![]() |
Re: Recomandari Joace noi de orice tip
Poi... m-ai cam convins sa-l joc.. da de unde il iau.. cum fac.. ? ;) help.. :D
|
Quote:
eu am mult level si o gramada de rr pe aliance si tosa (pardon, pe tosa s-au sters conturile de curand si eu nu mai incep iar cu dragonashi :D) |
deci am inceput si io cu Rappelz ... level 16 deocamdata.. in urcare :D .. AdiNX .. da un pm cu id de mess dak vrei.. sa vorbim.. ;) :2gun:
|
Vreau sa joc e destul de misto din poza aiai.
CIne ma ajuta si pe mine pls??? |
Jucati si voi Lineage
|
Cum e ?/??
|
nu e ceva gen wow???....am jucat 2 minute...dragutzel....
|
Jucati LFS ! :lol: ... nu stiu de voi dar eu cand nu am ce face si nici de VT nu am chef ... joc Chicken Invaders 2 :lol. Un joc frumos ar fi cum a zis si dadi, Lineage ! Incercati-le :D
|
hai mey.. baga-ti-va mai multi la Rappelz.. k in mai multi e mai mare distractia :D mi se pare ok jocu`.. Diablo 2 LoD mai era fain in mai multi..
|
Diablo era super tare pe Battle.net :)
Pff, ce vremuri... |
joc mai vechi dar care mie mi se pare cel mai reusit in domeniu simulare este richard burns rally .....multi zic k nu se poate juca fara volan dar cu un pic d antrenament merge .
|
JUcati wow original a e super
|
Quote:
Scz de off.. :) |
Si ce daca aveam 7 ani... desi nu prea aveam calc care sa imi permita jocuri din astea mai noi nu jucam nfs si lotus toata ziua mai jucam un Warcraft 2,Starcraft,Heroes si mai tarziu mergeam la net sa joc cs ca nu mergea acasa...
Asa ca o completare jucati tot ce e f acut de Blizzard zic eu cel mai bun producator de jocuri... \"Pff, ce vremuri"\ |
Blizzard ? Dar EA Games ? Ce zici de ei ? :lol: tipii astia de la EA au cele mai mari vanzari deci :wink:. Anyway jucati si GTA San Andreas ! E frumos jocul, mai ales ca daca te muncesti unpic il faci real :wink: . Merita !
|
Te rog frumos sa-mi spui un joc prost de la Blizzard si unu de la EA :lol:
|
ce treaba are EA cu Grand Theft Auto, care e facut de Rockstar?
anywho... mi-ar placea sa joc Midnight Club 3 DUB Edition, dar nu am pe ce :( |
un joc tare pentru vremea lui a fost gotham racing 2...xbox daca nu ma insel;))
|
ce fel de joc e asta rappelz si de unde il iau?
|
up cu o noua recomandare de la mine...test drive unlimited pt psp....cumparatil pe umd daca nu sunteti beta testeri;)
|
E un RPG am inteles...........si il iei dupa sait si are 2GB
|
hmm...sper sa nu se supere cei care recomanda jocuri pt pc....dar eu continui sa recomand unele pt psp:P:P:P deci: midnight club 3, burnout legends, nfs carbon: own the city. pt cei ce pot face rost de importuri, recomand initial d:D:D
|
Am si yo o intrebare!! vreau sa stiu daca exista convertor pt jocurile de psp pe computer?? ca vreau sa imi bag pe calc midnight 3 si burnout legends dar acolo scrie pt psp...le iau??credetzi ca o sa imi mearga??:D
|
Man am incercat si eu si n-am reusit am vrut sa bag Mortal Kombat pe PC si n-am reusit:(:sad:
|
cred ca te referi la emulatoare...exista, dar sunt numai pentru programatori, ca sa lucreze pe pc ca si cum ar avea un psp...are intarziere, ceea ce e bine pt un programator deoarece observa reactiile programului facut de el mai bine.....
p.s. alea gasite de tine pe net sunt warez (dar noi o sa zicem ca sunt demouri....doar asta sunt,nu:P:P) |
Vreti joc adevarat? Sunt sigur k a mai fost postat dar vin si eu, pt ca mi se pare bestial jocu, defapt nu e joc, e simulator. www.liveforspeed.net (luati un demo) E prea tare simulatoru, bate la fund orice joc racing, existent pe piata, incepand de la Mario Kart si terminand cu NFS. Mult prea tare :)
|
ati jucat careva test drive unlimted?am vazut un trailer pe ign si akolo arata k poti sa te imbraci si sati iei multe prostii nu neaparat legate de curse.kre k mai degraba e viata unui conducator auto decat un joc simplu cu masini.ink nu lam jucat da acuma il iau:D
|
hmm....sa reinviem topicul putin:D mai recomand jocurile: 300, gta vice city stories, dtm race driver 3, burnout dominator si family guy-the game toate pt psp:D
ca joc pt pc il sustin pe raz6633. jucati lfs;) pt psx....recomand initial d si warcraft 2. |
va recomand si eu ..........cred ca-l aveti..
UEFA Champions League 2006-2007;) Si care vreti sa fecem un fifa intrari pe id: Red_dog1992;) |
acuma unu nou care imi place e europa universalis 3 , si am inceput sa ma joc san andreas in multyplayer.
|
Raman, la, postu initial.... Luati LFS, nu o sa va para rau. ;)
|
rFactor de asemeni e foarte real [ca sa mearga masina la capacitate maxima faci 2-3 ture de circuit sa se incalzeasca cauciucurile].
rFactor Multiplayer Test Demo |
Rappelz Epic4 sau Rappelz Revolution va fi lansat in noaptea asta la ora 1... in sfarsit :D
US & EU version: http://rappelz.gpotato.com Japanese version: http://rappelz.gpotato.co.jp Korean version: http://www.rappelz.com |
1 Attachment(s)
Rappelz Epic5: Dragonic Age
Quote:
|
Call of Duty 4.....recomand....nota 10 cu steluta!! :)
|
Va recomand Cs 1.6 :D
LOVE THIS GAME :D |
| All times are GMT +2. The time now is 14:47. |
- Copyright 2026 4Tuning