![]() |
Re: Cauciucuri resapate
NOU!!! Incepand de astazi, comenzile vor putea fi onorate in maxim 3-4 zile de la luarea comenzii.
|
1 Attachment(s)
Urmatorul profil este 245/40/17" (postel deoarece am primit o solicitare la telefon pt acest profil, asa ca nu sariti :D )
|
Care mai doreste, care mai pofteste! Incepand de azi, se strang comenzi pt noua comanda. Va astept!!!
|
pe 18 ceva????
|
Nope. Nimica. 13-14-15-16-17 aproape orice dimensiune.
|
Nu mai are nevoie nimeni de cauciucuri?
|
Am uitat sa precizez ca ofer si anvelope pentru masini mari(camioane,tiruri si ce mai vreti voi).
|
Ceva slickuri pe 13" se poate aduce?
|
165/65/14 cam ce ai ? Sau ceva f apropiat . Resapate , sh , dar in stare f buna ! Te astept !
|
205.40.17 4 buc m-ar interesa si la ce pret ? Multumesc
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
eu: "Am resapate de dimensiunea aceasta. Ce profil te intereseaza (iarna, mixt, vara)? "
Ma intereseaza de vara , daca ar fi si un profil V sau ceva care sa mearga si sa arate bine ar fi si mai bine . Sa-mi spui si pretul , ca ma intereseaza 2 buc . |
Imi mancati sufletul cu v-eul asta... 75 % dintre clienti prima data ma intreaba de v-eu... Fratilor. Nu am v-eu... Pretul este 85 ron bucata
|
Slickuri cu latimea max de 185 /xx/13, vreau sa le pun pe jante de nova de tabla.
|
Cauciucuri resapate
salut!
185/xx/14 la ce pret ai? xx= 55, 60, 65 nu ma deranjeaza.... |
uite de ce nu mai cumpara lumea cauciucuri de la mine am concurenta serioasa !!! :p
|
Quote:
|
Quote:
185/65 185/70 185/75 ... Mai vrei ? :D Costa 850.000 lei (vechi :) ) bucata |
Quote:
P.S. Sa inteleg ca din cauza ta nu mai cumpara lumea cauciucuri de la mine, nu? :D :))) |
Fratilor. A inceput zapada. Nu aveti nevoie de cauciucuri? :D
|
Super oferta, super ocazie. Cine cumpara 4*155/13 sau 4*165/13 (cu talon pana in 75), are reducere la 65 RON bucata.
|
salut . ma intereseaza 175/50R13 175/60R13 165/60R13. spune-mi daca ai si la ce pret te rog
|
175/65/13 --- 70 ron
165/65/13 --- 70/65 ron |
si pe mine ma intereseaza ceva de genu ca pe blumurg
175/50/13 185/50/13 195/50/13 daca n-ai 50 poate sa fie si 55 cel mult...si ma intereseaza profile mai interesante daca ai. eu va spun cu mana pe inima am pe cielo cauciucuri reesapate pneus luat cu 85 ron bucata...si am mers si 190km/h(in bord, nu stiu real) si nu au au avut nimic drept ii ca parca se uzeaza mai repede...da mno, oricum eu le tim cam 9-10 luni apoi le schimb si in 10 luni fac catre 30mii km...deci ii ok, zic eu |
ceva cauciucuri michelin trx pe 340 ai?
|
175/65/13 --- 70 ron
165/65/13 --- 70/65 ron OK dar cu talon 60 ce ai? 175/50,55,60? 165/60 ai? o poza? cum le trimiti la bucuresti? garantie? cat costa transportul? |
Quote:
Ma bucur ca esti multumit. Acuma depinde si cum fugaresti masina si de cum exploatezi cauciucurile. Eu merg linistit (exclus frani bruste, sau plecari cu scartaituri) si am avut cauciucuri care au tinut si 70.000. Chiar zilele astea am mai avut cerinta pe 50 si nu am putut sa onorez comanda din cauza ca cea mai mica dimensiune a talonului este 65... Sorry |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Ti le trimit prin firma de curierat. Ai garantie 6 luni. Transportul e in functie de cate iei. Intre 15 lei si 35 lei maxim. Banuiesc ca vrei ceva de vara, nu? Am anexat cateva poze cu ceva ce am acuma in garaj. Oricum, daca te hotarasti, lasa comanda pt ca zilele astea primesc un transport nou de anvelope si sa iti aduc si tie. |
195x50x15 ai ceva ... si la ce bani ... vreau 2 momentan mai bune si dupa aia vb de o comanda mai serioasa daca sunt bune :D
|
Maine iti dau raspunsul
|
Quote:
|
Caut colaboratori in toata tara pentru distributie anvelope resapate. Conditii avantajoase. Peste 40 de profile, aproape orice dimensiune, inclusiv pentru camioane
|
Salut
am si eu nevoie de 2 buc 175/65/R14 ce pret ? dar as vrea numai Matrix (sunt facute de Marangoni) daca ai ca sunt foarte bune am 2buc de 1.5 an si inca sunt bune merci |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Postez in continuare o imagine cu 225/45/17 pt serban (baiatu de pe mes, caruia nu am reusit sa ii arat imaginea acolo :D). Mentionez ca nu au limita de viteza :) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:02. |
- Copyright 2026 4Tuning