![]() |
Re: NSL filiala CRAIOVAAAAAA
prezent :D
|
Quote:
|
Quote:
|
-Ceva imagini filmati si la Craiova.....va vrem pe sticla .......pe 1 Aprilie.....ca doar nu putem aparea doar noi.......
-Apropo Doru gandestete ce masini vin de la voi pt ca trebuie deja sa mi fac temele....avem 2 premiere la Bucuresti pt NSL......garantat de exceptie masinutele!!! |
Quote:
La Tuning Days ca si anul trecut prezenti Sasha (JJS) si Dany (PMD) P.S. Pentru baietii din Craiova si nu numai ... Am un mesaj sa vedem cine se prinde : Vine ursu ... vine ... vine ! :D |
Quote:
dorule sa nu muste :lol: am auzit ca e cam turbat rau ;) |
-Intelesei ca-i "negru", de suparare ursul ala...
|
frumos ursu rau de tot ... :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
-Te astept cu lancia la una mica pt palmares....
|
Quote:
|
Quote:
Eu o sa ma dau cam cu oricine numai ca in prima faza tre sa invat sa plec cu ea klumea dupa loc. O sa tre sa rezolv cumva treaba cu debitmetru Toate la timpul lor |
Ursulache face tot posibilul sa vina la TUNING DAYS !
Hai sa vedem cine mai merge in afara de cei care ii stim deja ! Deci ... haideti baieti ! Cine mai merge ? cine se mai anunta? :) Mergem sa ii sustinem pe Dany si Sasha si restul baietilor din Bucuresti ? ;) |
Quote:
dorule.. tare initiativa... din prima zi veniti :D si sa vb azi.. te sun..;) sti tu pentru ce ....;) mai repede.. sa apucam sa si facem .... k ;) |
Baietii din Craiova daca vreti tricouri anuntati in cel mai scurt timp posibil pentru a face comanda odata cu cei din Bucuresti. Pretul este de 40 RON, tricourile sunt brodate(cusute) nu cu autocolant peste !
Bogdan si Dany PMD si-au facut deja si o sa le ia la Tuning Days ! Facem o intalnire saptamana asta sa vedem cine merge la Bucuresti ? |
-In 2 -3 zile le dau la facut .....asa ca Dorule cat se poate de repede cu baietiii
|
Quote:
asteptam,... sa imbracam tricourile ;) |
vreau si eu tricou :D
|
Asa fratilor hai cu tricouu !:twisted:
|
nu dati banii pe prosti luati tricou la copil :))
|
Laure2fast si George fmx luati leg cu mine sau trimiteti direct banii la Bucuresti baietilor in cel mai scurt timp posibil !
Cui trimitem ? Golfulet tie ? Florica ? ziceti repede cum ! pe card ? mandat online ? ii punem la microbuz ? cred ca pe un card ar fi cel mai rapid si fara comision ! |
-Astazi este ultima zi. Miscati-va repede.
|
Sambata 24 martie - Ora 21:00 - OMV (Pod Electro) - Intalnire No Speed Limit !!!
Ultimele filmari inainte de Tuning Days ... ultimele imagini ! Unii dintre voi deja dau foarte bine pe sticla :) Si stabilim plecarea la Bucuresti cel mai probabil pentru sambata viitoare !!! |
Quote:
si sory.. n-am cum sa ajung... sambata .sunt la nunta...:lol: :lol: poate daca fur mireasa dar.... nu ma bag...;) |
Plecarea din Craiova la Tuning Days are loc Sambata - Ora 6:00 - de la OMV (Pod Electro)
|
Quote:
care merge... sa ma sune.. sau pm.. dorule pleci cu noapte in cap..:rolleyes2 noi.nu ne putem trezi.. asa devreme.. avem de munca..;) |
S-a mai dus o bulina de pe o dacie break,zona billa.....CURATZAM ORASHU !!!!
PS:Pana la urma nu scap nebatut :))))) |
-Ai devenit hot de buline? sau e parte din noua strategie?
|
Quote:
Mentzinem clubul cat mai exclusivist,MEMBERS ONLY !!! |
Intalnire NO SPEED LIMIT Craiova ...
.. . VINERI 4 MAI 2007 ORELE 21:00 in parcarea din fata PRIMARIEI :D Ne vedem acolo cu totii si apoi mergem la un suc vedem..noi .. Sper sa fim in numar mare ....daca nu.. va bat :bat: |
MARE INTALNIRE !!!!! PREZENTZA OBLIGATORIE !!!!! Lasatzi vantu barfei sa poarte vorba printre membrii :))))))
|
2 Attachment(s)
Nu mai zice nimeni nik aici asa k ma laud yo :D:D:D
New toy in da' house........Yamaha R6....... BAD BOYS run BAD TOYS !!! |
a ta ?:D ..........
|
Quote:
|
Intalnire Nsl Vineri La Ora 9 In Fata Primariei - Sa Ne Mai Vedem Si Noi
|
Quote:
daca data trecuta.n-am ajuns. acum. sigur.. sunt prezent :D |
Quote:
|
Quote:
Body pune si u pozele d la intalnire sau mkr trim si mie p mail sau mess ;) |
10 Attachment(s)
Quote:
desi am facut poze la atractile seri acestea fiind doua .... motoare... :D unul este a lui stefi STN cel rosu vb lui... mi-am dus masina la tunat si-am luat-o pe 2 rotzy a fost o intalnire reusita... dar cu absente .. speram ca data care vine sa nu mai fie asa multe..:D poze.. |
frumoase motoarele:Pati dat si liniutee?:P;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:43. |
- Copyright 2026 4Tuning