![]() |
Re: Golf 3 - ANT - Show car
Din punctul meu de vedere, la un sistem de Mini cu cutie mare e foarte ok si pe moment scorurile vorbesc.
Daca renunti la bancheta se schimba putin ecuatia |
singura alternativa este sa intorc incinta cu tot cu difuzoare spre portbagaj... dar nu se mai inchid banchetele...
si repet, pt br fac o incinta pentru un singur dif... sau pt amandoua... sa vedem. |
si de la mine cateva filmulete, mici dar de efect :)
https://www.youtube.com/watch?v=Bfq2X...3&feature=plcp https://www.youtube.com/watch?v=tdOUw...2&feature=plcp https://www.youtube.com/watch?v=B_GN9...1&feature=plcp |
zuper domnu`, sa traiesti multi ani de-acu` incolo :D
|
si totul pana la urma difera de la masina la masina ...nu are nici o legatura ..sau vreo logica cum le pui ..pana nu incerci toate variantele nu ai de unde sa stii cum suna cel mai bine sau cel mai tare intr-o anumita masina
dar aici fiind vorba de un golf 3 se cam stie cum suna si sunt 2 variante difu+ port in haion suna si coboara dif in sus si port in haion pt scor masina are rezonanta la 52 hz deicia plimbat incinta prin masina pt scor daca vrea dar in sistemul de fata incinta este imensa si nu mai are unde sa o plimbe Dar de curiozitate lasa bancheta in jos si intoarce incinta sprea haion si ai sa ramai uimit |
asa am sa fac.
si niste propuneri de incinta de scor? vreau zilele astea sa ma apuc si e aia... ma gandesc la un cub 40x40x40, dif in sus, port spre telescop (in cazui il care fac cu port din teava pvc, flared la capete), ori port spre portbagaj (in cazul il care il fac din pal, dar aici ar insemna si o incinta mai mare ca sa pot baga portul in ea) cel mai usor mi-ar fi cea cu port din pvc, pt ca pot sa-l modific usor... am inteles ca cel mai recomandat este teava de 160... dar ce lungime ii dau? any ideas? recomandari? |
Quote:
|
Quote:
=))) =))) ok |
Foarte frumos Andrey, tine`o tot asa!!! :shock:
|
4 Attachment(s)
Pana ma ajuta si pe mine cineva cu o dimensiune de port pt spl, va arat ce mi-am luat.
Jucarie noua. --> :D |
4 Attachment(s)
toata lumea finalizeaza... eu abia incep...
am desfacut toate masina.... usile sunt pe jumatate gata... revin deseara cu detalii si mai multe poze:D |
hai cu replica aia dynamat original odata :lol:
|
dacate uiti atent, pe usi este deja :lol:
acum plec la garaj sa continui treaba ... multumiri lui tibitzu pt ponturi;) |
Sa cresti mare....ti-am zis eu ca o sa demontezi masina bucati..:-).daca tot ai demontat-o sa o cureti bine pe podele eventual cumpara niste vopsea cauciucata (teroson) si da-i un strat ..face sens si protejeaza mai bine tabla...
|
golf 3 nu o sa gasesti niciodata ruginit pe interior
toate ruginesc din exterior si mai ales unde se pune cricul |
6 Attachment(s)
rugina am facut-o anu` trecut... intr-adevar, acolo la prag-aripa era jaleee, dar am facut-o boboc
in interior am deja strat de vopsea cauciucata, chiar doua straturi si unu de grund... dar s-a cam prins fosta pasla de podea si trebuie sa frec bine sa o iau pe toata... o sa vedeti ce v-a fi in continuare :D sper sa-mi iasa cum doresc si niste poze cu usile... am mai intarit tabla putin asa... bittum de 2mm pus in doua straturi... deci 4 mm... si am pregatit, curatat portbagajul :D mai urmeaza poze maine seara |
arata foartebine ampliful folosest sanatos bafta la continuare
|
ai facut si tu un test la bitumul ala??? sa vezi daca miroase la cald?? daca sta lipit??? sa nu te trezesti cu minuni :-)
|
sper sa nu jignesc pe nimeni dar mie unul mi se pare mult mai usor de lucrat cu insonorizantul cu foaie de aluminiu pe o parte gen silentcoat,la masina mea cel putin m-am chinuit ceva cu dinamat original in timp ce silentcoat l-am lasat 10 minute pe calorifer dupa care a prins imediat(cand am facut masina era iarna)
diferenta de pret nu cred ca este atat de mare incat sa merite chinul. de asemenea daca iti permite bugetul poti incerca su ceva pasta pe fetele de usi ,daca nu poti pune burete cu celula inchisa(doar sa nu faci ca mine sa pui cel mai gros burete sa fortezi fata de usa :) ) nu sunt in masura sa dau sfaturi,sper sa le iei ca niste idei,iar daca am sugerat ceva gresit,ii rog pe cei mai experimentati sa ma corecteze. iti urez mult succes in continuare,sa obtii sistemul pe care ti l-ai propus. |
tibi, da am facut un test. sel ipeste foarte foarte bine, nici nu trebuie incalzit sa se lipeasca. eu il incalzesc doar sa il mulez bine in formele masinii... folosesc un pistol cu aer cald... de mirosit.. iti dai seama ca miroase...asa mirosea si vopseaua cauciucata inainte, dar dupa ce am pus mochetele si fetele de usi, nu mai simteam. sa speram ca asa o sa fie si cu asta.
