Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Need For Speed PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/308-need-for-speed-pc-games.html)

Anonymous 26-01-04 10:52

3 Attachment(s)
Marpha pozele, jocul e original cumva, ca l-am avut si eu dar parca n-am vazut pozele astea pe nicaieri? Nu mai tin minte sigur....

Anonymous 26-01-04 10:56

3 Attachment(s)
500 nu stiu daca o sa reusesc sa prind vreodata, de-abia am sarit de 450.
Stie careva care-i cel mai rapid circuit la NFS6, adik de fapt cu cea mai lunga portiune rapida....

Anonymous 26-01-04 11:08

1 Attachment(s)
Ultima, dar n-am nici o dovada pt. ea. Tot vreun bug, ceva, poate la vreo lovitura puternica,ca masina sarea in draci.....

mpa 26-01-04 11:18

Da si cat ziceai ca costa un m5 ca asta....

Morro 26-01-04 12:42

Incercati Live for Speed ... S-ar putea sa va placa daca vreti realism. Este clar cel mai realist simulator de masini de curse. Subviratoriu la FWD. Supraviratoriu la RWD ... Mie imi place foarte mult.

GSi 26-01-04 13:18

Pe DC++ n-am gasit Live for Speed ... sincer nici n-am auzit de el ... cum facem sa-l am si eu ? :D

Anonymous 28-01-04 11:15

6 Attachment(s)
Mah eu n-am decat un demo, in care ai 3 masini, dar pe ultima tre' sa o castigi prin puncte, n-o poti folosi din prima. Nici eu n-am gasit tot jocul, dar poti lua demo-ul de la www.liveforspeed.com
Destul de marpha, grafica mi se pare buna, faci niste cercuri si 8-uri misto, dar pe mine m-au deranjat niste chestii: cu camera in masina, indicatiile ceasurilor de bord se vedeau invers, parca te-ai uita in oglinda, tot cu camera in masina, cand tragi de volan stanga sau dreapta se inclina masina (sau imaginea) destul de deranjant si daca imiti un slalom te ia cu ameteli si chestia cea mai importanta, cand tragi frana de mana si virezi stanga (de exemlu, se poate si dreapta, se intampla aceeasi chestie), fundul masinii fuge spre dreapta (normal), DAR INDIFERANT DE CE FACI CU VOLANUL, EL VIREAZA SINGUR DREAPTA INCERCAND SA ELIMINE DERAPAJUL.
Te dai pana la urma de fund, nu-i greu, masina e destul de puternica, dar chestia asta cu volanul pe mine ma enerveaza.
Parerea mea.

mihutz_b 28-01-04 11:31

6 Attachment(s)
Am uitat sa ma inregistrez, ce cascat.... :->
Uite si alte poze, acum m-am uitat si eu pe site, cica ar fi o versiune full (142Mb), dar nu stiu ce sa zic. Nu pot s-o iau acum sa vad ce e. Nici de aia de acasa nu mai tin minte cat are. Daca ai tzeava, ia-l, n-o sa-ti para rau.

mihutz_b 27-02-04 16:11

NFS5 Porsche

3 Attachment(s)
Niste poze cool

mihutz_b 27-02-04 16:12

NFS5 Porsche

3 Attachment(s)
poze...

mihutz_b 27-02-04 16:15

NFS5 Porsche

1 Attachment(s)
poze si salvarea replay-ului pt. cine vrea sa vada mai bine
:)

:( se pare ca nu pot face upload la replay, cica extensiile.rpl nu-s permise

mihutz_b 27-02-04 16:16

NFS5 Porsche

3 Attachment(s)
Si inca ceva...

mihutz_b 27-02-04 16:18

NFS5 Porsche

3 Attachment(s)
Ultimele poze pe ziua de azi, am si replay-urile salvate, dar nu pot face upload :((

Stuey 28-03-04 21:23

Re: NFS5 Porsche

Fratzilor..nu va suparati dar cum faceti modificari la masini in jocuri gen NFS 6.din joc sau exista un program special...ajutati-ma si pe mine pls.

