![]() |
Re: Sm 88 Bcv
Antena. De pleoape am incercat sa nu zic nimic, pt ca si eu caut pleoape pt masina de aproximativ un an si nu gasesc (caut modelul ala care vine doar deasupra si pe interiorul farului, nu modelul care incadreaza farul cu tot cu semnalizare). :)
|
din ce is pleoapele alea? zici ca ii banda adeziva...
|
haha.. numa zici??? chiar e.. banda adeziva.. provizoriu.. pana gasesc ceva plastic negru ca sa-l adaptez cum trebuie acolo.. ca de pleoape... pana gasesc....
cat despre numar.. ma crezi ca nici nu stiu...inainte sa pun poze cu masina mea.. am pus cu a altora..in alta discutie.. si acolo am scos nr.. si ..am continuat si pe a mea.. oricum.. bineeei.. :) hai sarbatori fericite.! |
ms! la fel si tzie ;)
|
hey..dak exista vreun amator de virtual tunning... nu poate sa imi schiteze si mie ceva pe masina asta.. plssss:D :D
si inca ceva.. pe grila de la radiator.. ar merge fain o plasa neagra nu??? nu stiti cam cat e una?? si e gata taiata pt dacie?? |
Nu stiu daca gasesti gata facuta, dar poti sa iti cumperi plasa de aeea din targ cu 20 de lei. Ti-o tai singur. Cred ca i-ar sta fain tare cu plasa neagra. Este cineva care si-a montat oare?
|
bafta la ea bebe.. :P
|
3 Attachment(s)
Quote:
Uitati niste poze cu grila... |
hey... pleaoapele alea.. din ce-s facute .. de unde le-ai luat .. sau is adaptate de tine din plastic????? tell us more about them.....
|
Bogdan :-)
3 Attachment(s)
hey.. pun si eu niste poze.. mai sexxy nu m-am putut abtine.. :lol: :lol: :lol:
care din ele va place??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sorry.. :lol: |
am uiatat sa va mai intreb ceva... niste stopuri clare .. nu stiti dak macar exista asha ceva pt combi?? ca am vazut ca tare bine ar arata.. ...
|
Pleoapele alea sunt din autocolant!!de mult caut ceva calumea din plastic sau fibra cv sa nu am gasit....
|
5 Attachment(s)
amrevenit cu niste poze.. noi.. azi am spers petele de bitum d pe asfalt cu benzina.. si au iesit super.. e ca noua .. :lol: :lol: si am schimbat rotile.. am pus cele de iarna.. pe spate.. :-) super.. ha??
am pus poza. cu capacu de la rezervor desfacut sa vedetzi si poate imi dati si mie ideea ce sa fac acolo.. ca inafara de nisip.. nu am vazut nimik..sa fie ceva fisurat sau ceva d genu.. deci va mirosi in continuare a benzina.. sau nush.. ziceti si voi la ce sa ma uit acolo.. msms :D |
o .. si inca ceva..:lol: :lol: :lol: .. "neonul" de deasupra cass-ului pulseaza dupa bass.. ( e fain) :lol:
|
cu riscu` de a face putzin of-topic
te invit sa arunci o privire si la mashinutza mea :) https://forum.4tuning.ro/showthread.p...791#post852791 |
bogdane ... ce se mai aude de mashina ta ?
|
Pai ca sa nu tac iti pot recomada sa dai autocolantul dupa faruri jos , daca n-ai bani de jenti sa-ti pui capace finute tai ,1 spira din arcuri, grila fata plasa neagra , folie si cam atat!Restul vor veni de la sine!
|
3 Attachment(s)
ms d sfaturi.. o sa incerc sa tin cont d unele..dintre ele..:D :D
a si mai am o intrebare... am doua boxe d 50W SAL.. si sunt bagate in usile din fatza.. da nush da nu tare le simt basu... nush c sa le fac.. sa le pun in spate ??? si sa le mut pe cele din spate in fatza.. |
oricum in breack sa nu te astepti sa ai vreo mare auditie!ptr ca e lunga,izolata fonic X ! Acum..depinde si de ce boxe ai si pe fata si pe spate!Parerea mea e ca cele de putere mica sa le ai amplasate pe fata,basul sa-ti vina din spate!
