Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Am dat A4 pe Mondeo unicat in RO !!! (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/30646-a4-mondeo-unicat-ro.html)

doru_wrc 24-01-07 21:15

Re: Am dat A4 pe Mondeo unicat in RO !!!

:))dar sa sti k mai pot astepta.nu ma grabesc.:p

VS-99-BYE 24-01-07 22:04

:D Ok. Acum am inceput sa caut cd-ul pentru navigatie ca nu-l am. Aveti vreo idee unde-l gasesc. Am auzit ca ar fi la carsystems la tm.

Puya^WRX 31-01-07 21:03

Nush cine te-a pacalit ca alea is jante de ST??? Mashina arata bine dar totushi ca posesor de Ford Mondeo iti spun ca NU as fi dat Audi pe Ford.

In afara de MS...mai gasesti pe racelook. zi-mi ce te-ar interesa ca iti mai dau site-uri.
Apropo si a mea e Unicat IN Lume Creq.....i-am pus litere PUYA WRX--tare nu.

Calco Tareeee!

VS-99-BYE 01-02-07 08:09

Cred ca nimeni nu poate sustine ca FORD e peste AUDI. Dar ca sa faci o comparatie din asta trebuie ca masinile sa fie apropiate ca varsta, optiuni, dotari, pret, etc. Daca eu te-as intreba ce ai alege intre un MERCEDES din '90 si un FORD din '05 de exemplu, ce ai alege? Eu zic ca 100% FORD. Asta inseamna ca FORD e peste MERCEDES nu? Masina AUDI care am dat-o eu pe FORD este din 2002, standard, 180.000 km. Masina FORD este 2004, full options facuta pe comanda in Germania, 60.000 km. Acum fa o comparatie.
P.S. Iar ca posesor de mondeo ar trebui sa stii ca acestea sunt jante de ST. Mai informeaza-te putin. Bye

Puya^WRX 01-02-07 18:04

Pey nu era chiar un a4 standard ...daca avea dublu climatronik si 8 airbag si hataraste-te catzi kilometri avea cand l-ai dat prima data ai zis 165.000 akum zici 180.000 maine sper sa nu zici 250.000:) .

Mai bine te-ai interesa ce mashina ia.....ca esti 'boboc' la ford mondeo, mashina ta e un ford mondeo GHIA si jantele care le ai pe mashina sunt tot de la modelul GHIA nu ST, pe ST nici nu am vazut jante de 17.

Uite si site-ul cu modelul GHIA - http://ford.it/ns7/mondeo/mdo_overview/mdo_ghia/-/-/-/-

Site-ul cu modelul ST - http://ford.it/ns7/mondeo/mdo_overvi..._st220/-/-/-/-

Si un site cu preturile actuale la Mondeo - http://www.ford.de/ns7/mondeo/-/-/-/-/-/-

Totusi comparatia pe care o faci tu dintre un mondeo05 si un mercedes90 e absurda......yo faceam comparatie intre 2 masini care aveau 2 ani diferenta...no offense.

Si Un Final Fericit SA O STAPANESTI SANATOS!!!

Snoopy 02-02-07 07:51

Uite ce se poate face cu un cip :). Merita.

https://www.youtube.com/watch?v=dWr8pS3ZGLU

VS-99-BYE 02-02-07 08:48

3 Attachment(s)
Puya mai documenteaza-te putin la gama audi. Nu exista audi A4 fara dubluclimatronic si 8 airbaguri. Sunt optiuni standard. Iar in legatura cu jantele ai dreptate. ST-ul 2006 are jantele pe care mi le-ai aratat prin link. Dar in 2004 jantele de ST erau cele de pe masina mea. In poze este un ST model 2004, motor 2.2, 155 HP, cu jantele aferente. Sorry de calitatea pozelor.

VS-99-BYE 02-02-07 08:53

Snoopy ce motor are mondeo acela? Detaliaza putin ce-ai vrut sa spui. Si eu cred ca vreau cip dar nu sunt convins inca.

