![]() |
Re: A venit zpada :)
Quote:
cu faculta..... hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ce ai putut zice |
o venit zapada :)) sariti cu filmele , poate noi in curand bine ar fi sarim cu unu :))
|
intradevar , frumos afara ... pregatiti schiurile :)))
|
deja le lustruiesc :))
|
uite mah ca a venit zapada ......dar se duce rpd .....se face flescaiala
|
Se pare k va mai veni...asa zicea azi la meteo cica avertizare pt zilele care urmeaza! dim cand am plecat la piata deja erau baietii la cerculete pe la mine prin cartier!;)
|
1 Attachment(s)
va pun un filmulet de cand aveam masina:-)
scuze de claritate dar cu o mana conduceam si schimbam vitezele iar cu una tineam tel. sa inregistrez:lol: |
Ce zapada a fost azi si s-a dus..pacat era bine daca era mai frig sa nu se topeasca!
|
un pic ninge si prinde viata topicul :))
|
Quote:
|
unde este parcare faina, ascunsa cat de cat numa bna de cerculetze pe zapada?
|
m..da pacat ca s-a dus ..... .....:(
|
sa facut fleasca
vine ea asa putin cate putin.....dar si cand vine !!!!!!!!! |
Nu Anteleg De Ce Trebe Asteptat Zapada Pentru Cerculete????????
|
pentru ca nu toti au tractiune spate si multi cai sa se intoarca pe asfalt... era sa uit.. si cauciucuri de forjat :D :D
|
Quote:
|
Quote:
apropo ... m-ai sus nu m-am referit la mine , era asa o idee generala. |
pai stiu ca nu te-ai referit la tine.... da sunt uni care fac cerculetze si fara sa vor... :)) (cei care care atunci cand e polei sau gheatza derapeaza si se invartesc si paf in parapet...) :))))
|
wtcvictim numa cei care isi permit , intradevar saracu de el :D ba chiar ca puii mei tre sa merem ca nu am fo demult la una alta :D
|
da unde se tin ...??
|
Unde prinzi parcare goala / drum liber :lol: :lol:
Azi noapte am dat si eu o tura prin oras,nu tocmai placuta,mm de gabori :evil: ! :Dd |
1 Attachment(s)
nu zic ca nu faceam si noi cerculete in zapada...
|
Quote:
nu prea exista multe locuri ferite in Oradea in care sa nu te deranjeze cineva , sau nu stiu eu ? |
la LOTUS , numa sar bodyguarzi pe tine ;D
|
Quote:
Lotus :D cele mai bune :D cred :lol: |
woaaaaaaaaaaaaaaa ce zapadaaaaa .. sa dea draq .. am vazut zapada numai la tv si ... in filme anu asta
|
psycho ai rabdare ca vine si la constanta.......deja aici sa dus
|
MDF taci , ca de la cart la lotus ai cam urlat in masina cand sucea de volan , COASTE RULZ =)) =)) WTC mai stii ? =)) =)) =)) =))
|
mai eu pana m-am trezit sa ma duc sa fac cerculete pe zapada s-a si topit deci a ramas ca atare asfaltul !
|
deobicei unde se fac cerculetze ???.......in general ... ? acolo in centru in parcare ???
|
[QUOTE=horguemtuning;730974]mai eu pana m-am trezit sa ma duc sa fac cerculete pe zapada s-a si topit deci a ramas ca atare asfaltul ![/QUOTED
Data viitoare;) speram sa mai fie ceva zapada pe la noi;) |
Quote:
|
:mrgreen: :chainsaw:
Quote:
Eh ... cand mai bagam un cart ca mi dor ... :D |
http://www.sendspace.com/file/ykzi56 ...pe cand va mai ninge am eu un loc de dat pe "zpada",la locul de munca:230/30m:D ...beks beau!
|
vladutz nu este un loc stabilit , ca atunci s-ar umple de kaskete tot timpu , unde si cand te apuca , si gasesti locul potrivit , sunt multe locuri , numai tot timpu ba sunt masini , ba stalbi , ba bodyguarzi , nah ce sa faci :D ramane soseaua care si aia ii curatata :D
|
aaa k ms.. sper sa mai vedem niste zapada iarna asta :)
|
zapada am vazut , da sa si stea pe la noi :D
|
Din cate am vazut la meteo slabe sanse de zapada!:(
|
Lasa mah, atata alb.. La anu` ! :D
|
da pe dracul.......:) ........sa m ai vina si zapada dar sa si stea,pt. ca nu-i frumos sa plece atatde repede,n'est-ce pas?;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:57. |
- Copyright 2026 4Tuning