![]() |
cat despre pustiul care sa stie mai multe decat mine, il provoc la o intrecere de indemanare cand vrea el . el cu tramvaiul eu cu bicicleta :twisted: :twisted:
multumesc DnI si MMihai . dar sa satisfac curiozitatea publicului ... iata pretendentele la titlul most beautiful car in my yard :twisted: chiar asa de rau sunt eu ? :twisted: |
Quote:
intr-o poza modificata pot sa fac si un lastun sa arate superb! [/quote] |
logan
la inceput nici eu nu prea credeam ca are atatea masini (si nu orice masini) da am vazut ca toti de pe daciaclub ii laudau masinile cand a fost la intalnire.Insa mai are si omu niste chestii:nu vrea sa creada ca un xsara picasso 2.0 hdi poate sa ajunga in a IV-a la 5100 rpm.
|
logan
la inceput nici eu nu prea credeam ca are atatea masini (si nu orice masini) da am vazut ca toti de pe daciaclub ii laudau masinile cand a fost la intalnire.Insa mai are si omu niste chestii:nu vrea sa creada ca un xsara picasso 2.0 hdi poate sa ajunga in a IV-a la 5100 rpm.
|
am zis eu asa ceva ? :shock:
o prinde 5100 rpm . depinde unde are limitarea de turatie . ca in a IV-a cu siguranta o atinge :twisted: iar eu am mai multe bube pe cerebel. nu doar 1 :twisted: |
Ca sa revenim putin la topic, stire la Antena 1: un proaspata propietar de Logan da in judecata uzinele Dacia!!! De ce? Dupa 800km de mers cu ea, i s-a rupt lonjeronul, oameni buni!!! I s-a rupt, si nu de imbinari sau bucsi, si s-a frant efectiv in 2 in mers fara sa loveasca ceva!!! S-a rasturnat saracul om, de a bagat-o si pe maica-sa in spital, care era cu el! Marfa de calitate, nu? Ce mai ziceti de asta?
Cum gasesc stirea pe net, o bag aici... |
supernova are discul de ambreiaj mai mare si acelasi motor cu solenza.
am dat intr-una (solenza)fara mila (ca era de la servici:D)si cand spun fara mila inseamna sadik,si supernova a facut fata cu brio facandu-ma sa rosesc acum ia motorul de pe solenza si pune-l pe logan si trage o concluzie! |
supernova e mai rapida. un lucru cert. intrebarea e : DE CE? . e adevart ca o diferenta apare la transmisie (o cutie buna face minuni) dar parca snova e mai usoara decat logan.iar loganu e facut sa consume cat mai putzin (practic e fortat sa consume mai putzin)si atunci normal nu mai are acelashi zvac.
|
Quote:
|
cine sa uitat la otv? Test Drive Logan ... era unu ce teste ii facea numai cu frana de mana scartz frana de mana numai asea a cam rupt-o :) nu prea am stat sa ma uit la toata emisiunea de la cap la coada da au sunat aia si unu era ff multumit dupaia alti noi total nemultumiti :)
|
Am vazut si eu emisiunea in reluare. Este vorba de Sebastian care a facut test-driveul si Luis Lazarus prezentator. Nu stiam ca s-a mutat de la Tele 7 la otv, in sfarsit, nu despre asta e vorba aici. Mi-a placut burnoutul dat de Sebastian, a zis ca se incalzesc foarte repede cauciucurile si ca vara, pe caldura, poate sa inceapa sa patineze, sau cam asa ceva. A mai zis ca din cauza cauciucurilor prea groase este periculoasa masina la viteze mari.