Ionutzs 02-02-07 10:37

super masina, sa o folosesti cu placere. totusi , il sustin pe puya^wrx....mondeo ST220, de cand a aparut el are jante 18" cu 16 spitze standard....in pozele acelea 3 ai un foarte frumos titanium x ;)

VS-99-BYE 02-02-07 12:17

Quote:

Originally Posted by Ionutzs (Post 727044)
super masina, sa o folosesti cu placere. totusi , il sustin pe puya^wrx....mondeo ST220, de cand a aparut el are jante 18" cu 16 spitze standard....in pozele acelea 3 ai un foarte frumos titanium x ;)

Atunci persoana care o are de vanzare nu stie ce masina are. Intra pe *********** la sectiunea ford, alege mondeo, si vei gasi unul singur cu pretul de 21000 Eur sau ceva pe acolo, care zice ca este ST-2004, si uita-te la jante.

Snoopy 02-02-07 13:26

Motorul stock este 2.0Tdci 130 cp si dus pana la 168 cp si 395 Nm.La toamna imi montez si eu unul pe un Ghia din 2004.
Numa bine.

Ionutzs 02-02-07 13:32

unde scrie mai exact st-2004?
CUTIE MANUALA 6+1; 4 GEAMURI ELECTRICE; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE; SERVO-DIRECTIE; 8 AIRBAGURI; CLIMATRONIC; PILOT AUTOMAT; COMPUTER BORD; XENON; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; TAPISERIE PIELE; INCHIDERE CENTRALIZATA;
SERIE LIMITATA TITANIUM X ,ELERON,OGLINDA INTERIOARA CU EFECT HELIOMAT,SENZOR DE LUMINA,SENZOR DE PLOAIE,OGLINZI PLIABILE ELECTRIC,RADIO CD SONY 6 CD IN BORD CU COMENZI LA VOLAN,SCAUNE INCALZITE/VENTILATE,ELERON,JANTE ALIAJ 17\\\",ANVELOPE VARA/IARNA

Puya^WRX 02-02-07 13:41

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by VS-99-BYE (Post 727217)
Atunci persoana care o are de vanzare nu stie ce masina are. Intra pe *********** la sectiunea ford, alege mondeo, si vei gasi unul singur cu pretul de 21000 Eur sau ceva pe acolo, care zice ca este ST-2004, si uita-te la jante.

Uite ce scrie la anunt FORD MONDEO BERLINA 2,2 TDCI 155CP NEGRU METALIZAT........e modelul TITANIUM X care intredevar la exterior seamana cu modelul ST dar amu nu scrie ca vinde ST ci modelul TITANIUM X serie limitata,deci persona in cauza stie ce masina are si ce vinde.Eu sustin ca este modelul GHIA X.

Cel mai bine e sa te duci la un dealer FORD si sa intrebi ce varianta e modelul tau, o sa fii uimit sa vezi ca am dreptate.
Modelul de mai jos este TITANIUM X nu ST.

VS-99-BYE 05-02-07 14:38

Ai dreptate e Titanium X. My bad. Dar oricum nu are schimbator pe volan. 8)

sharkman 11-02-07 22:36

Verifica fulia si intinzatorul de curea de agregate pt.zgomotul ala la motor.

VS-99-BYE 12-02-07 08:21

Quote:

Originally Posted by sharkman (Post 744509)
Verifica fulia si intinzatorul de curea de agregate pt.zgomotul ala la motor.

Ok. Merci. Sa vad cum pot ajunge la un service. Te-ai mai intalnit cu problema asta sau e doar o parere?

sharkman 17-02-07 10:53

Sunt mecanic ford si mazda la romcar motors.

criss_cars 25-02-07 11:24

Sunt 2 masini de lux da dupa parerea mea ford nu se ridica inca la valoare lui audi, iar mondeo al tau cred k e totusi departe de un a4 indiferent de optiuni care sunt clar in favoarea fordului nu cred k o navigatie si o cutie de viteze pe volan m-ar fii facut sa schimb un a4 pe mondeo. Dar e masina ta alegerea ta sa o stapanesti sanatos

criss_cars 25-02-07 11:35

1 Attachment(s)
ce puteai scoate din un A4

VS-99-BYE 26-02-07 15:24

Quote:

