![]() |
itzi spun eu ca shi daka ai face un bar obishnuit fara aceasta tematica tot ai scoate pt ca clientzi care vor sa vina intr-un bar sunt destui... mai ales daka ai o organizare shi o servire ireproshabila... eu personal am un prieten care doreshte sa faca asha ceva... are acte... dar mai lipsesc banii... ideea e buna akum mai ramane locul... amenajarea localului... shi clientzi o sa fie sigur... mai mult de 15000 nu se investeshte... in bar ...
|
Punetzi si voi un videoproiector cu ecran si tot ce e sport cu motor F1, Raliu. Iar cand o sa fie cupa la fotbal o sa se inghiesuie. Sau o plasma de 42\" pe care tot eu o vand cu numai 2000 de euro. ( btw am vandut videoproiectorul, daca nu atzi vrut, de la 1000 de euro la 400 cu suport cu tot nou noutz),
|
Ok ...
Pot sa va spun ca o sa deschide un racing/tuning bar pe 3 januarie ... Cred ca primul in Romania :) |
Re:
Quote:
|
Unde o sa se deschida???
|
Cred ca puteti obtine informatii de la Pitstop Tuning ... in caz ca nu stiti unde s-a mutat mergeti pe Stefan cel Mare si fiti atenti pe margini , sau pt locatia exacta accesati www.pitstoptuning.ro
|
Vroiam sa fie o surpriza ... 8)
Yep, Pit Stop Tuning Cafe - coming soon. |
Pana la urma ce s-a intamplat cu proiectul???
Nimeni nu a mai auzit nimic de SURPRIZA??? |
o cafea va rog !!! :lol:
|
Poate cu ajutorul lui Dumnezeu in maxim un an vom avea asa ceva si in Craiova ! :wink: Totul depinde de Cel de sus ! :roll:
|
8) poate chiar mai putin... dar vorba ta... depinde de noroc un pic
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
:lol: :lol: :lol:
|
:drunk: :drunk: :drunk:
|
Very funny ... :?
Daca ar fii ceva ar stie probabil, nu? EOT pentru mine nu imi place cand cineva face misto de mine. O a tin minte de asta. Bafta. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:17. |
- Copyright 2026 4Tuning