Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Piese tuning Solenza (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/30661-piese-tuning-solenza.html)

aditzu_adx 10-03-08 18:46

Re: Piese Tuning Solenza

2 Attachment(s)
hai ca vin si eu cu niste poze cu soleza aia portocalie si cu inca una foarte misto

Tir-Lucy 28-02-09 21:42

MKE salut am si eu o rugaminte la tine cum fac si eu rost de id-ul baiatului cu Solenza Portocalie B-04-AXX . Ma poti ajuta ? ms

bil1706 28-02-09 21:57

Suna la National TV si intreaba de el ....nu de alta...dar am vazut Solenza portocalie (AXX) la emisiunea "Iubire interzisa".... :)))))))))

CrisKGS 19-07-09 22:34

Quote:

Originally Posted by bil1706 (Post 2108527)
Suna la National TV si intreaba de el ....nu de alta...dar am vazut Solenza portocalie (AXX) la emisiunea "Iubire interzisa".... :)))))))))

=)) SI EU L-AM VAZUT...

Relu_GTT 19-07-09 22:43

Re: Piese tuning Solenza

Si eu l-am vazut pe tipul cu solenza la emisiunea aia

andi_cimpean 19-07-09 23:19

Quote:

Originally Posted by bil1706 (Post 2108527)

Quote:

Originally Posted by CrisKGS (Post 2497763)
=)) SI EU L-AM VAZUT...

Quote:

Originally Posted by Relu_GTT (Post 2497788)
Si eu l-am vazut pe tipul cu solenza la emisiunea aia

ar trebui intezise emisiunile astea cretinoide...

bil1706 20-07-09 17:38

M-am uitat la toata emisiunea aia....vazusem in reclama masina...(o stiam de pe forum)....si am vrut sa vad cine e soferul ei.

Iuly_C O X 21-07-09 08:40

Re: Tuning solenza

Quote:

Originally Posted by akaxplode (Post 1088701)
am si eu o intrebare ......(pt o solenza)
cine imi poate spune si mie cum fac si eu sau ce tre facut atunci cand bag dintr-o treapta in alta sa se auda fluieratul acela ......nush dak intelegeti dar oricum poate iese ceva :D:D:D ....ms

Sal,
Fluieratul care vrei tu sa-l auzi cand schimbi treptele se poate obtine numai pe masinile care au turbo,prin punerea unei supape blow off...:lol:,pana atunci pune-i un filtru sport si vei obtine un fluierat mai mic.atat merge pe Solenta

Rellw 15-08-09 13:54

Salut! Am preferat sa nu mai deschid alt topic shi m-am gandit sa postez aici! Detin o solenza din 2006 luata la mana a doua! Sunt multumit de ea... in sensul ca e masina de familie mai mica... relativ consum, etc... dar... Unde e puterea? Sportivitatea?... In afara de o toba finala sport nu are alt tuning! Putere nu da... dar e zgomotoasa un pic, racing style...:sadblinky! Am citit pe forum la un logan 1.4 ce se poate face pt a-i mari performantele... si decat sa bag la "strung" sa usurez piese si sa ai schimb tot traseul de evacuare, sau sa o fac 16v etc... penibil... Asha ca decat sa modific o gramada de lucruri de care nu vei fi sigur daca vor rezista sau daca performantele se vor mentine... ma gandeam sa ai pun motor de clio 1.4 16v 98cp... Acum ma intreb daca se poate pune fara modificari in ampatamentul motor... sau daca se baga cineva sa modifice ceva pt a-l introduce fortat! Iar apoi se pot pune cold air intake... alt traseu de evacuare... etc... Stie cineva daca s-a mai facut asa ceva... sau daca se poate?

andi_cimpean 15-08-09 22:43

Quote:

Originally Posted by Rellw (Post 2560021)
Salut! Am preferat sa nu mai deschid alt topic shi m-am gandit sa postez aici! Detin o solenza din 2006 luata la mana a doua! Sunt multumit de ea... in sensul ca e masina de familie mai mica... relativ consum, etc... dar... Unde e puterea? Sportivitatea?... In afara de o toba finala sport nu are alt tuning! Putere nu da... dar e zgomotoasa un pic, racing style...:sadblinky! Am citit pe forum la un logan 1.4 ce se poate face pt a-i mari performantele... si decat sa bag la "strung" sa usurez piese si sa ai schimb tot traseul de evacuare, sau sa o fac 16v etc... penibil... Asha ca decat sa modific o gramada de lucruri de care nu vei fi sigur daca vor rezista sau daca performantele se vor mentine... ma gandeam sa ai pun motor de clio 1.4 16v 98cp... Acum ma intreb daca se poate pune fara modificari in ampatamentul motor... sau daca se baga cineva sa modifice ceva pt a-l introduce fortat! Iar apoi se pot pune cold air intake... alt traseu de evacuare... etc... Stie cineva daca s-a mai facut asa ceva... sau daca se poate?

se poate...dar mai repede schimbi masina...si iti iei direct un Clio RS. Ar trebuit schimbata toata instalatia electrica...mult prea mult de munca..

Rellw 16-08-09 18:20

Da... ar fi si asta o optiune dar daca aveam banii de un clio rs... mai conduceam acum solenza? :D Deci voi ramane in continuare la planurile mele... filtru conic + traseu si pe urma o sa mai vad daca se merita din punct de vedere financiar o imbunatatire a performantelor... o mai tin un an si ai dau drumu` la vale pt altceva :twisted: Ms de raspuns!

andi_cimpean 18-08-09 14:28

Quote:

Originally Posted by Rellw (Post 2562277)
Da... ar fi si asta o optiune dar daca aveam banii de un clio rs... mai conduceam acum solenza? :D Deci voi ramane in continuare la planurile mele... filtru conic + traseu si pe urma o sa mai vad daca se merita din punct de vedere financiar o imbunatatire a performantelor... o mai tin un an si ai dau drumu` la vale pt altceva :twisted: Ms de raspuns!

pai daca vrei din motorul Solenza sa obtii cat mai mult...te sfatuiesc asa:

1. filtru sport cu tubulatura cu tot
2. bujii de top
3. o evacuare cap-coada de inox
4 si bineinteles daca doresti si remapare.

Garantat toate astea te vor ajuta, si altfel vei simti masina.

catalin266 12-12-09 23:43

aax-ul are topic deschis?

stoica cristian 30-01-10 11:41

eu ti le pot face din fibra de sticla!suna-ma la 0769585205 si ne intelegem sa iti trimit poze cu fustita spate,fustita fata,eleron si praguri!CRISTIAN

All times are GMT +2. The time now is 23:15.

- Copyright 2026 4Tuning