Originally Posted by criss_cars (Post 769894)
Sunt 2 masini de lux da dupa parerea mea ford nu se ridica inca la valoare lui audi, iar mondeo al tau cred k e totusi departe de un a4 indiferent de optiuni care sunt clar in favoarea fordului nu cred k o navigatie si o cutie de viteze pe volan m-ar fii facut sa schimb un a4 pe mondeo. Dar e masina ta alegerea ta sa o stapanesti sanatos

Sunt de acord cu tine. Niciodata nu as da audi pe ford, tre sa fii tampit sa sustii asta. Dar cand nu esti patron sau nu ai o sursa de venituri grasa, e destul de riscant sa tii un audi din 2002 cu aproape 180.000 km la bord, stiind ca ai inceput deja sa bagi bani in ea.(distributie-2400 RON, brat stanga fata-800 RON, cauciucuri-1600 RON, etc) Atunci cand ai posibilitatea sa iei o masina mai noua si care mai are pe deasupra si jdemii de optiuni si e din 2004 si 60.000 km aproape in aceeasi bani, eu nu am putut refuza oferta. Eu am ales intre un A4 2002 stock si un mondeo 2004 full extra. Parerea mea e ca am ales bine. Oricum merci de sfaturi. Bye

criss_cars 26-02-07 15:28

Amanuntele astea nu le stiam si totusi s-ar putea sa judec cu inima k sunt un mare fan audi si in special a4 asa k scuza-ma dar eu tot a4 as alege. Da tot ce conteaza e k tu sa fii multumit. Bafta sa o stapanesti sanatos

VS-99-BYE 27-02-07 09:42

Quote:

Originally Posted by criss_cars (Post 772215)
Amanuntele astea nu le stiam si totusi s-ar putea sa judec cu inima k sunt un mare fan audi si in special a4 asa k scuza-ma dar eu tot a4 as alege. Da tot ce conteaza e k tu sa fii multumit. Bafta sa o stapanesti sanatos

Avand in vedere ca prima mea masina a fost un A4 pe care am tinut-o un an de zile, iti dai seama ca si eu sunt innebunit dupa A4. Cand am luat-o aveam bani si de un A6 dar am preferat tot A4. Imi place la nebunie. Si mi-am promis ca dupa ford imi iau inapoi tot un A4, dar unul mai nou. Tu presupun ca ai A4, nu? Merci de urari. Bye

forcars 06-03-07 12:52

Inainte de Mondeo am vrut sa-mi cumpar si eu un A4.Am renuntat din cauza spatiului din interior. Mondeo este mult mai generos la interior decat Audi.
Oricum sunt multumit de prestatiile masinii.
P.S. Am vazut ca este full, dar mai trebuia si o trapa sa incluzi masina la unicate in RO. Oricum este O.K. La multi km fara evenimente.

VS-99-BYE 07-03-07 11:19

Quote:

Originally Posted by forcars (Post 783963)
Inainte de Mondeo am vrut sa-mi cumpar si eu un A4.Am renuntat din cauza spatiului din interior. Mondeo este mult mai generos la interior decat Audi.
Oricum sunt multumit de prestatiile masinii.
P.S. Am vazut ca este full, dar mai trebuia si o trapa sa incluzi masina la unicate in RO. Oricum este O.K. La multi km fara evenimente.

Intradevar in ceea ce priveste spatiul este mult mai generos la mondeo. In A4 stateam inghesuit in spate iar cand m-ar urcat in mondeo nu-mi venea sa cred cat spatiu este. Trapa vreau sa-mi pun in curand, dar nu cred ca asta face diferenta. Merci de urari. Bye

RA_2fast4u 07-03-07 18:11

Quote:

Originally Posted by VS-99-BYE (Post 785713)
...Trapa vreau sa-mi pun in curand, dar nu cred ca asta face diferenta. Merci de urari. Bye

?? dezvolta ideea? ce? cum? cat? unde?

