![]() |
Re: BIMMER CAFE!
Quote:
cu 3.0 m nu cred ca are sanse !!! Vladu 316 are 1.8 turbo pe e30 si pana in treapta 4 sta cu m3 e46...la 4 pleaca o masina m3 ! mentionez ca Vladut pleaca cu Slickuri m3 cu cauciucuri normale !!! insa nu stiu pe ce presiune merge,nu stiu ce soft are (sau daca are stand alone ) nu pot sa va spun...insa stiu sigur ca a stat cu m3 e46 (cu Jae) da masina asta argintie oare fuge rau ??? https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1281698632 ????????????????????? aici pot sa fac off topic...(sunt in lumea mea) cum sa te mandresti cu asa masina !!!!!!??????????? |
Devil vrea compresor nu turbo :D Compresorul nu-i asa "salbatic" ca un turbo .
Masina argintie e TuNinG UniKat cu mult bun gust :lol::lol: Fuge rau de tot ..are 1.7 TURBO pregatit pentru combustibil special de locomotiva . |
Quote:
|
Quote:
masina argintie este o racheta cosmica :D !!! vezi ca are evacuare dubla frate... 4 tevi...si masina lui este superba si noi suntem aia ciudati ! dar de conversia aia stii ?? avea motor pe benzina si a pus motor diesel =))))) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
in Bucuresti cu 1.8 benzina pe Golf 3 nu am bagat niciodata mai mult de 4milioane benzina !!! si merg intre 700 si 1000 km pe luna ...IN BUCURESTI !!!si crede-ma NU STIU DACA AI FOST IN BUCURESTI /MAI MULT CA SIGUR CRED CA AI FOST...DACA PRINZI ORELE DE VARF 9 DIMINEATA (cand plec la antrenament) SAU SEARA (5 -7) nu le prind Multumesc lui Dumnezeu te apuci cu mainile de par !!! ...DAR POATE IN TIMISOARA PENTRU EL TINE SEMAFORUL 2 MINUTE =))))))))))))))))))))))))))))))))))))) POATE LA EL ACOLO IN ORAS EXISTA SEMAFOR IN SENS GIRATORIU SI EU NU STIU :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Ma abonez si eu la topicul asta :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
Am avut o discutie cu el pe topicul masinii actuale si zicea ca are sursa gratis de combustibil ( fura de undeva probabil) de aia a facut conversia ....
E trafic mare in Timisoara dar el nu sta in oras .. Abia astept sa intre pe aici sa ne explice ce si cum :lol: Nici eu nu stau in oras , de aia am media de 11 la 2.8 :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
LUI GODZILA I-AM ZIS ACUM CATEVA ZILE...
BAAAAAAAAAA GODZILA Iisus VINE !!! SI A INCEPUT SA SE UITE PE PERETI DUPA EL =))))) :lol: :lol: vezi poze :D :))) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Sax , iti zic eu ca tu ai nimerit un motor lesinat , de aia blamezi tu 1.8is ul , sau poate ca ai trecut si tu domle la 2.8 si am ajuns si noi acolo in varf :D[ deh in plm de treaba ca eu nu o sa simt niciodata cum e sa conduc un "V8 full de full", ti am zis si sustin , poate ca nu o sa pot sta cu un m3 , dar indiferent de situatie , vreau sa fie cu putin peste , mai buna ca un 2.5 24v. Oricum primul pe lista e kyler_iulian , ca si asa are 2 bmw uri cu v8 si 2.5 ul ala care prinde suta ca un m3 , si asta doar cu cei -192 de cai lesinati !
PS : Ca mi am adus aminte Masina nu doar ca va alerga si arata bine , dar va avea si un sistem audio pe masura :D... tine aproape :twisted: |
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: neam de neamul tau nu a condus V8 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: si pe langa astea...te bate si la consum pt k v8 lui consuma cat 1.8 is tau :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...-10779854.html
ANGEL EYES FATA+SPATE =))))) pe e36 :D :)))))) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Sunet ferrari mai oameni buni !!!!! asa ceva mai rar ..
|
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ala e tuning cu bun gust, are spoilere ,are vopsea ca in NFS ... are interior rosu (pacat de el :( )..stopuri ca in NFS... nu ai tu fata de ea... NU AI !!! |
P.s īn loc de stelute A U T O M A R K E T . R O |
Quote:
|
Ati vazut pitipoancele la presedentie???:lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Oameni buni, are si "cotiera lata":lol:
|
Quote:
|
Ca tot vorbim de femei ...fara creier !
Se petrece in judetul dambovita : https://www.youtube.com/watch?v=f2liY8SCqF4& Ma intreb...oare lu asta cine ia dat permis? |
Quote:
https://www.220.ro/auto/Ce-Patesti-Da...wsletter_54519 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
NU ca m am pus calare pe kompresorul ala si nu mai am somn :)))) |
Quote:
|
vreau sa stiu ce parere aveti de videoclipul acestei melodii (ca sa intelegeti ce vreau sa spun trebuie sa vizionati minim 2 minute ) practic de la 1:30 incepe show mare :D !!!
:lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol: pe mine pur si simplu m-a terminat =))) https://www.youtube.com/watch?v=YWnpwV63KiY&ob=av2e |
Quote:
Are skill om! :))) On: - Bula, cum te feresti de microbii din apa de baut? intreba medicul. - Fierb apa, domnule doctor. - Excelent! Si apoi? - Apoi beau vin! |
De ce sunt camilele curve ?????????
:lol: :lol: ???? care stii ?? |
Quote:
|
Știe cineva cine vopseste trimuri sau diferite elemente cu nuș ce vopsea care imită alcantara ? Era un anunț dar nu īl mai găsesc, parca un tip din arad...
|
Quote:
Pendulum Rock's ....... dar tipul din clip e criminal :)))))...... |
| All times are GMT +2. The time now is 19:41. |
- Copyright 2026 4Tuning