul de BMW. 3-ar din asta ai ca in film ai? era slab rau, ala diesel de 136 cp, am luat piciorul din gaz, ca nu il mai vedeam in spate.
Sau mai vechi, pisica? urs? rechin? Acel mijloc rudimentar de locomotie a batut si pisica 2.5 24v (da aia de 192 cai) Astia ca tine ma determina sa imi fac din nou Dacia sa fuga. Sau poate o Lada sau o Skoda din aia veche si urata,cu vopseaua arsa de soare, si aripile ruginite,sa fie si mai rusinos. |
Quote:
|
sgm-ul cand era rau
|
Quote:
mai are si tractiune spate deci are functie drift :P |
"un bou de vanzare".. nu mai incerca sa jignesti lumea aiurea..nu isi are rostul..
ti-a zis-o bine sgm aici:P ... interesanta ideea cu lada /skoda.. ai putea sa o numesti shame-mobile :P si e f buna locatia pt intalnirea voastra.. a ales bine tau daca o sa pot , vin si eu sa va vad la fata:) , k masinile le-am vazut.. |
revin
eu cred ca voi va plictisiti pe acasa si ii dati atenti lu asta ca sa mai treaca timpu :)) |
Quote:
|
nici nu stiu cui sa ii raspund primul.da stiu lui mikkai singurul om cu bun simt de pe topic....
si pana la urma nu stiu ce va atacati asa am criticat masina Dacia ca produs si nu pe voi....ala cu stuart little am un singur lucru de spus pt "eu nu ti-as dori vreodata sa ajungi sa ma cunosti" poate versurile iti sunt cunoscute..pt toti cei cred k am vise umede cu bmw..recunosc am..da cu M6 nu cu rabla mea...un 318 din 2003. in rest am tot respectul pt voi k trebuie sa fiti niste soferi grozavi sa puteti conduce asa ceva( eu dak ma urc in dacie cred k o sa fiu mai penal k o femeie),dar sa recunoastem masina in sine e o lasa k iar va suparati... si pana la urma parca era it's the rider not the ride... ne vedem pe 27 fiti siguri... P.S. tot respectul si stima celor care stiu sa isi mentina un vocabular decent si un comportament onorabil chiar atunci knd se simt insultati....(repet nu asta a fost intentia...) |
alt BOU care isi da cu parerea despre DACIA.oare nu stie sa citeasca,ca scrie DACIA la topic.lasa ne frate sa ne vedem de masinile noastre si dute boscheteaza in alta parte.chiar ii rog pe astfel de "inteligente" sa posteze daca au ceva interesant de spus si sa nu mai ocupe loc degeaba pe forum,ca din astia ca tine sunt destui care nu au ce face altceva mai bun decat sa denigreza numele DACIA.Eu cred ca cei care nu au nimic de spus decat injuri la adresa marci DACIA sa se abtina pt ca suntem cativa care chiar ii intereseaza sa invete ceva si pe forumu asta chiar sunt cativa care au ce sa ne invete,dar care sau cam saturat de astfel de destepti si se prefera sa taca si sa faca.Is curios cand vom scapa si de mentalitatea asta?
|
Quote:
|
de acum inainte oricine posteaza fara a fi on-topic primeste avertisment si chiar bann.....
nu conteaza cine este....:arrow::arrow::arrow: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:56. |
- Copyright 2026 4Tuning