|
deci ... nu stiu daca ai boxe in sapte in afara de ala de fabrica care is ca si cum nu ar fi acolo ....
dar am vazut si eu 2 boxe puse in ushile din fatza ... la un coleg ... si simtzeai basuu bine. sau nu is asa puternice boxele si nu scot bas cam de loc ... sau trebuie reglat si de la casetofon/cd-player ... dar sunt de 50 watii rms ? sau doar 50 watii ... ca si pe a mele scrie 120 wati .. dar stiu ca au numai 50 w rms ... stii tu . magnaturile mele |
si ale mele is 50 RMS .... si in spate am 2 de 10 W ... si am zis ca le bag p aea tari langa bine.. sa bubuie.. da nush.. o sa le pun in spate..
|
Vopseste si barele fata si spate in culoarea masinii!
Cat despre pragurile cu GTI mai bine nu mai pune deloc:D E in sibiu un break facut frumos(bare originale cu prelungiri si vopsea albastru metalizat,geamuri ionizate)si crede-ma e invidiat tipul. Vezi tu ce mai faci!!! Oricum spor la treaba!!!!!!! |
oo cred ca arata super.. . nu ai poze cu masina aia ?? sa ne facem si noi o idee despre ea??
|
mai apelez cu niste intrebari la voi... deci.. ar exista vreo solutie.. sa scot zgarieturile d pe parbriz si geamurile laterale... ca iarna cu chestia aia de gheatza pt parbriz l-am cam zgariat.. si acum cand bate soarele sa vede destul d urat.. se pot oare acoperi???
|
hey .. da gata nimeni nimik.. nu mai misca.. ceva sfat pls... pt ce v-am rugat.. mss
|
nimic special
|
nimic special.. la ce ???? nu ai habar cum sa elimin zgarieturile??/
|
nu are nimeni nici o idee.. cum sa scap d zgarieturile alea???? ms..
|
nu cred ca este vreo solutie....doar daca vrei sa schimbi parbrizul :)
|
1 Attachment(s)
imi spune si mie cineva.. la ce ajuta baa aia.. deasupra bateriei??? merita pusa??? sau e doar.. d vrajala acolo... astept pareri.. msms:D
|
Bara aia deasupra bateriei e o bara stabilizatoare... care dupa cum ii zice si numele ajuta la stabilitatea masinii...
|
1 Attachment(s)
cel putin in poza asta e la caterinca pusa bara aia. daca era sudata sau prinsa in suruburi si era mai groasa cum e in poza asta ar avea efect(ar stabiliza masina in curbe, sa nu se mai incline si ar mai rigidizao) dar asa prinsa de suruburile la telescoape nu stiu cu ce ar putea imbunatati. poate chiar sa faca mai mult rau . PAREREA MEA ..
|
aha.. ms.. deci.. e cam la vrajala pusa.. bara ai.. ok.. da in poza asta ce-i cu motoru ala ca e cam ciudat..
deci.. se simte ceva diferentza.. dak pun bara aia.. ?? |
eu zic ca nu are nici un efect bara aia
|
Da, e cam vrajeala cu bara aia.Se pune pt rigidizarea caroseriei,nu pt imbunatatirea stabilitatii.
|
Quote:
|
cu ce as putea izola.. capota sa nu se mai auda asha de tare motoru??
ms |
noo?? nimeni nu ma ajuta cu izolarea/?
|
am vazut la cineva k sia pus izolatie deaia de pe papuc diesel ....
|
da.. dar intrebarea e cum se prinde????? ca idei am si eu cu ce sa izolez.. dar CUM?? aia e intrebarea... ca pe capota nu poti da gauri.. ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:42. |
- Copyright 2026 4Tuning