mihutz_b 01-04-04 13:59

La NFS6 e cate un fisier, \"car.ini\" in directorul \"cars\", la fiecare masina. Il deschizi si scrii in el cu Notepad, dar inainte de vreo modificare iti sugerez sa-ti salvezi directorul original, poate faci vreo greseala ceva, si s-o poti lua de la capat.
Apoi vezi si tu ce-i pe acolo. Prima modificare pe care o poti face e sa reduci greutatea masinii. \"car weight\", parca.
Mai poti sa iei fisierul \"car.ini\" sa zicem de la McLaren F1 Lm sa sa-l copiezi peste cel al lui Lotus Elise, vei avea un super bolid....V12, peste 600Hp.
Bafta!

Stuey 01-04-04 22:08

Mersi mult....de sfat..chiar nu stiam despre asha ceva.A...si de unde pot face rost de jocul live 4 speed...ala la care a pus mihutz_b poze??

Stuey 01-04-04 22:12

A...si nu vreau demo-ul....ca imi ia pe putzin vreo 2 ani sa il downloadez :lol: :lol: :lol: :lol:

GSi 01-04-04 22:49

L-am luat si eu de pe site .. in varianta demo. E marfa jocul, am jucat online in disperare in ultimele 2 zile :D.

mihutz_b 02-04-04 10:26

Tre' sa platesti daca vrei varianta full, de fapt in demo-ul ala de 142 mb e tot jocul, dar daca nu poti demonstra ca l-ai platit, nu poti juca decat demo.....
Io aici am trafic limitat, altfel ti-l dadeam pe dc++, mergea mai repede, dar daca vrei neaparat si nu gasesti alta solutie, rog un prieten sa-l ia si sa ti-l dea el pe dc++
Numai sa nu intri pe net prin modem, ca atunci e chiar nasol....De intalnit e mai greu, la curse vin pe jos, n-am masina, e greu sa ne recunoastem.
Mai gandeste-te la solutii si vorbim....

Stuey 02-04-04 21:44

mihutz_b...poate ne intalnim.....cine stie...auzi...tu cam ce ai modificat la bmw-ul ala al tau (m5)?????eu i-am redus greutatea...am mai umblat pe acolo dar...nu prinde f mult...prinde mult in a-ntaia si a doua..dar dupa aia se blocheaza in treapta a 3-a pe la 300 km/h.De exemplu la rmp cat sa ii pun?si la redline?Cam atat....a si culoarea cum o schimb????

mihutz_b 04-04-04 02:30

Mah, nu m-am mai jucat de ceva timp, am sters jocul din greseala si nu-l mai am, deocamdata, asa ca nu-mi mai aduc aminte tot, 100%
In primul rand, M5 e doar la exterior, am copiat datele lui McLaren (F1 sau F1LM). Culorile parca sunt in alt fisier, \"vehicle\". In momentul in care copiezi datele unei masini peste ale celeilalte (eu le-am copiat pe toate, n-am stat sa vad exact care sunt ), ele se amesteca. Nu cred ca poti stii ce iese inainte...dar eu am nimerit ceva ce mi-a placut. Doar ca au iesit mai inchise decat orig.
Turatia maxima si limita rosie (care se vede numai cu camera exterioara) le-am schimbat din: \"RedLine=8500
WarningLine=7500\" dar nu cred ca se castiga mare lucru din asta...
Niste modificari serioase poti face la aerodinamica si la suspensii (chiar cei de la EA scriu asta in fisierul \"car.ini\", dar eu acolo n-am umblat deloc.
Am mai umblat si aici: \"FinalGearRatio=2.37\". I-am pus si a 7-a treapta, dar nu mergea deloc bine, nu se accelera foarte tare si sarea masina pe sus de cele mai multe ori....
Am mai schimbat si niste sunete: \"[audio]
enginetype=3
horntype=9
Am mai umblat si pe la dimensiunile rotilor, dar fara vreun efect vizibil....
Cred ca am sa ma mai apuc de el, era cineva care a spus ca si-a pus la McLaren, parca, 4X4 (de la Diablo, Porsche 911 Turbo sau care o mai avea...) si vreau sa incerc si eu, dar tot la M5.
Bafta si mai vorbim!

