![]() |
Re: Unde ne spalam masinile in Constanta
Quote:
|
Am aproape o saptamana de cand am spalat-o la selecta si pur si simplu nu prea se pune praful pe ea...Ca uneori e full si se grabesc si dau buleala e valabil la orice spalatorie..dar la 15 ron spala bine.Sunt curios ce "miracole" face ceara pe care o dau ei cu masina la 80 ron.
|
Stiu unde NU ar trebui spalata masina...la o spalatorie undeva in zona groapa,unde e si sediul unei firme de paza si protectie. Au "spalat" groaznic. Nu recomand.
|
mai nou am inceput sa o spal la trocadero pe poporului.. spalatoria e fix dupa ce urci pe poporului si treci de curba>
e de ceva timp dar s-a schimbat conducerea si o fac belea belea...pot sa zic ca o fac cel mai bine din oras...plus ca o sufla cu aer |
Fly Car Wash langa Brick.
la 5 spalari interior exterior ai un exterior moca. Oricum chiar daca faci doar exterior, iti curata intotdeauna si presurile :-). Chiar ok :D |
Quote:
|
Salutari . azi am spalat masina la spalatoria Trident si am patit'o rau de tot. Avand niste urme de scoth l'am rugat pe baiatul de acolo sa dea cu o perie ceva... el...,,lasa sefu' ca am eu ,,meseria'' mea :shock:..... eu cu o cafea in mana... l'am vazut ca el INSISTA pe urmele acelea...dar ce zic...,,lasa mai ca stie el ce face...'' a terminat.... am urcat... si in oras cand m'am dat jos din masina ( dupa ce s'a uscat) .... SURPRIZAAAAA :shock: A DAT CU PRESIUNE DE A LUAT LACUL SI VOPSEAU :sad: .......... oameni buni imi venea sa ma duc sa dau foc la sandrama cu ei cu tot in ea :evil: ......m'am dus la spalatorie toata lumea de acolo radea ceva in felul ..,,s'a intors fraierul '' si i'am explicat celui care incasa banii....el ,, sa vorbim cu seful'' eu ,, poti sa vorbesti si cu SF. Petru ca eu vreau sa'mi reparati masina. Vorbeste el cu sefu' ...vorbesc si eu cu sefu'... eu plin de draci:x... sefu' calm.... Concluzia... JETUL DE APA NU CURATA SI VOPSEAU(LACUL)... acum a ramas sa ma intalnesc maine cu el..... poate ne'om impaca intr'un fel..... nu stiu.... ce sfaturi imi dati ??? cum sa procedez ???
|
ai plecat...te-ai intors..iti dai seama ca nu da bine...
daca nu o dai la pace cu sefu...macar fa`i cheie...ITM, OPC, DSV ..mergi pe la toti si imparti reclamatii |
Quote:
|
Incercati pe poporului, e o cladire cu albastru, cum urci de la trocadero. Eu am mai bine de juma de an de cand ma duc pe acolo si nu au dat buleala niciodata
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:58. |
- Copyright 2026 4Tuning