![]() |
Re: challange-uri... inscrieri teme de concurs etc
misto primu desen ... dar park intra in una in alta amsinile... interesant si z-ul ;)
|
la primul desen am cam sfeclito la perspectiva ca stateam cu hartia la orizontala si ma furat recunosc..... si ca sa nu mai refac tot desenul incerc sa l fac mai de benzi desenate ca la stilul respectiv merge sa accelerezi putin formele, si chiar sa le exagerezi ....... ce naiba desenul e distractie si improvizatie :))))
|
moooama - super - pot sa ma retrag ??? - :d am GLUMIT - HASKY - TE ANUNT CA AI CONCURENTA !! !! !!
|
pai credeam ca eu va fac concurenta , pe mine ma bucura sa am concurenta .....da hai sa vedem desenele la concurenta :))
|
Quote:
sa vedem ce scoti .. sa fie ceva pe 2009 .. |
2 Attachment(s)
variantele finale pt challenge-ul cu suv-ul si roadster-ul, dak mai se face ceva in legatura cu el.
|
pai se tine dar in 2 >?? :)))
|
pai dak tot le-am facut :D
|
ace tata,apasa mai cu vlaga pe creionu ala .
|
pai sa zica restu care dintre noi 2 a castigat atunci :)))
|
hai sa facem un poll :lol: un "vs" :p
|
dak ma mai asteptati pana diseara poate pun si eu un desen (m-am trezit mai tarziu :D)
|
fa un pol
ai desenele mele pe trade asa ca nu mai sta poate se mai trezestew si alt cineva |
pai suv-ul nu l-ai terminat :p
|
1 Attachment(s)
intre timp ... o skitza pt 350z :)
|
frumos ace... da se pare ca nu am sanse cu asa competitori:sad: :sad: :((
|
nu tre sa gandesti asa... ia exemplu concursuri 4t :lol: .... oricum tu esti destul de bun ;)
|
hai ca ii tare faza..:D :D :D :D dar deah .. o dam in offtopic deja si nu are rost.. ms de compliment ace..
|
si totushi ace apasa pe creionu ala,mai ales in dreptul rotilor
|
dak imi aduc bine aminte - AZI E 1 FEB SI 1 FEB E DEADLINEUL PT CONCURSUL NISSAN 350z - am zis sa stau si sa nu pun masina k poate se insipira altii, dar mi-e ca o sa fiu descalificat- eu o sa pun masina in jurul zilei de azi da' vad ca din toti aia inscrisi hasky si ace au pus masina, iar eu o pun azi
|
3 Attachment(s)
import cum vine asta cu "in jurul zilei de azi" :lol: ... adik ieri sau maine!? :lol:
serios acu .... sunt destul de dezamagit... desenu cu fata trebuia sa fie o skitza, la fel si cel pe care il pun acu cu spatele, la fel si 400z-ul, dar nam avut timp sa le refac, deci raman intrarea mea pt concurs. |
pey - am reusit uimitoarea performanta de a varsa ceai peste el - dak ma mai asteptati pana maine pe la pranz as fi tare recunoscator, dak nu va inteleg perfect
ps - vreti o poza cu nissanul meu kre mai nou are ca "vinil" pete :P :D ???? |
vezi dak nai postat de la inceput .... cine crezi k iti fura tie ideile!? :D
|
Ace Axel :D:D Nissan 350Z ... Nu prea se vede un tuning pe el ..:D el a gandit un tuning la motor (glumeam...)
Desenul cu fata mai e cum mai e ... dar spatele e ciudat rau ... in primul rand masina e suie ... geamul e prea inalt mai ales cel micut ... la portbagaj e stramb ... rotile nu sunt acelasi model si fata si spate ... e cam "gheboasa" masina ... unele elemente se gasesc in prima poza iar in cea de a 2 a nu ... Daca vorbim de asa zisul 400Z ... perspectiva sia cam facut de cap ... rotile alea nu cred ca vor rula niciodata ...:D Iar daca ar fi sa vb despre ale mele ... pana akum sunt perfecte ..:D abia am inceput ... dar timp mai e ca ora 24.00 e mai pe seara cum sar zice .... |
dak vroiam comentarii le puneam la comentat... cred k nai observat cand am scris k sunt skitze si sunt dezamagit d ele, pt k nam avut cand sa le refac.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:56. |
- Copyright 2026 4Tuning