Stuey 04-04-04 21:20

Nu te supara mihutz_b...mai am o singura intrebare si te las in pace :) ...cum pui a saptea treapta....sau cum o scazi...de exemplu sa aiba doar 5 sau 4 viteze???
Mersi mult pentru raspunsurile anterioare.

mihutz_b 05-04-04 09:32

Mah, nu ma supar.....dar acum nu-s acasa. De acolo ti-am scris ultima oara, intrasem pe dial-up dar nu vreau sa mai intru din nou, astept sa-mi vina cablul....
Tot in fisierul \"car.ini\" ai undeva ceva pt. cutia de viteze, numai ca ai sa vezi o cifra mai mare decat cate trepte are cutia.....Nu mai tin minte exact, o sa caut deseara si poate maine iti spun exact. Pune si tu, (sau scade) una sau 2 si vezi ce se intampla....Bafta!
Astept screen-shot-uri......

Stuey 05-04-04 14:57

1 Attachment(s)
pei...uite un screen shot....un bmw m5 intr-o intoarcere de 360 grade + burnout.Chestia asta am realizat-o cu un motor de mclaren f1.

RoSonic 05-04-04 16:20

Am vazut pe la tv prezentare la un joc foarte asemanator cu NFS Underground, aparut de curand, dar nu-mi amintesc cum ii zice.

Semana destul de mult la partea de indicatoare de viteza, turometru nos....

Aveti careva idee, cum se cheama?

Stuey 05-04-04 21:55

Probabil ca se cheama Juiced...nu-i asha...mie mi-a zis cineva despre un joc asemanator cu underground....care se cheama Juiced....(a citit in level)
Asha se cheama?....ti-ai amintit :roll: :?:

mihutz_b 19-04-04 12:11

3 Attachment(s)
Am gasit eu ceva despre el, arata foarte bine.....
Dati si voi sfoara in tara, poate il are cineva, pare marpha rau!
Cica se cheama \"Juiced\" , mai mult n-am aflat inca

mihutz_b 19-04-04 12:19

3 Attachment(s)
Inca 3 poze si am terminat....

mihutz_b 19-04-04 12:37

3 Attachment(s)
Niste poze din HP2....

mihutz_b 19-04-04 12:41

1 Attachment(s)
Si inca una care a iesit mai ciudat....Eu n-am facut decat \"print screen\", dar asa a iesit ea, nu e prima oara cand mi se intampla sa vad doar fragmente din masina....

mihutz_b 29-04-04 11:10

3 Attachment(s)
Niste poze din Porsche...

mihutz_b 29-04-04 11:11

3 Attachment(s)
Tot Porsche...

mihutz_b 29-04-04 11:39

3 Attachment(s)
mai am.....

mihutz_b 29-04-04 11:40

3 Attachment(s)
........

mihutz_b 29-04-04 11:42

2 Attachment(s)
.......

mihutz_b 06-05-04 11:55

3 Attachment(s)
Poze NFS 5

mihutz_b 06-05-04 12:58

3 Attachment(s)
Iata ce am patit dupa doar o singura lovitura cu un parapet...si cam cat m-a costat.

mihutz_b 06-05-04 13:01

1 Attachment(s)
....

PYT 06-05-04 14:14

\"asa va trebuie fir-ati voi sa fiti de bagabontzi... aveti impresia ca soselele sunt numai ale voastre\" :lol: :lol: :lol:
hmm.. nasol, man. alearga mai departe sa castigi bani sa-ti faci masina :D lol sau ia-ti alta la banii aia..

mihutz_b 06-05-04 14:20

1 Attachment(s)
Pai am, incerc s-o fac pe ea mai scumpa... :wink:

All times are GMT +2. The time now is 08:11.

- Copyright 2026 4Tuning