Dar cel mai tare a fost cand a sunat unul si a zis ca in trafic, Loganul seamana cu un cazan si altul a zis ca seamana cu o capra. Am ras cum nu am mai ras de mult. A fost chiar amuzant. Multi se plangeau ca masina consuma ceva mai mult decat scrie in datele tehnice date de fabrica. |
super emisiunea trebuia sa ii fi facut consumul dupa forjele alea.. si dupa burnout .. sa vezi ca ar fi fost cu mult mai mare decat se plangeau unii posesori :lol: :lol:
|
nu m-am uitat in cartea masiniilor sa sdtiu exact dar m-am gandit ca doar surplusul ala de tabla de pe fundul masinii si tot era mai grea (daca e cum zici tu inseamna ca au mai subtiat tabla pe ea :twisted: ca sa fie mai usoara
|
bine am revenit; ma salut singur daca nu are cine...
Cum s-a spus mai devreme, loganul e o masina de familie si nu prea merita tunata decat daca iti place foarte mult modelul, ceea ce e destul de rar Daca si tabla e mai subtire, ganditi-va cum s-ar comporta caroseria cu un motor mai mare; sa nu vorbim de rapoartele cutiei Parerea mea e ca Loganul e pentru acei parinti care vor sa le cumpere copiilor o masina noua car de cat economica si care sa nu fuga (daca ar fi dupa tata mi-ar lua un Logan cu 1000cmc diesel, noroc am ca nu au aparut inca) Este doar parerea mea, nu ma acuzati |
Quote:
Iar in ceea ce priveste tunaritul... am ajuns la concluzia (zic asta pentru ca inainte eram de parere ca nu se prea poate tun loganul) ca orice masina se poate tunari! Am vazut un renault espace tunarit super marfa! si aia e masina de familie in toata regula! deci... Despre fiabilitate cred ca s-a vorbit mult prea mult ca sa mai zic si eu ceva! |
la 8000euro...ar putea fi mai buna....
vor sa ne'o bage pe gat..... eu zic ca ma puteam ramane la zambaretze` o vreme... tot orasu` ii plin de loganuri...da nimeni nu trage de ele:)ca n'au de ce trage in realitate:)) parerea mea:) |
normal ca suntem in romania si toate merg ca in romania
un topic despre logan nu are ce cauta aici , din simplul motiv ca asta este un site despre masini, iar loganul e orice vreti voi, numai masina nu. pacat de banii bagati in cercetare, proiectare, linii tehnologice, instruire , si tot ce au mai facut renault pt a lansa modelul asta pe piata, ca a iesit un fiasco. probabil ca daca se lanssa modelul la o fabrica din cehia sau ungaria designul era mai atent studiat, plasticul de bord mai putin ieftin, motoarele mai noi ca generatie de 97-98, si tot asa. dar pana o sa schimbam tara asta e |
Intamplare cu un logan ...
M`am dat cu unu d 1.4 ... sux .. acu in port hai sa ma dau cu unu d 1.6 ma duk la el .. hai frate dam o linie .. pewla mea .. .la care el lasa geamu electric jos ( am si eu p solenza :p ) .. si`mi zice .. : Frate ia`tzi mashina si dupa aia ... :evil_laug am facut p mine de ras ... si ma intorc cu spatele la el .. si urlu tare .. bahh ... vretzi sa vedetzi liniutza intre carutze .. ashtia urla Daa .. da io .. pai vorbitzi cu Vizitiu` d pe BOLIDU asta roshu ... k nu vrea sa se dea cu shareta mea ... :lol: s`au *** ashtia p ei d ras .. ala s`a facut mik si a plecat :) :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug [/i] |
Re:
Quote:
|
dar ce masina este sareta rosie ?? :wink:
|
Re:
Quote:
|
psycho......am o intrebare,nu cumva loganul ala era alb?? si avea nr ct xx vis???