victor, nu se supara nimeni, stai linistit. eu accept sfaturi de la orcine. treaba sta in felul urmator. 4 metrii patrati de silent coat costa 4 milioane... 15 metrii patrati din materialul acesta costa 1,5 milioane... cred ca se vede de ce l-am ales pe asta... la mine mereu bugetul este o problema... nu v-a ramane doar bitumul acesta, o sa mai vina un material peste. o sa vedeti :D |
Quote:
|
10 Attachment(s)
nah, a picat ideea aia...
peste bittum, vine strat de vatelina de 3 cm (daca nu e mai groasa)... probabil va mai reduce din decibeli, dar pe mine ma intereseaza sa reduca zgomotul de afara... roti, motor, alte masini, etc. adaptam, adaptam :D |
salut mergi la severin?tia facut incinta de spl?cu ce 'jucarii' participi daca participi?
|
salut.
da, merg la severin. incinta de spl nu cred ca mai fac... o sa dau cu asta de muzica sa vad ce poate... o sa vin cu 2 spl dynamics xtr 300d2 tu o sa vi? |
nu vrea o incinta adevarata pt spl ...
|
salut as vrea sa vin dar am cam 420 de km..numa dus si e cam obositor...acum sa vad poate ma razgandesc si vin clar ca mi-as dori sa vin...dar mno ramane de vazut...daca te intereseaza o incinta de spl sar putea sa o dau pe a mea
|
7 Attachment(s)
Am fost si am dat.
Cutie tot de muzica... Locul I la categoria mea ( Experienced Wall 8 ) Locul III la Event Loudest Car Scoruri: -130db - 20Hz !!!! sinus usi inchise (neoficial) -140.1db - 35Hz sinus usi inchise -139.2db - 41Hz sinus usi deschise -135.9db - xxHz muzica usi inchise -135.3db - xxhz muzica usi deschise. Cateva poze... Personal sunt foarte multumit de rezultat avand in vedere ca incinta e strict pt muzica... Data viitoare promit ca masor si pe una de spl. Am facut si un hairtrick :)) Am o poza in care e 140 fix. O sa vina zilele urmatoare si un video cu toata masuratoarea in care o sa se vada 140.1. |
am fost si am dat bine.. :evil:
sa ai succes in continuare.. |
Frumos,asteptam si filmuletu
|
cata putere ai bagat in ele de ai scos doar atat?:rolleyes2
|
sub 1 kw...
crezi ca e putin? mie imi pare ok pe cutia de muzica la 35hz... sa vedem la bucuresti in mai... ce fac... |
da mi se pare cam putin
si eu am avut xtr300d2... iar cu unul singur.. pe cutie de muzica acordaj la 30hz am dat 140db la 30hz... si se mai putea dar nu aveam curent iar neoficial am avut 141.2 cu usi deschise, tot la 30hz si am masina sedan nu hatch |
poate ma ajuti tu pentru data viitoare sa scot mai mult.
da-mi un add si ne mai vorbim |
2x12" sealed cu 35 litri fiecare, cu 1kW cu un Pb de 55Ah am dat 136.6dB. Deci mai investigeaza, dar pt inceput e bine! Si astea intr-un cielo!
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
sper sa fie gata duba pana atunci... altfel, nu o sa vin ...
inca ceva poze cu masina in pregatiri si la severin |
Masina va fi prezenta la prima etapa CNCA la Bucuresti de weekendul acesta.
Din pacate voi avea tot incinta de muzica, doar cu un port modificat... Sper sa mai urc putin in frecventa si daca dau peste 143 sunt suuuuper multumit :D Cel putin pana data viitoare cand (sper) o sa am incinta mult dorita :D |
Quote:
|
ma.. crede-ma ca inca nu am stabilit cu baietii...
o sa fie doar masina mea din craiova, cel putin asa stiu eu. o sa venim mai de dimineata ca vrea teo (baiatul cu cielo) sa mearga in vitan sa se uite pe acolo prima data... daca vrei, ne vedem in pitesti si mergem impreuna si mergi si tu cu noi pana in targ in vitan ca e aproape cat de cat de pantelimon |
| All times are GMT +2. The time now is 16:44. |
- Copyright 2026 4Tuning