![]() |
Nu stiu daca tipa este bine aleasa pentru frumusetea asta de masina. Cred ca aici ai cam gresit tuningul, .... parerea mea :D :wink:
|
Hmm! Mie-mi place gagica. E asiatica, ce vroiai o nemtzoaica dinasta http://www.clotheslinecuties.com/pictures/german.jpg
|
1 Attachment(s)
Draguta ideea cu tuningul virtual.....uite ce a iesit:
|
Mi se pare mie sau janta jata e putzin mai mare decat janta spate? :D
|
Ca sa traga mai bine :lol:
|
Nu! sunt doar deformate un pic mai mult decat trebuie si nu sunt centrate, atata tot :twisted:
offtopic: pentru cei care se ocupa de administrare a forumului, va rog frumos daca puteti sa introduceti un fel de \"fast reply\" 10x |
Re:
Quote:
|
Asa e dar prima data am pus decalul calumea fara gagica gagica am pus-o la urma. Multe ore de lucru!
|
1 Attachment(s)
Am incercat si eu ceva.... :twisted:
|
1 Attachment(s)
k , eu o iau usor usor , i-am pus niste jante frumoase , urmeaza sa vad ce mai fac...
|
1 Attachment(s)
:shock: :lol:
|
mah asteptatima si pe mine ca in seara asta o fac
|
dar stai linistit ca nu te alearga nimeni
|
Pai vad ca si ei numa testeaza. Are careva BMW terminat 100%?????
|
Nu cred, eu inca mai testez .... :D :)
|
1 Attachment(s)
Mi-a placut ideea concursului initial... nu mai facem unul? Dar eu zic sa se puna o singura poza.. cu masina care trebuie tunata... e super mult de munca la o masina asa ca 2 poze mi se pare un pic cam mult...
so... sa propuna cineva o poza... eventual ar fi bine ceva cu un fundal neutru (adica o poza din aia in studio in genul pozei fata de la passat) si sa vedem ce putem face nu ? Un mic exemplu: :) |
Se pare ca n-ai fost destul de atent..acu tema este BMW`u ! :D
Bafta ! |
2 Attachment(s)
uitati aici gata 100% zic eu sa vdm ce zice si dadi
|
2 Attachment(s)
Gata asta e, cam atat, final, bagati alta masina ca asta m-a exasperat. Visez urat noaptea. Mult prea frumoasa masina, ce tuning sa ii mai faci asteia.
off: Daca xxdadixx a pus o fata sa scoata in evidenta masian, atunci anunt ca sunt in cautare de fete care sa scoata in evidenta viitoarele masini. multumesc. :D |
1st of all, sorry pt topicul de mai devreme... nu intelesesem care e faza cu seria5, nu mi-am dat seama ca este urmaoarea masina de tunat, de aceea incercam sa provoc un nou concurs... Sorry incaodata ca am fost pe dinafara...
2nd, ca o parere strict personala... seria5 nu este masina de facut tuning pe ea... adica cel multa chestii finute, nu spoilere masive cu prize de aer imense si eleron de evo and stuff... De aceea nu am adus masinii modificari majore... In jumatate de ora voi posta si pozele |
2 Attachment(s)
okey, iata ce a iesit!
|
1 Attachment(s)
Am terminat si eu :D ,o singura poza pt. concurs :D
|
daaamn , that`s tight
|
Vad ca s-a ingrosat gluma aici..
Va rog sa nu mai punetzi shpe mii de poze din toate pozitiile,decat UNA si buna ! Munca voastra va fi afisata la \"REZULTATE\" ! |
ce sa mai pui frate , pune-le direct pe magicmanu ca ne-au distrus astia 2... :( :(
|
Criss, super masina, a iesit f. bine!!!
|
ma Santos ticule tu ce faci ma ? poi nu vezi ca astia isi fac de cap pe aicea? :) cand vezi ca pune careva 2 poze LE STERGI POSTUL si sa vezi cum nu o sa mai puna 2 ... TNG are dreptate ... ce dracu ma facem varza aicea sau sarmale.
|
1 Attachment(s)
am incercat si eu ceva si uitati ce mi-a iesit dupa aprox o ora de \"cosmetizari\" :lol:
M-am gandit sa-l tunez cat mai finut pentru ca e o masina mai mare si nu arata chiar asa bine cu praguri si spoilere pana in pamant si cu un eleron imens in spate ! :wink: Hope you`ll like it ! :lol: |
Mai se baga careva ? Ca sa stiu cand sa afisez rezultatele muncii voastre
|
hai ma ce sa afisezi ma , nici nu stii sa folosesti photoshopu si tu vrei sa fii juriu sa afisezi.
plus ca DA mai sunt care vor sa intre printre care ma includ EU si lancer evo ai si tu rabdare si fa si tu o masina ceva sa vedem . apropo Dadi face afisarile si el ii juriu , tu nici macar nu stii sa explici de ce castiga mr X . scuze ca am fost rau :) da astas io sincer. |
Piry !!!
Nu yo fac parte din juriu.Uite-te la rubrica \"rezultate\" si ai sa vezi acolo cine isi da cu parerea !!! Yo am sa ma ocup de postatul tuturor pozelor(sau daca nu,o va face altcineva).Daca te uiti mai bine si yo am \"preparat\" BMW`u ! Nu ti-am cerut yo tie parerea despre cum ma descurc,te rog frumos.... :evil: |
Hai mai nici chear asa! Ce ai cu omu! Daca e darnic sa faca toata treaba asta. Oricum eu zic sa nu va grabitzi.
|
1 Attachment(s)
OFFtopic si binenteles ca NU am salvat nimica .
NUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x |
1 Attachment(s)
cam asa m-ar multumi
|
tng ai respectul meu,ideea concursului a fost a ta,deci nu mi se pare un lucru anormal sa te implici in organizare.
-referitor la cum desenezi eu zic ca ai progresat mult -am mai zis si inainte:noi suntem incepatori,suntem clasa lui DADI,nu avem tutoriale postate pe alte forumuri,nu vrem sa dam lectii la nimeni sau sa gasim nod in papura cum fac altii. 8) |
Ai perfecta dreptate,tot respectu` !
|
Mai lucreaza careva la BMW ca mi s-a acrit de el.. :)
Hai si o alta masina :arrow: |
baga rezultatele...
p.s. sugestie.. eu zic ca cel care este declarat castigator sa baga urmatoarea masina pt tunat! |
Parca ziceati ceva de o masina arsa....pare o provocare interesanta.
|
Re:
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:36. |
- Copyright 2026 4Tuning