![]() |
Re: MK4 KYS
Mie nu-mi place foarte mult cea de 25th. Ar da mai bine ceva discret cum ar fi o buza de cupra.
|
Quote:
pe ce sa pui lip-ul de cupra??? |
pai poate se gandea omu ca arunca bara asta la gunoi si isi cumpara de r32 , sa se potriveasca un cupra lip :lol:
|
multmesc pt aprecieri. vor urma shaved doors, kit-ul aniversar, bara spate clean si cred ca pentru exterior ma voi opri aici si voi continua cu motorul, suspensia, interiorul. sunt multe de facut ca la orice masina cu care pleci aproape de la 0.sper sa am bani sa fac totul cat mai repede si de calitate. va salut!
|
Quote:
|
mai bine comun si placut ochiului decat rar si hidos;)
|
Adevarat graiesti mr. Gop!
|
7 Attachment(s)
nu cred ca aveai de unde sa le iei
|
Sar'na domnu gop! Dau o bere
|
Quote:
|
Arata bine, dar parca numarul nu-si gaseste locul acolo:D
|
Quote:
intr-adevar, e frumos..dar ti s-a urcat la cap... |
Quote:
|
mai putin jante , haion , interior piele ,bags , "micile" detalii :roll:
|
Daca vreti sa va contraziceti va invit sa faceti schimb de numere de telefon si sa iesiti de pe acest topic. Multumesc.
|
Quote:
|
Ma refeream la posturi de genul " ti s-a urcat la cap" ca numai masina ta e diferita. Haideti sa fim totusi civilizati si sa discutam pe subiect. Bafta!
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
nu era neaparat vorba de tine. numarul l-am mutat azi pe mijloc. cred ca e ok asa pana imi iau altele si dupa vedem.
|
Quote:
|
merci. VREAU NUMERE PATRATEEE!!!
|
Arata foarte bine, imi plac jantele.
Asteptam reglabila, sa fie treaba treaba. |
nu sunt fan bad boy look, dar la tine arata foarte bine, cu prelungirea catre aripi. Bafta !
|
A cui a fost ideea cu prelungirea catre aripi ? Nu am mai vazut asa...dar e superb. :shock:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
ideea cred ca e luata din afara dar ce-i drept pak cred ca a avut primul pe la noi si de la el m-am inspirat. niste poze de azi cu grila montata in sfarsit:
|
e wow :shock:
|
cul cul
xenon fara lupe :???: hai cu alte prelungiri si cu low ca asa nu da bine |
1 Attachment(s)
primul pas catre low este ceea ce mi-a venit astazi si anume scutul metalic:D
|
super ...cat a costat?
|
324 de lei cu tot cu transport din odorheiul secuiesc
|
Ai montat volanul?functioneaza?
|
Nu cred ca il mai montez pentru ca e foarte costisitor asa ca o sA il vand cred
|
Cat vrei pe volanul ala cu, comenzi?
|
Ai pm
|
Quote:
|
Eu am zis "cred". Nu eram convins ca e luata din afara dar asa am crezut. By the way multumesc pentru idee! Oricum al meu a iesit putin mai jos decat al tau daca ai observat deci nu e la fel!
|
putea sa iasa si identic , nu era problema . stai linistit, am trecut demult peste ambitiile astea prostesti.
am vazut masina intr-o seara in victoriei , arata bine per total dar mai e de lucru la detalii . nu cred ca trebuie sa mai spun sa o cobori , nu ? oricum , spor la treaba |
Am reglabila. Marti m-am programat la coborat ca vineri cand mi-au schimbat bucsile si toate cele nu au mai avut timp. Acum ca mi-am pus scut nu cred ca o sa am probleme. Oricum mai e muuuult de lucrat la masina. Incet incet o sa le fac pe toate.
|
Masina arata foarte bine,lipseste prelungirea de gti:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:28. |
- Copyright 2026 4Tuning