VS-99-BYE 08-03-07 08:53

Forcars a spus ca daca includeam si trapa atunci puteam sa includ masina la unicate in RO, si eu am spus ca nu trapa face diferenta. Eu am in plan sa-i pun trapa lui "Silver Beauty" dar nu stiu cand. Cel mai sigur toate modificarile vor fi aplicate dupa nunta, pentru ca atunci SPER ca voi avea niste bani rezervati pentru treaba asta. Doamne ajuta. Cred ca am inceput sa-mi doresc sa ma insor numai ca sa-mi fac masina. Am glumit dar pe undeva este si un sambure de adevar. Bye

RA_2fast4u 08-03-07 19:32

Quote:

Originally Posted by VS-99-BYE (Post 787441)
Forcars a spus ca daca includeam si trapa atunci puteam sa includ masina la unicate in RO, si eu am spus ca nu trapa face diferenta. Eu am in plan sa-i pun trapa lui "Silver Beauty" dar nu stiu cand. Cel mai sigur toate modificarile vor fi aplicate dupa nunta, pentru ca atunci SPER ca voi avea niste bani rezervati pentru treaba asta. Doamne ajuta. Cred ca am inceput sa-mi doresc sa ma insor numai ca sa-mi fac masina. Am glumit dar pe undeva este si un sambure de adevar. Bye

eu ma refeream cum faci asta? adica unde si cam cat $ costa... pentru ca m-ar interesa si pe mine.. trapa fiind singurul lucru pe care il regret ca nu il are masina..

a si succes cu nunta :P sa ai parte numai de bucurii si sa ne anunti si pe noi cand e sa iti putem ura casa de piatra :p
si inca ceva ca sa nu mai raspund si dincolo: mana imi e ok, am scapat de ghips acum o sapt...am revenit la capacitate maxima..

VS-99-BYE 09-03-07 07:42

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 788460)
eu ma refeream cum faci asta? adica unde si cam cat $ costa... pentru ca m-ar interesa si pe mine.. trapa fiind singurul lucru pe care il regret ca nu il are masina..

a si succes cu nunta :P sa ai parte numai de bucurii si sa ne anunti si pe noi cand e sa iti putem ura casa de piatra :p
si inca ceva ca sa nu mai raspund si dincolo: mana imi e ok, am scapat de ghips acum o sapt...am revenit la capacitate maxima..

Merci mult tare de urari si tu ai grija cu mainile ca vezi ca fara e cam greu. Fara maini si fara cap (nu spun care cap);) Din cate am auzit trapa se poate pune la orice service ford. Iti decupeaza cupola si aplica trapa. Bine cred ca e destul de complicat, nu stiu ce sa-ti spun. Oricum la mine mai dureaza pana ma apuc de ea. Cum am spus, dupa nunta, ca acum numai la asta ma concentrez. Vreau sa iasa ceva frumos. Nunta e pe 07.07.2007, zi cu noroc, sper. Tu ce-ai mai facut cu masinuta ta? Ceva desene, modificari? Pe a mea tot n-ai mai facut-o. Spune daca vrei sa-ti mai pun poze ca nu-i problema.:D
Mai vorbim. Bye

ZaiR 09-03-07 12:02

Rulezzz masinuta..ai facut o alegere buna !!!

VS-99-BYE 09-03-07 15:04

Quote:

Originally Posted by ZaiR (Post 789216)
Rulezzz masinuta..ai facut o alegere buna !!!

Merci tare mult.8)

GAB35DJ 09-03-07 15:52

te intereseaza bara fata,bara spate de st?am unele usor lovite pe masina si urmeaza sa le schimb!!

KYL 10-03-07 17:18

2 Attachment(s)
Lasati baiatul sa se bucure de Fordulet
Si eu am dat Audi pe Ford;)

RA_2fast4u 10-03-07 18:12

Quote:

Originally Posted by KYL (Post 790911)
Lasati baiatul sa se bucure de Fordulet
Si eu am dat Audi pe Ford;)

pe st... te cred si eu..