ontopic logan e o barca,ba nu.....e un elefant cu picioare din ciocolata....loganu e un kakat de masina,decat un logan mult mai bine ar fi o solenza sau o dacia super nova,in afara de spatiul din interior (intradevar este mare) restu e varza....materialele folosite tot!! din cate stiam eu solenza a avut tabla mai subtire decat super nova nu?? e si disperatii astai...ca mai piarda din greutate a pus o tabla pe ea...zici ca e folie nu tabla :))...daca te chinui putin cred ca dc dai un pumn lasi o urma frumoasa....poate o gaura :)) :twisted: :twisted: offtopic eu vreau sa vin duminica la liniuta...si vin tocmai de aici,la ce ora se inchid portile etc....se mia inchid??ma gandeam ca paote stiti,ca in topicul de la cursa....nu scrie nimik concret |
supenova - masa = 900 KG creca asta spune multe + cutia + mi se pare mai aerodinamica (cel putin la mersu cu spatele ) :))
|
La anul in primavara se lanseaza motorizarea 1.6 16v cu 107-110 CP pe Logan.
|
degeaba
degeaba...tot cutie ramane...e varzaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
cea mai buna idee de tuning pt un logan e atasharea unui motor suplimentar...(unu' de broscutza)..in portbagaj..ca loc are destul...pune si diferential...puntea spate modificata..si gata frate ..avem LOSCUTzA(LO de la logan si SCUTA...de la broscuta) :) |
alex poate ne lamuresti si pe noi cum se poate sa fie cutia varza ? ai condus tu asa ceva? ca la 17 ani sincer nu cred ca poti :)
sau poate te-ai nascut in vreun porsche ceva ... :roll: |
:))
nu mam referit la cutia de viteze..aia e de ranaul..laguna parca..deci e buna
ma refeream la majina in sine...e o cutie...majina..caroseria...cutieeeeeeeeeee!!! got it? |
Re: :))
Quote:
|
sistem audio pe dacia logan
dati-mi si mie o idee unde as putea prinde in portpagaj doua boxe de bas.
m-am gandit sa bag un tub de bas dar nu are rost am nevoie doar de doua boxe si nu am idee cum sa le prind in portpagaj dar sa se auda sunetul in masina. :?: |
pai daca nu are rost tubul atunci de ce mai vrei boxe de bass?? poti opta pt boxe ovale pe spate si alea le montezi la un centru !!!
|
cum vorbesc multi despre logan fara sa fi condus vreodata masina asta.eu dau in fiecare zi de prosti care imi zic ca loganu nu ii bun, ca are consumul mare, ca nu trece de 150 si tot felu de chesti de 2 lei.alex_night77vorbeste despre masini cand o sa ai macar permis sa nu mai vorbim de masina.
|
cutia nu este de laguna :lol:
geeeezzzz , este de conceptie asemanatoare celei de laguna . cei de la marketing dacia au subtilizat cateva cuvinte si a iesit : e de laguna :lol: |
cine spune ca loganu nu este rezistent eu acum cateva zile am avut accident si loganu nu a pati aproape nimic decat spoileru fata faru si roata atat a fost avariat la el
|
lasa-i ma pe toti sa vorbeasca ca 99% din posesorii de logan sunt multumiti de masina.da asti vorbesc si ei asa ca sa nu taca sau ca sa faca cat mai multe posturi
|
2 Attachment(s)
am su eu un logan si mi-am cumparat prelungirile ca in poze !! (masina nu e a mea din poze dar e aceasi culuoare! ) ce parere aveti de prelungirile de bari??
|
salut
am un logan 1.4 prima varianta.as dori sa i pun niste jentii de 16' sau 17' care dintre cele 2 se poate pune si ar merge si care sunt avantajele si dezavantajele?daca ma puteti ajuta dati mi va rog un pm.multumesc anticipat
|
foarte faine cat te-au costat ca si eu vreau?
|
2.200.000 fara praguri
|
3 Attachment(s)
Niste poze cu o masina cat de cat facuta bine...cel putin mie imi place mult cum arata!
|
cum ai facut grila din fata?? cat a csotat???
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:30. |
- Copyright 2026 4Tuning