Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FIBRA DE STICLA/CARBON, CHITUL, VOPSEAUA SI ALTELE (https://forum.4tuning.ro/657-fibra-sticla-carbon-chitul-vopseaua-altele.html)
-   -   polishare jante aluminiu (https://forum.4tuning.ro/657-fibra-sticla-carbon-chitul-vopseaua-altele/304061-polishare-jante-aluminiu.html)

fastbiker 24-01-15 07:44

Re: polishare jante aluminiu

Quote:

Originally Posted by wolverine (Post 5775099)
unde pot sa gasesc si eu Sonus aluminium polish?

In SUA,nu cred ca mai importa nimeni in Romania,era o firma prin Braila care aducea asa ceva dar am vazut ca s-a desfiintat.

wolverine 24-01-15 19:45

poti sa imi recomanzi ceva similar ca si calitate care se gaseste pe la noi?

adrianpaul 24-01-15 22:04

daca buza e ciobita adanc, trebuie incarcata cu sudura? Banuiesc ca da....

In ideea in care daca bagi pila in buza, ca sa scoti ciobitura....se modifica profilul buzei....

fastbiker 27-01-15 07:42

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by adrianpaul (Post 5775508)
daca buza e ciobita adanc, trebuie incarcata cu sudura? Banuiesc ca da....

In ideea in care daca bagi pila in buza, ca sa scoti ciobitura....se modifica profilul buzei....

Trebuie incarcata obligatoriu cu sudura,daca are lipsa de material pe buze si aschiezi din ea pana dispar juliturile o subtiezi pana ramane fara rezistenta(am vazut firme de reconditionari care distrug in felul asta jantele clientilor)

Noi incarcam cu sudura in argon absolut toate jantele defecte,indiferent ca merg la polishat sau la vopsit,dupa care luam fata dreapta pe strung pentru a nu dezechilibra jantele sa ai nevoie de gramezi de plumb.

Jantele din pozele de mai jos,au fost indreptate de niste destepti la vulcanizare prin bataie cu ciocanul,buza era aplatizata la 2 din ele pe o portiune de 30cm,plus ca au fisurat una din ele pe o portiune de 12 cm din cauza loviturilor,in concluzie a trebuit incarcata buza prin cordon continuu de sudura pe toata portiunea de 30 cm inaintea polisharii

wolverine 27-01-15 12:01

Revin si eu cu intrebarea, imi recomandati ceva similar, ca si calitate, pt Sonus aluminium polish? care sa se gaseasca pe piata noastra.

fastbiker 27-01-15 14:20

Nu am gasit nici un polish care macar sa se apropie de ce poate face sonus,am incercat aproape toate pastele de polishat care se gasesc pe piata si rezultatele obtinute au fost foarte proaste...bine acum depinde si de cat de pretentios esti,cu mici exceptii poti polisha aluminiul cu orice pasta dedicata,dar ca rezultatul sa fi o oglinda perfecta noi am reusit doar cu Sonus.
Si pe mine ma incurca rau ca nu-l gasesc pe piata din Romania,asa ca daca auziti vreo firma care importa Sonus aluminium polish sau gasiti vreo pasta miraculoasa pe piata din Romania sa lasati si pe forum o adresa de unde sa ne aprovizionam.

Rotty 27-01-15 16:13

http://www.pro-detailing.ro/sonus-re...x1-p-1300.html

Pentru cei interesati. Sau pe ebay gasiti si in cantitati mai mari ...

wolverine 27-01-15 21:55

Am incercat eu la ei si am primit urmatorul raspuns:
Buna ziua,

Din pacate, nu mai comercializam produse Sonus.

Va recomandam Autosol Aluminium Polish - http://www.pro-detailing.ro/autosol-...sh-p-1028.html
Cu stima,

Anca Andrei

Rotty 28-01-15 08:32

Este foarte ok si autosolul. Am auzit mai multe persoane ca folosesc acest produs.

fastbiker 28-01-15 11:27

Autosolul nu are putere de taiere,nu indeparteaza urmele lasate de finisarea cu abrazive,este mai mult o pasta de intretinere a polishului.

Rotty 28-01-15 12:29

Aha, ai vreo recomandare pentru polish-ul buzei ?

wolverine 02-03-15 10:53

pentru polish`ul jantelor ce sa aleg, autosol metal polish sau autosol aluminium polish?

Rotty 02-03-15 11:54

autosol aluminium polish

wolverine 02-03-15 12:50

le`ai folosit pe amandoua? sau mi le recomanzi doar din denumire, ca ala e pt aluminiu. Mi`a zis cineva ca cel pt metal scoate mai bine tenta de oglinda.
Ms de raspuns!

Rotty 02-03-15 12:59

personal nu am folosit niciunul inca, dar am un prieten care a folosit pentru aluminiu si au iesit super ... acum depinde foarte mult si de starea jantelor...

wolverine 02-03-15 13:59

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Rotty (Post 5784172)
personal nu am folosit niciunul inca, dar am un prieten care a folosit pentru aluminiu si au iesit super ... acum depinde foarte mult si de starea jantelor...

Asa arata acum.

Rotty 02-03-15 14:28

nu arata rau deloc, cred ca e ok cu autosol aluminiu ...
daca te intereseaza iti pot da nr de tel la un baiat de la buzau care reconditioneaza jante...

wolverine 02-03-15 14:45

1 Attachment(s)
asa aratau inainte sa ma apuc de reconditonat.
In momentul de fata tr sa mai insist pe polish, mi`a recomandat cineva cel pt metal.

All times are GMT +2. The time now is 14:05.

- Copyright 2026 4Tuning