Quote:

Originally Posted by VS-99-BYE
Tu ce-ai mai facut cu masinuta ta? Ceva desene, modificari? Pe a mea tot n-ai mai facut-o. Spune daca vrei sa-ti mai pun poze ca nu-i problema.

mai nu am mai facut nimica.. nu ma prea gandesc la ea pentru ca nu vreau sa sar pe ea fiind una dintre masinile familiei si nah... eu acuma ma concentrez sa imi iau una a mea, fie ea si mai jeg dar sa stiu ca e a mea si ca pot sa-i fac ce vreau :)

poze pune linistit ca te pimpaiesc eu :P (ceva de genu poza cu audi-ul pusa de KYL cam din acel unghi.. sau ai vazut cum era poza aceea cu masina mea.. nah cam ca si aceea din acel unghi ca ma descurc cel mai bine cu ea asa :P )

p.s. cand o sa am drum prin zona la reprezentanta intru si intreb daca se poate si cam ce scoruri ar fi.. desi cred ca ai iesi mult mai bine la alt service pentru ca cei de la reprezentante iau foarte mult pe manopera... ori cum ma interesez si o sa scriu si aici

Bejdesign 10-03-07 22:56

Sa stapanesti sanatos Mondeo. Arata chiar super :D Dar interiorul la A4 e mai de calitate..chiar daca nu e chiar asa de mare. Frumos mondeo. Nu vezi asa multe pe strada :D

peter 11-03-07 10:52

nu ii faci nimic la exterior ?...pare a fi prea cuminte...

VS-99-BYE 12-03-07 09:09

GAB35DJ, merci de oferta dar mai astept putin pentru ca nu sunt hotarat ce spoilere sa-i pun.
KYL, merci de urari si sa stii ca sunt mult mai multumit de fordul asta decat de audi, cel pe care l-am avut.
RA 2fast4u, saptamana asta pun pozele si abia astept sa vad ce iese, iar in legatura cu trapa ma gandeam ca la un service no-name fac buleala aia si nu cred ca merita.
AR07RPR_bogdi92, intr-adevar bordul rosu de la audi e belea, dar la mondeo se compenseaza cu ecranul cu touch-screen.....nu?
Ba da peter ii fac dar inca nu am disponibilul in cont.

44ndy 12-03-07 23:27

sal vs 99 bye :) sunt shi eu vasluian .. am vazut fordul tau .. pare dragutz :P am condus ford mondeo 2.0 tdi 2002 cu 115 cp .. shi mi s'a parut super :P
eu am un Fiat Punto roshu vs 44 ndy ;))
poate ne intalnim :P

VS-99-BYE 13-03-07 11:56

Quote:

Originally Posted by 44ndy (Post 795072)
sal vs 99 bye :) sunt shi eu vasluian .. am vazut fordul tau .. pare dragutz :P am condus ford mondeo 2.0 tdi 2002 cu 115 cp .. shi mi s'a parut super :P
eu am un Fiat Punto roshu vs 44 ndy ;))
poate ne intalnim :P

Salut 44ndy. Ma bucur ca iti place fordul meu. Daca vrei sa il vezi mai de aproape il gasesti cel mai des in parcarea din spatele Raiffeisen Bank pana pe la 16'30. Nu imi aduc aminte masina ta dar daca te vad prin oras am sa-ti dau un blitz. Bye.

44ndy 31-03-07 10:57

sal Bye :D mama ce acceleratie are fordu :-" ;)))

VS-99-BYE 02-04-07 10:34

Vrei sa ne jucam? Anunta-ma din timp cand iti da tati masina si hai la treaba.;) Si daca ti se pare ca eu am ridicat vreun deget atunci........te inseli. Am fost chiar cuminte si nu am calcat-o deloc, ca daca o calcam te salutam cu numarul de inmatriculare.8) Asa ca astept cu nerabdare data si ora. Macar sa mai schimbam vreo 2 vorbe, nu? ;)

All times are GMT +2. The time now is 06:57.

- Copyright 2026 4Tuning