![]() |
Re: Eu ma dau cu voi cu nova!!
Quote:
care`s alea ?! |
eleronu mi se pare cam exagerat da.............gusturile nu se discuta (se critica :P )
|
1 Attachment(s)
nu imi place deloc spoilerul spate Solentei albe am si eu o poza din care se vede clar cat de strab e...
|
5 Attachment(s)
Tot de aici dp site am luat niste poze cu o Solentza ca m-au impresionat f. mult... :shock:
|
1 Attachment(s)
ce beton arata.......... :shock:
mie imi place si asta (tot de paici am gasit poza): |
da solenza asta portocalie imi place cum arata
|
Aia portocalie e belea ...........e facuta misto :shock: :shock:
|
aia portocalie e cea mai criminala
|
aia portocalie arata chiar bine si body kitul e super :wink:
|
Arata intradevar bine...mare pacat ca a cam stricato cu jantele...
Si mai e o treaba ....la cate SLZ tunate am vazut nici macar una nu are suspensii sport...ar arata muuult mai bine asa. Si chiar dak nu se gasesc special pt ea...sunt sigur ca se potrivesc de pe alte masini. |
e poate urmeaza sa le puna cat de curand face si omu ce poate dupa posibilitati
|
Frumoase\"majini\" :D eu zic ca arata m-ai bene ca Loganu si au si motor m-ai bun pe langa \"dulapul\"\"frigiderul\" de Logan Extraordinara majina realizata de \"roman\"=francez MARPFA
|
Cand ajungeti la 140-150 de cai sa ma anuntati si pe mine. :twisted:
|
culoare la solenza aia portocalie e marfa .. e special .. am observat acum mai nou k majoritatea mahinilor sunt portocalii ... sau albastru deschis ... heheh ... oricum e frumoasa .. pacat de vopsea ... sa nu i`o strice careva .... in rest e super marfa :)) ..
sub priza aia d capota are ceva interesant sau tot 1.4 ? |
2 Attachment(s)
am gasit pozele pe un site.. ce ziceti ? :wink:
|
hmmm si pe ce site ai gasit pozele ??? .... (de parca nu se vede 4tuning in stanga;)) on topic super tari jantele.
|
Re: Dacia Solenza TUNING
mmm... nu-i rea nici asta albastra.. dar tot aia portocalie e cea mai reusita ! bv...
|
Solenza aia portocalie e criminala... iar aia albastra si ea destul de buna la aspect ;) .. respekt
|
eu pe cea albastra am avut ocazia sa o admir si este foarte frumos lucrata(mai ales in portbagaj )
|
5 Attachment(s)
another solenza ...
cip,filtru, evacuare ... sunet se vede din poze... cea mai tare solenza dupa parerea mea ... felicitari proprietarului :arrow: |
1 Attachment(s)
uite si un mic filmulet cu solentza de mai sus:D
|
o vad mereu prin portu tomis..e misto
|
:O !!! Sa mi trag palme :) ..
Super masina :| .. Draceee... ce sistem ..LCD una alta..pfuu parfum :D |
am si io o intrebare...ce dimensiuni au rotzile solentzei prezentate de sandrin???
|
6 Attachment(s)
am si eu cateva somnolentze :D
|
Uite si masinuta mea.
intra aici https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/17125-dacia-solenza-cauta-ajutor.html |
frumoasa... da f. bine kitu pe masina ... imi plac pragurile ... nu prea am mai vazut asa kit pe solenze... bv
|
Stie cineva cat vrea pe solenza albastra din filmuletz ??? Ca am vazut ca e de vanzare.. Chiar sunt interesat !
|
mijto solenta aia albastra din filmulet !! pac(cl02wop) arata bine "solnita" ta :P !!
|
nu e frate a doua teava d ornament este chiar functionabila c nu ai mai auzit d evacuare dubla pentru dacia?!
|
Quote:
Quote:
eu am suspensii sport de un an .. 2 si mai stiu cateva solenze cu suspensii sport |
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...5&d=1203289912
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1203290010 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...6&d=1203289912 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...9&d=1203290010 mdn-u .. io nu am poze cu a mea ... ca nu ma preocupa sa-i fac .. dar o stii si pe a mea .. si a mea e mai lasata decat una stock ... poate la vara o sa ii pun si jantele ... ma mai gandesc .. alea de pe rdv |
Quote:
|
salut scz ca ma bag aiurea dar am si yo o intrebare. Vreau sa imi iau jante sa le pun pe o solenza si nu stiu ce dimensiuni sa aiva jantele si cauciucurile pt a nu imi atinge sau sa am alte surprize din partea lor. Imi poate spune cineva dimensiunile ideale pt jante si cauciucuri pt solenza? multumesc pt ajutor
|
3 Attachment(s)
si a mea(fosta):D
|
Cine imi poate spune si mie ce modificari are Solenza rosie MDN sau si despre Solenza rosie TRA care din pacate a disparut din CT.Va rog frumos dati niste date despre masinile astea 2 ce si cum au facute pe ele modificari.
|
4 Attachment(s)
am si eu una... mai am ceva de lucrat la ia... :)
|
frumos,imi place..low :twisted:
|
@georgetnx: cu ai fact-o asa low..cu ce arcuri?ca din cate stiu,nu se gaseste suspensie sport pt "solnita"..oricum arata super..
PS:mare grija la gropi :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 03:58. |
- Copyright 2026 4Tuning